- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 33
- Konu Sahibi Liveyourdream
-
Allah kucağınıza almayı nasib etsinBenim de bir taze bir dondurulmuş 3. Gün embriyosu ikisi de pozitif oldu ancak taze olan transferim düşükle sonuçlandı. Transferleriniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah
Embiryo kaliteniz neydi canımBenim de bir taze bir dondurulmuş 3. Gün embriyosu ikisi de pozitif oldu ancak taze olan transferim düşükle sonuçlandı. Transferleriniz de hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canım kahve akıntın devam ediyor mu bugün kaçıncı günAllah kucağınıza almayı nasib etsin
İnşallah pozitifi görürüm hayırlısıysa
Yok hayır gelmiyor artık bugün 6. GünümCanım kahve akıntın devam ediyor mu bugün kaçıncı gün
Seninki tuttu bence canım bak 3.gün embiryosu sürecini attımYok hayır gelmiyor artık bugün 6. Günüm
İnşallaah öyledir ama hiçbişey hissetmiyorum normal mi bence tutmadı gibi geliyo banaSeninki tuttu bence canım bak 3.gün embiryosu sürecini attım
Benim 2.Gün ama arada hafif ağrı dışında bişey yok korku kaplıyor inankiİnşallaah öyledir ama hiçbişey hissetmiyorum normal mi bence tutmadı gibi geliyo bana
Bana da oturdu insallaah tutunmuşturrBenim 2.Gün ama arada hafif ağrı dışında bişey yok korku kaplıyor inanki
Senin ilk günler ağrın var mıydı canım ben de hep dua ediyorum inş güzel haberler alırızBana da oturdu insallaah tutunmuşturrİnsan korkuyor sürekli dua ediyorum
Evet adet olucakmışım gibi karnım ağrıyordu ilk günlerde ama şimdi o kadar yok arada oluyor ilk günlerdeki gibi değil insallah alırız cumartesi test günümmSenin ilk günler ağrın var mıydı canım ben de hep dua ediyorum inş güzel haberler alırız
İnşallah canımEvet adet olucakmışım gibi karnım ağrıyordu ilk günlerde ama şimdi o kadar yok arada oluyor ilk günlerdeki gibi değil insallah alırız cumartesi test günümm
Canım hissetmiyorum derken ağrı sızı hiçbir şey yok muİnşallaah öyledir ama hiçbişey hissetmiyorum normal mi bence tutmadı gibi geliyo bana
Var adet olucakmışım gibi ağrıyor arada karnım o kadarCanım hissetmiyorum derken ağrı sızı hiçbir şey yok mu
Hayırlısıysa tutunsun bebeğinYaaa kızlar bende salı günü transfer olucam çok heyecanlıyım stres yaptım 3. Gün embryosu insallah tutar ya çok korkuyorum M MuallimezzzLiveyourdream
Transfer günümle birlikte 6. Gün bugün salı günü transferim olduİnsallah canım Senin kaçıncı gün oldu transfer olalıLiveyourdream
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?