Bir dahakini ne zaman denerim bilmiyorum. Moral motivasyonum baya düstu,reglim bitince doktorumla bir gorusme saglayacagiz.Belki biraz moralim yerine gelirHayirlisi boyleymis demekki canim bi dahakine pozitif olur insallahh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir dahakini ne zaman denerim bilmiyorum. Moral motivasyonum baya düstu,reglim bitince doktorumla bir gorusme saglayacagiz.Belki biraz moralim yerine gelirHayirlisi boyleymis demekki canim bi dahakine pozitif olur insallahh![]()
Bende negatif sonucu alir almaz drmun yanina gittim gercekten iyi geldiBir dahakini ne zaman denerim bilmiyorum. Moral motivasyonum baya düstu,reglim bitince doktorumla bir gorusme saglayacagiz.Belki biraz moralim yerine gelir
Boyle tup bebek tedavisinden sonra kendiliginden hamile kalan cok oluyor.Insallah sende kendiliginden hamile kalırsin. Kacıncı denemendi canım..Bir dahakini ne zaman denerim bilmiyorum. Moral motivasyonum baya düstu,reglim bitince doktorumla bir gorusme saglayacagiz.Belki biraz moralim yerine gelir
Kızlar ben transferim tutmadı negatif yani . Bugün adet oldum çok fazla ağrım oldu . Sıcak suyla banyo yaptım bi parça düştü benden sonra ağrıyan daha fazla dayanamadım acil de iğne yaptırdım bu parça neydi acaba
Çok geçmiş olsun canim üzülme diyemiycem insanız elbette üzüleceğiz nasibinde yokmuş vakti zamanı değilmiş diyelim gönlünü ferah tut Allahım nasip etsin. Parça muhtemelen embriyo olabilir mi
Canım rahim ilaçlardan çok kalınlaştığı için oluyor galiba bende de olmuştuKızlar ben transferim tutmadı negatif yani . Bugün adet oldum çok fazla ağrım oldu . Sıcak suyla banyo yaptım bi parça düştü benden sonra ağrıyan daha fazla dayanamadım acil de iğne yaptırdım bu parça neydi acaba
3.gun embriyosu taşıyan guzel anne adaylarii ne durumdasinizz hadi birbirimize destek olalim benim 5.gunum sol kasigimda sizlama disinda bi belirti yook![]()
Canım önce kana sonra idrara diye biliyorum o yüzden kan testi yaptırmadan üzme kendini. İdrarda çıksa dahi kana bakmadan güvenmiyorlar ki bir gün bile farkeder hele 2 3 gün daha da artar.Kizlar ne durumdasiniz yok mu 3.gun transferi olanlar ben 8.gunumdeyim ve idrarda negatif cikti![]()
Insallah canim yaCanım önce kana sonra idrara diye biliyorum o yüzden kan testi yaptırmadan üzme kendini. İdrarda çıksa dahi kana bakmadan güvenmiyorlar ki bir gün bile farkeder hele 2 3 gün daha da artar.
moral bozmak yok güzel kızKizlar ne durumdasiniz yok mu 3.gun transferi olanlar ben 8.gunumdeyim ve idrarda negatif cikti![]()
Haklisin canim nasip artik bakalimmoral bozmak yok güzel kızbenim 10. günüm bugün çok merak ediyorum , hiçbir belirtim yok , hayırlısı deyip bekliyorum umutla
Allah’tan ümit kesilmez
sevgiler
Haklisin canim nasip artik bakalim
Ben yarin kanda baktircam yarin 9.gunum olcak azda olsa varsa cikar
Sagol ya cok moral olduCanini sıkmak istemem ama büyük ihtimal negatif sonuç alacaksın .içime öyle doğdu inşallah yanilmisimdir
Hayirlisi insallahKusura bakma gerçekten özür dilerim canını sıkmak istemedim inşallah pozitif haberlerini verirsin burda boş bulundum yazdım