Neden ki 12.günde belli oluyo hatta ben 9.gün idrar testiyle öğrenmiştimBenim de 3. Gün embriyosu iyi kaliteliydi bugün transferin 9. Günü sonuç için doktor 15 gün bekletiyor bizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ki 12.günde belli oluyo hatta ben 9.gün idrar testiyle öğrenmiştimBenim de 3. Gün embriyosu iyi kaliteliydi bugün transferin 9. Günü sonuç için doktor 15 gün bekletiyor bizim
Hiç bilmiyorum az önce bende idrar testi yaptım çok silik bir çizgi var gibi ama emin değilim bakar mısınızNeden ki 12.günde belli oluyo hatta ben 9.gün idrar testiyle öğrenmiştim
Kaçıncı gününüz acaba bugun. Bide ilk dakikada mı çıktı bu sanki var gibiHiç bilmiyorum az önce bende idrar testi yaptım çok silik bir çizgi var gibi ama emin değilim bakar mısınız
var gibi canım benimde böyle çıkmıştıHiç bilmiyorum az önce bende idrar testi yaptım çok silik bir çizgi var gibi ama emin değilim bakar mısınız
Bugün dokuzuncu günüm evet beklemedim ilk beş dakika içinde çıkan bu şuan daha koyu olduKaçıncı gününüz acaba bugun. Bide ilk dakikada mı çıktı bu sanki var gibi
Birde benim 3. Gün embriyosu transferiKaçıncı gününüz acaba bugun. Bide ilk dakikada mı çıktı bu sanki var gibi
Kaçıncı gününüz acaba bugun. Bide ilk dakikada mı çıktı bu sanki var gibi
Sizin kaçıncı gündüvar gibi canım benimde böyle çıkmıştı
Valla pozitif givi hadi hayırlı olsun inşallahBugün dokuzuncu günüm evet beklemedim ilk beş dakika içinde çıkan bu şuan daha koyu oldu
3.gün embriyoSizin kaçıncı gündü
Hepimizin hakkında hayırlısı olsunBenimde 3. Gün dondurulmuş embriyo bende 7. Günümdeyim.
Nasıl geçti gününüz hissettiniz mi bişeyler. Kanda da çıkar inşallah güzel sonucunuzHepimizin hakkında hayırlısı olsun
Sonucun böyle çıkmasında ilaçlar etkili midirValla pozitif givi hadi hayırlı olsun inşallah
brnim adet sancısı gibi sancım var bugün sadece bu işte biraz daha zaman geçsin kan tahlilinde kesin olur galiba ilk tüp bebek deneyimim tecrübesiziö ondanNasıl geçti gününüz hissettiniz mi bişeyler. Kanda da çıkar inşallah güzel sonucunuz
Çatlatma iğnesinden az da olsa hcg hormonu var ama bilemiyorum gerçekten en iyisi kan tahlili aklınızda kalmasın verin istersenizSonucun böyle çıkmasında ilaçlar etkili midir
brnim adet sancısı gibi sancım var bugün sadece bu işte biraz daha zaman geçsin kan tahlilinde kesin olur galiba ilk tüp bebek deneyimim tecrübesiziö ondan
Aynen en iyisi kan sonucuÇatlatma iğnesinden az da olsa hcg hormonu var ama bilemiyorum gerçekten en iyisi kan tahlili aklınızda kalmasın verin isterseniz
Bugün tekrar test yaptım fakat bugün daha da silik çıktı anlamıyorum sebebini üstelik bugünkü erken gebelik testiHiç bilmiyorum az önce bende idrar testi yaptım çok silik bir çizgi var gibi ama emin değilim bakar mısınız
Maşallah bize de nasip etsin inşallahMerhaba, benimde 3.gün embriyosuydu ve 8. gün kan verdiğimde 189 değer çıkmıştı. 15. gün tekrar kan verdiğimde 600 civarı olmuştu. (6. tüp deneme )Şuan oğlum 7 yaşında :)Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah
Masallah kac gunlukken bellı oldu sonuc,3,gun embrıyosu daha gec cıktıgını tutundugunu yazmıslar hep,Benımde 3,gun embrıyosu bugun 5,gundeyım hafıf kasık agrısı var okdar o da ılaclardan dolayı oldugunu soyledı doktorum •Sızde hengı belırtı vardıMerhaba 3 gün embriyosunyla gebeyim hiç belirti yaşamadım 7 gün belli belirsiz kaset testte ilk gördüm her gün koyulasmasini takip ettim ilk 78 'le kan testinde öğrendim şuan 14 haftalik gebeyim![]()
AminAmin inşallah tutunur bebeğin sağlıkla sanaallahım bu yolda uğraşan herkeze nasip etsin,çok yıpratıcı bir süreç gerçekten yaşamayan bilmez