Ben gördüm ikinci çizgiyi bence var. Zaten 3.gun embriyosu oldugu icin anca yükselir. Yarın yaparsanız belki daha netlesmis olur. Inşallah sağlıkla kucağınıza alirsinizMerhaba arkadaslarim.. ben 10 gun once transfer oldum 2 tane 3. Gün embryosuydu bu 2. Tüp bebek tedavim.. ilki negatif sonuclanmisti buda oyle olur diye cok korkuyorm ama bu sabah eşiminde israriyla normal gebelik testlerinden ilk idrarla yaptim 10. Gün bugun belirteyim.. cikmaz diye dusunuyordum sonucta erken olabilir 10. Gun diye.. bide normal test olunca. Neyse yaptım testi baktim ilkten cikmadi.. biraz sonra gittim baktim ikinci cizgi gölge gibiydi resminide aticam buraya amaa resimde cok belli olmuyor gibi gözle gorulur daha belli oluyor. Sizinlede paylasmak istedim var dimi cizgiiii nolur var diyinn
Çizgiyi bende gördüm canım yarın sabah ilk idrarla yapMerhaba arkadaslarim.. ben 10 gun once transfer oldum 2 tane 3. Gün embryosuydu bu 2. Tüp bebek tedavim.. ilki negatif sonuclanmisti buda oyle olur diye cok korkuyorm ama bu sabah eşiminde israriyla normal gebelik testlerinden ilk idrarla yaptim 10. Gün bugun belirteyim.. cikmaz diye dusunuyordum sonucta erken olabilir 10. Gun diye.. bide normal test olunca. Neyse yaptım testi baktim ilkten cikmadi.. biraz sonra gittim baktim ikinci cizgi gölge gibiydi resminide aticam buraya amaa resimde cok belli olmuyor gibi gözle gorulur daha belli oluyor. Sizinlede paylasmak istedim var dimi cizgiiii nolur var diyinn
Ben gördüm ikinci çizgiyi bence var. Zaten 3.gun embriyosu oldugu icin anca yükselir. Yarın yaparsanız belki daha netlesmis olur. Inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Canım benm de 3. Gün embriyosuydu ilk test aynı böyleydi transferin 11.Günü kan vermiştimCok saggolun arkdaslar kurudukca daha belli olmaya basladi gercekten :) yarin esim erken gebelik testi alicak ama anca aksam yapabilirim. Sali gunu zten kan gunum insallah vardir grrcekten ve saglikla ilerler insallah :) rabbim hepimizr nasip etsinn insallah
Degeriniz kaç cikmisti peki benimde bugun 11. Gunum ama 12. Gun kan ver dediler diye bekliyorum belki bugun erken gebelik tsti alip yaparim ama sizin degerinizide cok merak ettim :) acaba kan versem kac cikar. Muhmemelen cok yuksek cikmaz da. Gerci 2 tane konmustu ikiside tuttuysa cikabilirdeCanım benm de 3. Gün embriyosuydu ilk test aynı böyleydi transferin 11.Günü kan vermiştim
Benım tek gebelikti 11. Gün 88 çıkmıştıDegeriniz kaç cikmisti peki benimde bugun 11. Gunum ama 12. Gun kan ver dediler diye bekliyorum belki bugun erken gebelik tsti alip yaparim ama sizin degerinizide cok merak ettim :) acaba kan versem kac cikar. Muhmemelen cok yuksek cikmaz da. Gerci 2 tane konmustu ikiside tuttuysa cikabilirde
Ayy ne guzl bende smdi kan verdimm :)Benım tek gebelikti 11. Gün 88 çıkmıştı
Ne zman çıkacak canım sonuç. Sen ilk transferi kasımda olmadın mı ben mi yanlış hatırlıyorumAyy ne guzl bende smdi kan verdimm :)
Sonuç çıkmadı mı henüzAyy ne guzl bende smdi kan verdimm :)
Bende merak ettimSonuç çıkmadı mı henüz
Evet bende sizi hatirladim :) benm ilki tutmadi ikinci trdavimdi buNe zman çıkacak canım sonuç. Sen ilk transferi kasımda olmadın mı ben mi yanlış hatırlıyorum
Sonuç ne pekiEvet bende sizi hatirladim :) benm ilki tutmadi ikinci trdavimdi bu
Kaç cıktı değerinizAyy ne guzl bende smdi kan verdimm :)
Sonucunuz ne çıktı acabaAyy ne guzl bende smdi kan verdimm :)
İnşallah vardrKizlar merhaba 11 mayıs transferim oldu bugün test yaptım 4. Gun embriyosu 2 tane Eki Görüntüle 2851771 sizce varmi sabah ilk idrarda yapamadim öğlen yaptim hemen çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?