3.gün embriyo transferi

Merhaba :)
Benim de ilk denemem. Bugün transferimin 8. günü. Cuma günü kandan test yaptıracağız. İnşallah pozitifi görürüz. Çok heyecanlıyım ben de herkes gibi. Belirti olarak çok uykusu gelen var mı? Bugün tüm gün uyudum neredeyse😊
Beklemek çok heyecanlı demi 🤗 inşallah pozitif haberlerimizi de paylaşırız 🤲 hiç belirti falan aramıyorum 😂😂

Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim 😊 Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?

Merhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyim 😊 Test günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Merhaba test yaptırdınız mı

İnsan ne diyeceğini bilemiyor😔Benimde yarın transfer bu süreç zaten çok zorlayıcı birde üstüne başka sorunlar var bu kafayla pozitif sonuç alabileceğime hiç inanmıyorum Allah yardımcımız olsun
Allah’tan ümit kesilmez canım öyle deme. İnşallah sağlıkla sıhhatle tez vakitte pozitifi görürsün ☺️

Back
X