• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu çift transfer

ysm212

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
49
17
8
25
Merhaba hanımlar 26 Eylül salı günü 2 adet iyi kalite çift embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm test günüm 10 ekim sizler kaçıncı günde idrar testi yaptınız veya kaçıncı gün kanda öğrendiniz ?

Hayırlısı olsun belirtiniz var mıydı
Teşekkür ederim taze transfer oldum ben bel ağrısı hiç kesilmedi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ama en önemlisi kasıkta seyirme. Kasıkta seyirmeyi hissedince anladım hamile olduğumu

Teşekkür ederim taze transfer oldum ben bel ağrısı hiç kesilmedi kasık ağrısı göğüs hassasiyeti ama en önemlisi kasıkta seyirme. Kasıkta seyirmeyi hissedince anladım hamile olduğumu
Kasıkta seyirme dediğiniz nasıl bir şey yani elinizi kasığa koyduğunuzda mı hissettiniz bunu?

Merhaba hanımlar 26 Eylül salı günü 2 adet iyi kalite çift embriyo transferi oldum bugün 5. Günüm test günüm 10 ekim sizler kaçıncı günde idrar testi yaptınız veya kaçıncı gün kanda öğrendiniz ?
Merhabalar, sonucunuz nedir 🤗

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸

Ben de bekliyorum 3.gün çift embriyo transferi oldum bu cumartesi test günüm yarın sağlık ocağında vermeye gidicem inşallah hayırlısıyla 🌸
İnşallah sonucunuz güzel olur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏 Probleminiz neydi acaba bende pcos eşimde sperm sayı ve harekette sıkıntı vardı birde ilk denemeniz mi ☺️

Ben de bekliyorum 3.gün çift embriyo transferi oldum bu cumartesi test günüm yarın sağlık ocağında vermeye gidicem inşallah hayırlısıyla 🌸
İnşallah sonucunuz güzel olur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏 Probleminiz neydi acaba bende pcos eşimde sperm sayı ve harekette sıkıntı vardı birde ilk denemeniz mi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
Amin inşallah teşekkür ederim ☺️

İnşallah sonucunuz güzel olur Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🙏 Probleminiz neydi acaba bende pcos eşimde sperm sayı ve harekette sıkıntı vardı birde ilk denemeniz mi ☺️
Amin aminnn...
Benim de öyle pcos ve eşim azospermi
Evet ilk denememiz 🤗

Ben 3. Gün çift embriyo taze transferle pozitif gördüm kalp atışını da gördüm 2 aylık olduk Bile ❤️ Rabbim sizleri de sevindirsin ❤️ Çifter Çifter testlerde çizgileri em yüksek betaları görün . Rabbim o sevinç gözyaşını dökmeyi nasip etsin 🙏
Allah kucağınıza almayı nasip etsin..🙏🏻Peki ne gibi belirtilerinizoldu

Back
X