- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
- Konu Sahibi Liveyourdream
-
İnşallaaaahhh
Aynı şekildeyim ben de :S bugün dördüncü gün. dün biraz kasık batmam vardı sadece hafif sancım ve bel ağrım kaldıVar adet olucakmışım gibi ağrıyor arada karnım o kadar
Bide şöyle bir durum oluyor hissediyosun sonra acaba psikolojik mi diye düşünmeden edemiyosun yani bende öyle oluyooorAynı şekildeyim ben de :S bugün dördüncü gün. dün biraz kasık batmam vardı sadece hafif sancım ve bel ağrım kaldı
Benim hiç canım acımadı çok güzel geçti hatta transfer anında çok duygulandım dua ettimmm ayetel kürsi okudum 25 dakika dinlendim sonrada kalktımTransfer nasıl korkulacak bisey yok demi bide muayane gibi mi ?Liveyourdream
Evet maalesef ya :/ hatta gece terleyip uyanmışım sonrasında uyuyamadım biraz stres yaptım adet sancım olunca. Ama şimdi internetten komik şeyler izliyorum puzzle yapıyorım falan oyalanıyorum bari güldükçe mutluluk hormonu salgılayayım diyeBide şöyle bir durum oluyor hissediyosun sonra acaba psikolojik mi diye düşünmeden edemiyosun yani bende öyle oluyooor
En güzeliiEvet maalesef ya :/ hatta gece terleyip uyanmışım sonrasında uyuyamadım biraz stres yaptım adet sancım olunca. Ama şimdi internetten komik şeyler izliyorum puzzle yapıyorım falan oyalanıyorum bari güldükçe mutluluk hormonu salgılayayım diye
Cok tesekkür ederimm insallaaaah
iki emrbiriyodan biri iyi biri orta kaliteydi iki transferdede aynı şekilde transfer yapıldıEmbiryo kaliteniz neydi canım
Merhaba bugun 3.gun iki embriyo transferim olduMerhabalar;
3. Gün embriyo transferi olan var mıııı
Benim de bel ağrım biraz iş yapınca oluyor canım adet olacak gibi gögüs ucum dokununca ağrıyor sadecdDurumlar nasıl kızlar Benim de transfer günüyle birlikte 4. Günüm adet ve bel agrım var
Bekleyiş başladı bakalım benim 1 tane 10 hücreli transfer oldu birinci kalite değilmiş ama ne olur bilmiyorum cumartesi transfer oldumMerhaba bugun 3.gun iki embriyo transferim oldu
Benim göğüs agrım yok dostinex kullanıyorum ondan olabilirBenim de bel ağrım biraz iş yapınca oluyor canım adet olacak gibi gögüs ucum dokununca ağrıyor sadecd
Benim iki gün acayip ağrı vardı progesteron kaynaklı sanırım ama bugün sadece ucu elleyinceBenim göğüs agrım yok dostinex kullanıyorum ondan olabilir
Benim göbekten iğnem ve jelim var onun dışında ilaç vermediBenim iki gün acayip ağrı vardı progesteron kaynaklı sanırım ama bugün sadece ucu elleyince
Jel canım progestan dediğim aynı işlevmiş jel geri geliyor muBenim göbekten iğnem ve jelim var onun dışında ilaç vermedi
Evet geliyor bu da normalmişJel canım progestan dediğim aynı işlevmiş jel geri geliyor mu
Ben de gelmiyor az yürüyorum ondan mı acabaEvet geliyor bu da normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?