- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
- Konu Sahibi Liveyourdream
-
İnşAllah canım inşallahKızlar bugün benimde transferim oldu inslalah güzel sonuçlar alırız hepimiz1 tane çözdürdüler embriyolog gayet iyi sağlıklı dediler inslalah tutunur bebişlerimiz bize
Bir tane erken gebelik aldım iki tanede normal aldımCanım bir tane aldıysan sabah yap yedeği varsa akşam yap
Bende bugün yarın yapıcam testimiSağol canım rabbim hayırlısını nasip etsin artık sadece dua etmek kalıyor geriyeLiveyourdream dinleniyorum canım
Erken gebeliği yap canım o zaman neden se pozitif hissediyorum ve görmek istiyorum ya :)Bir tane erken gebelik aldım iki tanede normal aldım
Erken gebeliği yap canım o zaman neden se pozitif hissediyorum ve görmek istiyorum ya :)
3. Gün embriyosu çıkar mı idrarda bugün 8. Günüm
Yaptın mı canım3. Gün embriyosu çıkar mı idrarda bugün 8. Günüm
Hayır araştırdım biraz erken yazıyor daha yeni kana geçtiği için idrara geçmemiş olabilir en son idrara geçer çünkü cuma günü yapıcamYaptın mı canım
Ne gün transfer oldun canım sen?benimde bugün 10.günüm hala test yapmadım cumartesi belli olur dedi doktorum bekleyip beklememekte kararsızım3. Gün embriyosu çıkar mı idrarda bugün 8. Günüm
Benim salı günü transfer oldum transfer günü hariç 7. Günüm çok erken daha benim için cumartesi test günümNe gün transfer oldun canım sen?benimde bugün 10.günüm hala test yapmadım cumartesi belli olur dedi doktorum bekleyip beklememekte kararsızım
Bencede bekle en garantisiNe gün transfer oldun canım sen?benimde bugün 10.günüm hala test yapmadım cumartesi belli olur dedi doktorum bekleyip beklememekte kararsızım
Sanırım olumsuz olursa diye öğrenmekten kaçıyorum biraz benBencede bekle en garantisi
Canım bazen kana geç geçiyor idrarada dolay olarak bence erken yapma ben cuma yapıcam sabahtan allah izin verirse ama yapmak istiyorsan yap bakalımmmSanırım olumsuz olursa diye öğrenmekten kaçıyorum biraz benaslında yapsam çıkar idrarda cumartesiye daha çok var ve koronodan tüp bebek bölümleri çalışacakmı çalışmayacakmı bilmiyorum gerçi sonucu doktorumuz vermiyor galiba hemşireler veriyor
Bana 10 gün kan ver varsa çıkar 12 ii beklemeye gerek yok dediNe gün transfer oldun canım sen?benimde bugün 10.günüm hala test yapmadım cumartesi belli olur dedi doktorum bekleyip beklememekte kararsızım
3.gün embriyosumu sizinBana 10 gün kan ver varsa çıkar 12 ii beklemeye gerek yok dedi
Evet 3.gün embiryosu3.gün embriyosumu sizin
Aaa bana öyle demedi doktorum sen napıcaksın 10. Gün vericekmisin kanBana 10 gün kan ver varsa çıkar 12 ii beklemeye gerek yok dedi
Aynen verecem canımAaa bana öyle demedi doktorum sen napıcaksın 10. Gün vericekmisin kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?