3. Gün Embriyo Transferi

25 şubatta 3.gün embriyosu ile transfer olmuştum. Kimyasal gebelikle sonuçlandı. Nisanda dondurulmuş transfer olacağım tekrar. Onlar da 3.gün embriyosu olacak

25 şubatta 3.gün embriyosu ile transfer olmuştum. Kimyasal gebelikle sonuçlandı. Nisanda dondurulmuş transfer olacağım tekrar. Onlar da 3.gün embriyosu olacak
Canım ne denir bilemedim allah bir daha yaşatmasın insallaah transferin güzel geçer insallah bir aksilik olmaz

Canım ne denir bilemedim allah bir daha yaşatmasın insallaah transferin güzel geçer insallah bir aksilik olmaz ♥
Allah razı olsun canım amin Allah kimseye yaşatmasın hepimiz kucağımıza alalım hayırlısıyla bebişlerimizi

Arada iki gün var gibi düşünürsek bizim 8. 9. Gün sonuçlar belli olur belki
O kadar erken geçmeyedebilir. Bakmayın bana. Ben aman test filan yapmıycam bu kez belki hastanede kan vermeden 1 tane yaparım diyordum. 6. gün öğlen kendimi test yaparken buldum.

Hatta 6. gün öğlen yaparkende kendimi rahatlatıyordum bi yandan. Çıkmazsa daha erken derim, öğlen idrarı derim filan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…