- 22 Ağustos 2020
- 37
- 10
- 88
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. gün embriyoları genelde 6–10 hücre arasında oluyor zatenArkadaşlar ben de dün 10 hücreli 3.gün tek embriyo transferi oldum 10 hücreli olması kötü mü
Hayırlı olsun canım net görünüyor ama kan testi verip netleştirinMerhaba arkadaşlar kaliteli 3.gün taze embriyo transferi yapıldı bugün 8.günü transferimi erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır?
Normalde cuma günü kan testi vericektim dayanamadım bugün yaptım hiç yaşamadığım için bilmediğimden sormak istedimHayırlı olsun canım net görünüyor ama kan testi verip netleştirinbelirtiniz oldu mu acaba
İnşaAllah inşallah3. gün embriyoları genelde 6–10 hücre arasında oluyor zatenÖnemli olan hücrelerin düzgün bölünmesi, embriyonun genel kalitesi ve rahim durumunuz. Umarım tutunur, güzel haberlerini alırsınız. Benim de 7 ve 9 hücreliydi çift transfer olmuştum.
Yok hayır tekİnşaAllah inşallahikiz mi sizin
Yarım doz ovitrelle falan vurulmadınız değil mi. Yarın veya diğer gün bir tane daha yapın. Koyulaşıyorsa beta artıyor demektir. Hayırlısı olsun inşallahNormalde cuma günü kan testi vericektim dayanamadım bugün yaptım hiç yaşamadığım için bilmediğimden sormak istedimaslında belirti olarak göğüsümde şişlik var bazen dokunamıyorum çok ağrıyor ara ara kasıklarımda batmalar ağrılar oluyor ama ilaçlardan yada adet olamadığım için diye yorumluyorum
Benimde ilk denemem bugün 4. Günü transferimin aynı belirtileri yaşıyoruz bende ilaçlara yorumyorum ama Allah bilir tabi kiNormalde cuma günü kan testi vericektim dayanamadım bugün yaptım hiç yaşamadığım için bilmediğimden sormak istedimaslında belirti olarak göğüsümde şişlik var bazen dokunamıyorum çok ağrıyor ara ara kasıklarımda batmalar ağrılar oluyor ama ilaçlardan yada adet olamadığım için diye yorumluyorum
Yok hayır vurulmadım öyle bişey yapmamı istemedi doktorum. Bende öyle düşünüyorum bir daha yapıcam ama ilk yaptığımda çizgi oluşmadı 10 dk sonra böyle silik olmuştu halada gözüküyor ondan şaşırdım negatif sandım sonra açıp bakınca şaşırdımYarım doz ovitrelle falan vurulmadınız değil mi. Yarın veya diğer gün bir tane daha yapın. Koyulaşıyorsa beta artıyor demektir. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Cuma günü netleşicek inşallah allahım ben gibi dua edip isteyen bekleyen herkese hayırlı sonuçlar nasip etsinBenimde ilk denemem bugün 4. Günü transferimin aynı belirtileri yaşıyoruz bende ilaçlara yorumyorum ama Allah bilir tabi kiHayırlısı olsun kan testi verdiğinizde sonucu yazarsınız
![]()
Tek embriyo mu kaç hücreli idi.Çok bariz görünüyorMerhaba arkadaşlar kaliteli 3.gün taze embriyo transferi yapıldı bugün 8.günü transferimi erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mıdır?
Zaten her doktor tercih etmiyor. Ben vurulmuştum o yüzden idrar testi hemen yapamadım, yalancı pozitife sebep oluyormuş o yüzden sordumYok hayır vurulmadım öyle bişey yapmamı istemedi doktorum. Bende öyle düşünüyorum bir daha yapıcam ama ilk yaptığımda çizgi oluşmadı 10 dk sonra böyle silik olmuştu halada gözüküyor ondan şaşırdım negatif sandım sonra açıp bakınca şaşırdıminşallah test yanıltmaz artar dediğiniz gibi
![]()
Tek embriyo mu kaç hücreli idi.Çok bariz görünüyor![]()
Tek embriyo transfer edildi kaç hücreli olduğunu bilmiyorum gününe göre kalitesi çok iyi dedi embriyolog 4 tane yumurta toplandı 1 tanesi 3.güne ulaştı devlet hastanesinde tedavi görüyorum kaliteli olmasa yapmaz diye düşündümTek embriyo mu kaç hücreli idi.Çok bariz görünüyor![]()
Anladım evet bazı doktorlar veriyormuş duymuştum çok sağol inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızZaten her doktor tercih etmiyor. Ben vurulmuştum o yüzden idrar testi hemen yapamadım, yalancı pozitife sebep oluyormuş o yüzden sorduminşallah güzel haberlar alırsınız az kalmış kan testine
![]()
Amin canım hayırlı haberlerle inşallahCuma günü netleşicek inşallah allahım ben gibi dua edip isteyen bekleyen herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin![]()
MaşallahTek embriyo transfer edildi kaç hücreli olduğunu bilmiyorum gününe göre kalitesi çok iyi dedi embriyolog 4 tane yumurta toplandı 1 tanesi 3.güne ulaştı devlet hastanesinde tedavi görüyorum kaliteli olmasa yapmaz diye düşündüm![]()
İzmir’de yaşıyorum bende önceden özelde tedavi görmüştüm olumsuz oldu sonucum. Şuan şehir hastanesinde tedavi görüyorumMaşallahhangi ilde tedavi görüyorsunuz ben de Konya’da Selçuk tıpta tedavi gördüm önceki denemem özelde Novafertilde kimyasal oldu
Aynı gibi süreçler inşaAllah benim sonucumda pozitif olurİzmir’de yaşıyorum bende önceden özelde tedavi görmüştüm olumsuz oldu sonucum. Şuan şehir hastanesinde tedavi görüyorum![]()
İnşallah canım Cuma günü test günüm kan vericem o sonucu görene kadar kendimi çok umutlandırmak istemiyorum üzülmemek içinAynı gibi süreçler inşaAllah benim sonucumda pozitif olur![]()