3.gun 6 hucreli embriyo kaliteli midir

ilkelabdi

Ne huzuru ya huzurevi mi burasi?
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.268
780
73
Merhaba arkadaslar 3.gun 6 hucreli embriyo kalitesi hakkinda bilginiz var mi ve 5.gune gitme olasiligi nedir

3.günde 8-10 hücreli olmalı diye biliyorum 6 hücreli muhtemelen orta kalitedir. kızım 3.gün embriyosu idi ama hücresini bilmiyorum iyi kalite demişti embriyolog.

Merhaba arkadaslar 3.gun 6 hucreli embriyo kalitesi hakkinda bilginiz var mi ve 5.gune gitme olasiligi nedir
Merhaba canım benim 7 tane vardı 3. Gün emriyosu 2 tanesi 8 hücreli iyi kalite dendi diğerleri orta kalite çıktı 5. Güne gitmediler inş seninki gider canım hayırlısı olsun 8 hücreli 2 tane 3. Gün transferi oldum ama tutmadı ne yazıkki ocak 2 de negatif le sonuçlandı seninkiler inş ilerler

Merhaba insallah gider umudum bitti5.gune bekletmeden donduralim dedim olmaz dediler bakalim

Merhaba insallah gider umudum bitti5.gune bekletmeden donduralim dedim olmaz dediler

Merhaba insallah gider umudum bitti5.gune bekletmeden donduralim dedim olmaz dediler bakalim
Umudunuzu yitirmeyin nolur gün doğmadan neler doğar güzel haberlerini bekliyorum benim başıma öyle geldi senin başına öyle gelecek diye bir sey yok canım

Umudunuzu yitirmeyin nolur gün doğmadan neler doğar güzel haberlerini bekliyorum benim başıma öyle geldi senin başına öyle gelecek diye bir sey yok canım
Bi oncekinde de hucre sayisini soylemediler ama kotu demislerdi2.kez tedavi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…