- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 103
- Konu Sahibi Liveyourdream
-
Evet dün oldum ben de , beklemedeyim şimdi:) herkes için en hayırlısı olsun İnşallah☺
Canım ne denir bilemedim allah bir daha yaşatmasın25 şubatta 3.gün embriyosu ile transfer olmuştum. Kimyasal gebelikle sonuçlandı. Nisanda dondurulmuş transfer olacağım tekrar. Onlar da 3.gün embriyosu olacak
Allah razı olsun canım amin Allah kimseye yaşatmasınCanım ne denir bilemedim allah bir daha yaşatmasıninsallaah transferin güzel geçer insallah bir aksilik olmaz ♥
Amiin amiiinAllah razı olsun canım amin Allah kimseye yaşatmasınhepimiz kucağımıza alalım hayırlısıyla bebişlerimizi
Bien varsa cevaplasın kızlar ben 6. Yada 7. Gün diye biliyorum yanlışsam düzeltinKızlar 3. Gün embriyosu ne zaman tutunur ?
Teşekkür ederimBien varsa cevaplasın kızlar ben 6. Yada 7. Gün diye biliyorum yanlışsam düzeltin
Ben kaç hücreli olduğunu sormadımm belkide tutmadı benimde bilmiyorummmTransfer oldum kızlar 3. Gün embiryosu 10 hücreli tutma olasılığı yüzde 40_50 dedi bakalım nasip bundan sonrası
Arada iki gün var gibi düşünürsek bizim 8. 9. Gün sonuçlar belli olur belki3.günü bilmiyorum ama 5.gün embriyosu 6.gün idrarda pozitifti. Kişiye göre değişir belki tutunma süresi.
İnşAllah tutmuştur canım yaBen kaç hücreli olduğunu sormadımm belkide tutmadı benimde bilmiyorummm
O kadar erken geçmeyedebilir. Bakmayın bana. Ben aman test filan yapmıycam bu kez belki hastanede kan vermeden 1 tane yaparım diyordum. 6. gün öğlen kendimi test yaparken buldum.Arada iki gün var gibi düşünürsek bizim 8. 9. Gün sonuçlar belli olur belki
Bende 3.gun transferi oldum 1tane taze 1tanede dondurulmusYok mu arkadaşlar
Banada yuzde 45 demisti drTransfer oldum kızlar 3. Gün embiryosu 10 hücreli tutma olasılığı yüzde 40_50 dedi bakalım nasip bundan sonrası
4 ile 7. Gün arasınsa tutunma olur. 8. Gün kana betahcg hormonu salınımı başlarKızlar 3. Gün embriyosu ne zaman tutunur ?
Teşekkür ederim .4 ile 7. Gün arasınsa tutunma olur. 8. Gün kana betahcg hormonu salınımı başlar
Rica ederim umarım güzel haberler alırsınTeşekkür ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?