Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz ne oldumerhaba ben de 3 gün embriyosu taze transfer oldu 9 gün erken idrar testta negatif çikti .
9 gün negatif sonuçta pozitif cevap olan varmi?Eki Görüntüle 3256913
11 gün kan veriyorumSonucunuz ne oldu
Merak ettim sonucunu paylaşın lütfen inşallah olumlu bir sonuç alırsınız11 gün kan veriyorum
Insha'Allah paylaşacağımMerak ettim sonucunu paylaşın lütfen inşallah olumlu bir sonuç alırsınız
Benimde bugün 9.gunum idrar testi hafif silik çıktı sizin sonuç ne oldu acabaInsha'Allah paylaşacağım![]()
Bugün test yaptım ama 1 çizgi çıktı yarin kanda belli olurBenimde bugün 9.gunum idrar testi hafif silik çıktı sizin sonuç ne oldu acabaEki Görüntüle 3257531
Benim kanimde negatif çıktı sizde durum nasilBenimde bugün 9.gunum idrar testi hafif silik çıktı sizin sonuç ne oldu acabaEki Görüntüle 3257531
İdrarda pozitifi gördüm bugun kan verdim sonucum yarın cikacakBenim kanimde negatif çıktı sizde durum nasil
Maşallah hayrli olsunİdrarda pozitifi gördüm bugun kan verdim sonucum yarın cikacak
Iyi geceler bugün sonuçim çıkmış 1.04Merak ettim sonucunu paylaşın lütfen inşallah olumlu bir sonuç alırsınız
Çok üzüldüm ama rabbim bizim için en hayırlısını biliyordur. Ben daha test vermedim cumayı bekleyeceğim çok ümit etmiyorum hayırlısı olsun diyorum artıkIyi geceler bugün sonuçim çıkmış 1.04![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettimÇok üzüldüm ama rabbim bizim için en hayırlısını biliyordur. Ben daha test vermedim cumayı bekleyeceğim çok ümit etmiyorum hayırlısı olsun diyorum artık