Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanın kalitesini sormadım beni 2.günü aradıklarında 5 hücreli ve 6 hücreli idi. Transfer 3.günü yapıldı o gün hücre sayısı ne kadardı sormadım. Aldırmadım buna bilmek iyi gelmez tereddüt yaşarım diyekac hucreliydiii
3. Gun 8 hücreli ikizlerimi sallıyorum suan karşımda . Size de nasip olsun Insallahbenimde 3. gun 8 hucreli donduruldu simdi havuz yapacagiz
amin canim amin insallah3. Gun 8 hücreli ikizlerimi sallıyorum suan karşımda . Size de nasip olsun Insallah
Allah razı olsunamin canim amin insallahcok tatlilar allah bagilasin
Ben de bugün çok şükür 3.gün embriyosundan pozitif aldım. Umut olur umarım endişeli olan varsa :)Sayfa da çok denk geldim herkes 3.gün embriyosu tutar mı tutmaz kı diye defalarca sorulmuş bir çok arkadaşımı okudm. 3.gün embriyosu pozitifi aldım kızlar. Ümitsiz olmayınAllah isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun Sağlıklı bı sekılde kucağına alırsın ınsallah Kaçıcın gun test yaptın acabaBen de bugün çok şükür 3.gün embriyosundan pozitif aldım. Umut olur umarım endişeli olan varsa :)