Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun belirtiniz var mıydı5.gün embriyosuydu 6.gün öğrendim
Teşekkür ederim taze transfer oldum ben bel ağrısı hiç kesilmedi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ama en önemlisi kasıkta seyirme. Kasıkta seyirmeyi hissedince anladım hamile olduğumuHayırlısı olsun belirtiniz var mıydı
Kasıkta seyirme dediğiniz nasıl bir şey yani elinizi kasığa koyduğunuzda mı hissettiniz bunu?Teşekkür ederim taze transfer oldum ben bel ağrısı hiç kesilmedi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ama en önemlisi kasıkta seyirme. Kasıkta seyirmeyi hissedince anladım hamile olduğumu
Merhabalar, sonucunuz nedirMerhaba hanımlar 26 Eylül salı günü 2 adet iyi kalite çift embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm test günüm 10 ekim sizler kaçıncı günde idrar testi yaptınız veya kaçıncı gün kanda öğrendiniz ?
Merhaba malesef negatif 11. Gün kahverengi lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması diye sevinmiştim hatta doktorumda hemen kan ver demişti ama beta 0 çıktıMerhabalar, sonucunuz nedir![]()
Peki adet mi oldunuz yoksa tekrarlayın dedi mi doktorunuzMerhaba malesef negatif 11. Gün kahverengi lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması diye sevinmiştim hatta doktorumda hemen kan ver demişti ama beta 0 çıktı![]()
9 ekimde adet olmam gerekiyordu hala olmadım şuan ara ara hafif lekelenmem devam ediyor doktorum direk negatif malesef dedi bende bir daha kan vermedimPeki adet mi oldunuz yoksa tekrarlayın dedi mi doktorunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ...9 ekimde adet olmam gerekiyordu hala olmadım şuan ara ara hafif lekelenmem devam ediyor doktorum direk negatif malesef dedi bende bir daha kan vermedim
Amin hepimizin için inşallahHakkınızda hayırlısı olsun. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ...![]()
Ben de bekliyorum 3.gün çift embriyo transferi oldum bu cumartesi test günüm yarın sağlık ocağında vermeye gidicem inşallah hayırlısıylaAmin hepimizin için inşallahSizin durumunuz nedir
hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba hanımlar 26 Eylül salı günü 2 adet iyi kalite çift embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm test günüm 10 ekim sizler kaçıncı günde idrar testi yaptınız veya kaçıncı gün kanda öğrendiniz ?
İnşallah sonucunuz güzel olur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınBen de bekliyorum 3.gün çift embriyo transferi oldum bu cumartesi test günüm yarın sağlık ocağında vermeye gidicem inşallah hayırlısıyla![]()
İnşallah sonucunuz güzel olur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınBen de bekliyorum 3.gün çift embriyo transferi oldum bu cumartesi test günüm yarın sağlık ocağında vermeye gidicem inşallah hayırlısıyla![]()
Amin inşallah teşekkür ederimhakkınızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Amin aminnn...İnşallah sonucunuz güzel olur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınProbleminiz neydi acaba bende pcos eşimde sperm sayı ve harekette sıkıntı vardı birde ilk denemeniz mi
![]()
Güzel haberlerinizi bekliyorumAmin aminnn...
Benim de öyle pcos ve eşim azospermi
Evet ilk denememiz![]()
Ben normalde adanalıyımGüzel haberlerinizi bekliyorumNerede yaşıyorsunuz
Allah kucağınıza almayı nasip etsin..Ben 3. Gün çift embriyo taze transferle pozitif gördüm kalp atışını da gördüm 2 aylık olduk BileRabbim sizleri de sevindirsin
Çifter Çifter testlerde çizgileri em yüksek betaları görün . Rabbim o sevinç gözyaşını dökmeyi nasip etsin
![]()