- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
- Konu Sahibi Liveyourdream
Rabbim hepinizin kucağını doldursun inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sonucunuz ne benimde 3.gun 8 hucreli 5 gunumdeyimKızlar sonuçları yazan yok negatif mi ? Aydingulu merak ediyorum? Benimde salı günü sonuç alcam 3 gün dondurulmus embriyo 8 hücreli ve ilk defa bu hucre sayisi.3 tane koydular 8 8 6 hucreli
Aaa simdi gordum msjinizi cok uzuldum ins kosa zamanda mucizeniz sizi bulur dua bekloyorum sizdenOlmadi cnm ya.Allah belki seni o tek embriyo ile Birakir bilemezsin.biliyorum sonuca kadar stres merak sabırsızlık alıcak seni elinde değil bilirim Şunu unutma Allahdan hiç bir zaman umudunu kesme.
Amin ins rabbim cumlemizin gonlune gore versin ins sizde en kisa zamanda hayırlı haber alirsiniz bir mucize olur sizin icinRabbim sana en güzellerini versin canım benim dua ederim tabiki hayat bana hiç mucize getirmedi bundan sonra getirirmi bilemiyorum hakedene rabbim versin yüreğinizi kimseye karşı kötüye kullanmayın iyi niyet ile dolsun gönlünuz.Allah sinar bu nedenle dahada geciktirir istediklerinizi.ben zorluyorum kendimi ama sevmedigin insanlarla ve art niyetli insanlar oldukca ayni apartmanda olamiyorsun olsanda onun yaptigi seni yoldan ceviriyo.karisik...
Merhaba inş tutunur bebeğin, nerde yaptırmıştın?Merhaba benimde cuma gunu 3.gun8 hicreli tek embriyo koyuldu sizin sonuc ne oldu
Merhaba inş tutunur bebeğin, nerde yaptırmıştın?
Aslında 8 hücreli ideal 3.gun için. Dr unuz ne dedi. 3 tane embriyo koyulmuş normal mi tutmamasıBenimde olmadi tedaviye gitsem biliyorum yine kaliteliyi bulmam ne tedaviler alıcak buldum 5 denemede yinede olmadi.
Sizin 1 tane 8 hücreli mi koymuşlardıMerhaba acibadem maslak
Evet bir tane 8 hucreliSizin 1 tane 8 hücreli mi koymuşlardı
Benimde 3.gun dondurulmuslarim var 7 ,8 ve 10 hicretiymiş. 8 hücreli ıyi miymiş pekiEvet bir tane 8 hucreli
Gauet iyi dedi emriyolog ta doktorumdaBenimde 3.gun dondurulmuslarim var 7 ,8 ve 10 hicretiymiş. 8 hücreli ıyi miymiş peki
Hadi hayırlısı güzel sonuçlarınızı bekliyoruz bizi de haberdar edinGauet iyi dedi emriyolog ta doktorumda
Bende burdan embriyo hücre sayısını öğrendim embriyologa sordum öğrendim valla. Ama bubbebek işi nasip işi Allah isterse oluyor dediğin gibi kalitenin önemi yok. Çocuklarınızı Allah bagislasinKızlar embriyo transferinde iyi kalite orta kalite çok önemli değil bence ben geçen yıl mart ayında yaptırdım 14 yumurtadan 4 u dollendi transfer anına kadar 2 tanesi yasayabildi 5ci güne gitsek belkide embriyom kalmicakti çok kötü kalitede idi ama ikiside tuttu şu an 5 aylık bir oğlum bir kızın var buda size umut olsun sırf böyle umut etmekten oglumun adını umut koydum![]()
Allah sizlerede versin daha fazla aratmasinBende burdan embriyo hücre sayısını öğrendim embriyologa sordum öğrendim valla. Ama bubbebek işi nasip işi Allah isterse oluyor dediğin gibi kalitenin önemi yok. Çocuklarınızı Allah bagislasindarısı bizlere
Amin insallahAllah sizlerede versin daha fazla aratmasin