Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana transferden sonra lekelenme olabilir demişlerdi. 3. gün embriyosu için 9. gün bile erken. Doktor size ne zaman test yapmanızı söyledi. Ben 14. günde kan testi vermiştim. Bu lekelenmeyi yine de doktorunuza söyleyebilirsiniz bence.Merhaba adet olur gibi oldum hep kasıklarda ara ara batma oldu 7. Gün çok açık kahve leke gördüm çok çok açık renk idrar beyaz tortulu idrar testi yaptimn negatif 9.gunumdeyim çok korkuyorum sizde depo oldumu bu belirtiler iğneden mi
Yarın vercem transferden sonra olmustu evet ama 7. Gün çok açık kahve lekelenme oldu çok az cigi gibi kasıklarımda batmalar ğnenin etkisimi bilmiyorumBana transferden sonra lekelenme olabilir demişlerdi. 3. gün embriyosu için 9. gün bile erken. Doktor size ne zaman test yapmanızı söyledi. Ben 14. günde kan testi vermiştim. Bu lekelenmeyi yine de doktorunuza söyleyebilirsiniz bence.
Kasık batmalarını ben hala yaşıyorum. Progestan ilacı yapıyor sanırım. Yani rahatsız edici bir ağrısı oluyor, sancıyor ve bazen geçiveriyor. Lekelenme belki yerleşme kanamasıdırYarın vercem transferden sonra olmustu evet ama 7. Gün çok açık kahve lekelenme oldu çok az cigi gibi kasıklarımda batmalar ğnenin etkisimi bilmiyorum
Ah keşke ya keşke bende seviniyorum olunca keşke belirti olsa diyorumKasık batmalarını ben hala yaşıyorum. Progestan ilacı yapıyor sanırım. Yani rahatsız edici bir ağrısı oluyor, sancıyor ve bazen geçiveriyor. Lekelenme belki yerleşme kanamasıdırBende olmadı ama olan çok kişi duydum.
Yerleşme kanamasidir o canm hayirli olsn benmde 9. Günün leke felan olmadi. Yarin kan vericm bende hayırlı sonuçlar alalim inşallahMerhaba adet olur gibi oldum hep kasıklarda ara ara batma oldu 7. Gün çok açık kahve leke gördüm çok çok açık renk idrar beyaz tortulu idrar testi yaptimn negatif 9.gunumdeyim çok korkuyorum sizde depo oldumu bu belirtiler iğneden mi
Bende yarın aminn insalah çok teşekkür ederim ya sizde bende güzel haberler alalım insallahYerleşme kanamasidir o canm hayirli olsn benmde 9. Günün leke felan olmadi. Yarin kan vericm bende hayırlı sonuçlar alalim inşallah
Amin amin canım ama bugün gecmek bilmiyck gibi sende lekelenme olms oda bi belirti bende bisyde olamdi belirtide yok sende neler olduBende yarın aminn insalah çok teşekkür ederim ya sizde bende güzel haberler alalım insallah![]()
Bende aynı şekilde kafamindagitmaya çalışıyorum yine aklıma geliyorAmin amin canım ama bugün gecmek bilmiyck gibi sende lekelenme olms oda bi belirti bende bisyde olamdi belirtide yok sende neler oldu
Benimde ne olduğu belli değil daha ya hic belirti olmayıp poszktif görenler varBende aynı şekilde kafamindagitmaya çalışıyorum yine aklıma geliyor
Benimde ne olduğu belli değil daha ya hic belirti olmayıp poszktif görenler var
Melesef beklemek çok zor 3. Gün embriyosu benimO kasik ağrısı batma bendede transfer olduğum günden beri var bugün 4.gunum arkadaşım dediği gibi şuan çok çok erken test için sabırla beklemek gerekiyor doğru teşhisi koyabilmek için
Bende belirti yok ya biz kabizlik oldi işte birde dün agzimda metalik tat oldu yemk sonrası ara ara mide bulantisi ama oda psikolojik olabilirBenimde ne olduğu belli değil daha ya hic belirti olmayıp poszktif görenler var
Kabızlık için kefir içiyorum çok iyi tavsiye ederim herşey olabilirBende belirti yok ya biz kabizlik oldi işte birde dün agzimda metalik tat oldu yemk sonrası ara ara mide bulantisi ama oda psikolojik olabilir
Bnde iciyrmda fayda etmedi hoşaf iciyrm yokKabızlık için kefir içiyorum çok iyi tavsiye ederim herşey olabilir
Akşamdan suya gün kurusu kayısı koyup sanan suyunu içen arkadaşlarım.var oda çok iyiymişBnde iciyrmda fayda etmedi hoşaf iciyrm yok
Kaçıncı gün kaçınci gün embriyosuBende belirti yok ya biz kabizlik oldi işte birde dün agzimda metalik tat oldu yemk sonrası ara ara mide bulantisi ama oda psikolojik olabilir
Kefir, badem, kabak çekirdeği, incir bunlar bende çok işe yaradı ve lifli şeyler yemek, bol su içmek. Bir kerelik değil sürekli yemeniz içmeniz gerek. Sonra düzeliyor. Çok hareketsizlik de yapıyor malesef.Bnde iciyrmda fayda etmedi hoşaf iciyrm yok