- Konu Sahibi Liveyourdream
Gelip gelmemesi önemli değil canım o zaten gerektiği kadar alıyormuşBen de gelmiyor az yürüyorum ondan mı acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelip gelmemesi önemli değil canım o zaten gerektiği kadar alıyormuşBen de gelmiyor az yürüyorum ondan mı acaba
Hayırlısı olsunnn insallaah tutunur bebeklerimizMerhaba bugun 3.gun iki embriyo transferim oldu
Evet ilaçtan oluyor yan etkileri ben de sürekli ağlıyorum psikolojik olarakta çok yıprandımYa bende progestoron kullanıyorum sürekli ağlıyasam geliyor çok sinirliyim yarın transferim var bu ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum ama çok gerginimLiveyourdream
İstemsiz oluyor napalımm zor süreçten geçiyoruz allah çektiğimiz acıları karşılıksız bırakmasınAslında stresten uzak durmamız lazım ama malesef mümkün olmuyor kendi kendimi depresyona sokmama ramak kaldı![]()
Liveyourdream
Cumartesi test günüm ama hastaneye gitmeye korkuyorum virüs muhabbetindenAmin amin inşallah emeklerimizin karsılığını alırız yasen ne zaman test yapacaksın
Bir yanım yapmak istiyor bir yanım yapmak istemiyor ama yaparım büyük ihtimal cuma günüAyy az kalmış inslalah güzel sonuçlarını alırız evde idrar testi yapmayacakmısınLiveyourdream
Canım varsa yapsan çıkar ben olumlu hissediyorum şahsen kaçıncı gün Dü bugün 8.gün hcg salgılıyor vucut normaldeBir yanım yapmak istiyor bir yanım yapmak istemiyor ama yaparım büyük ihtimal cuma günü
GÜnaydınnnCanım varsa yapsan çıkar ben olumlu hissediyorum şahsen kaçıncı gün Dü bugün 8.gün hcg salgılıyor vucut normalde
İnsallaaah canım
Al canım çıkar korkmayın test yapmaktan kızlar ya rabbim nasip ettiyse zaten vardırGÜnaydınnn
Evet bugün 8. Günümm erken gebelik alsam mı
Aldım eczaneden yapıcam akşam mı yapsam yarın sabah mıAl canım çıkar korkmayın test yapmaktan kızlar ya rabbim nasip ettiyse zaten vardır
Hayırlısı olsun canımm bol bol dinleeenKızlar bugün benimde transferim oldu inslalah güzel sonuçlar alırız hepimiz1 tane çözdürdüler embriyolog gayet iyi sağlıklı dediler inslalah tutunur bebişlerimiz bize
![]()
Canım bir tane aldıysan sabah yap yedeği varsa akşam yapAldım eczaneden yapıcam akşam mı yapsam yarın sabah mı