- 1 Aralık 2020
- 513
- 341
- 18
- 46
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımGüzel haberler alın inşAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımGüzel haberler alın inşAllah
inşAllah canım biz 23 haftalık olduk darısı başınıza olsunİnşallah hepimiz güzel haberler alalım![]()
İnşallah Canım inşallah. Durup dururken ağlayasın geliyor. Çok sulugöz oldum bugünlerdeinşAllah canım biz 23 haftalık olduk darısı başınıza olsun![]()
ah çok iyi biliyorum o duyguları, mutluluk gözyaşlarınız olsun inşAllahİnşallah Canım inşallah. Durup dururken ağlayasın geliyor. Çok sulugöz oldum bugünlerde![]()
Amin inşallahhhhhhah çok iyi biliyorum o duyguları, mutluluk gözyaşlarınız olsun inşAllah
Beklemek çok heyecanlı demiMerhaba :)
Benim de ilk denemem. Bugün transferimin 8. günü. Cuma günü kandan test yaptıracağız. İnşallah pozitifi görürüz. Çok heyecanlıyım ben de herkes gibi. Belirti olarak çok uykusu gelen var mı? Bugün tüm gün uyudum neredeyse![]()
Evet çok heyecanlı yaaaaBeklemek çok heyecanlı demiinşallah pozitif haberlerimizi de paylaşırız
hiç belirti falan aramıyorum
![]()
İnşallah canım ya inşallahhhhEvet çok heyecanlı yaaaa![]()
Merhaba test yaptırdınız mıMerhaba,
Transferimin bugün 9. günü. Regl olmadım ve günüm geçti. Progestan fitil kullanıyorum. Düşünüyorum da acaba progestandan dolayı mı regl olmuyorum yoksa hamile miyimTest günüme 3 gün kaldı. Bilgisi olan var mı ?
Merhaba, evet yaptırdım. Negatif sonuçlandı maalesef. Hayırlısı böyleymiş sanırımMerhaba test yaptırdınız mı
Kan testi mi yaptırdınız idrar da mı baktinizMerhaba, evet yaptırdım. Negatif sonuçlandı maalesef. Hayırlısı böyleymiş sanırım![]()
Kan testi canımKan testi mi yaptırdınız idrar da mı baktiniz
Negatif sonuçlandı canım. Hayırlısı böyleymiş sanırım..Merhaba test yaptırdınız mı
İnsan ne diyeceğini bilemiyorKan testi canım
Allah’tan ümit kesilmez canım öyle deme. İnşallah sağlıkla sıhhatle tez vakitte pozitifi görürsünİnsan ne diyeceğini bilemiyorBenimde yarın transfer bu süreç zaten çok zorlayıcı birde üstüne başka sorunlar var bu kafayla pozitif sonuç alabileceğime hiç inanmıyorum Allah yardımcımız olsun