• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu t+8 erken gebelik testim negatif,Yardım.

Aynı şekilde çıktı dünkü gibi pek bi koyulaşmada göremedim birde testin markasından dolayı güvenemiyorum bende içimde büyük bir hüsran var 🥺

Eklentiler

• 1000146689.webp
    1000146689.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 26
Aynı şekilde çıktı dünkü gibi pek bi koyulaşmada göremedim birde testin markasından dolayı güvenemiyorum bende içimde büyük bir hüsran var 🥺
Ama barizzz silik çizgi varr, çok küçüktür şu an zaten.Bence içini ferah tutmalısın.
Sabah da eşim bana dünkü erken gebelik testinde gölge vardı görmedin mi dedi, testi çöpten aldım😂 gerçekten üstünde gözle gördüğüm ama fotografta çıkmayan silik bi çizgi var ama hiç umutlanamıyorum🥹

Eklentiler

• IMG_2956.webp
    IMG_2956.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 21
Ama barizzz silik çizgi varr, çok küçüktür şu an zaten.Bence içini ferah tutmalısın.
Sabah da eşim bana dünkü erken gebelik testinde gölge vardı görmedin mi dedi, testi çöpten aldım😂 gerçekten üstünde gözle gördüğüm ama fotografta çıkmayan silik bi çizgi var ama hiç umutlanamıyorum🥹
Evet sizinkindede bi karartı var inşallah vardır ya kaçıncı gününüzdesiniz ilk denemenizmi

Evet sizinkindede bi karartı var inşallah vardır ya kaçıncı gününüzdesiniz ilk denemenizmi
T+9 bugün benim.pztesi de test günüm işte.
İlk tedavimde 2yumurtam çıktı ama döllenmediler.
2.tedavimde tek yumurtaydı döllendi çok şükür şu an onun cevabını bekliyorum 🙏🏻
Sizin ilk mii ?

T+9 bugün benim.pztesi de test günüm işte.
İlk tedavimde 2yumurtam çıktı ama döllenmediler.
2.tedavimde tek yumurtaydı döllendi çok şükür şu an onun cevabını bekliyorum 🙏🏻
Sizin ilk mii ?
Benim 6 tane yumurtam döllendi hepsi 5. Gün embriyosu ilk transferim kimyasal gebelik oldu bu ikinci transferim 2 embriyo konuldu. Siz hangi şehirdesiniz yaş kaç bu arada

6kasım da 3.gün embriyosu transfer oldum.Orta kalite bi emriyo dedi doktor.
İlk tedavimde 2yumurtam vardı ama döllenmediği için transfer olamadım.
Bu ikinci tedavim ama dünden beri erken gebelik testi yapıyorum t+7 t+8 negatiff.
Bundan sonra testi pozitif çıkanlar umudmu yeşertebilir mi ?
Merhaba eşinizi sperm problemi var mı döllenmee sebebini söyledi mi doktor

Benim 6 tane yumurtam döllendi hepsi 5. Gün embriyosu ilk transferim kimyasal gebelik oldu bu ikinci transferim 2 embriyo konuldu. Siz hangi şehirdesiniz yaş kaç bu arada
Ben 35yaşındayım, istanbuldayım.
Bi tane kendim gebe kaldım düşük yaptım,sonra amh ı mın çok düşük olduğunu öğrendik,bu ikinci işteee.Siz pekiii ?

Ben 35yaşındayım, istanbuldayım.
Bi tane kendim gebe kaldım düşük yaptım,sonra amh ı mın çok düşük olduğunu öğrendik,bu ikinci işteee.Siz pekiii ?
Ben de bursadayım 23 yaşındayım 17 yaşımda evlendim 🫣 kendiliğimden hiç kalamadım ikinci transferim işte

Amin inşallah sizinde 😊 peki kaç gün yattınız sürekli dinlendinizmi iş yaptınız mı evde yemek falan
Ben aslında aktif hayatıma devam edicektim ama şansa izin dönemime denk geldi, yemek temizliği de annnemle eşim hallettiler bana bişey kalmayınca ben sadece sofra kurma,hafif dışarda yürüyüş falan yaptım.çok aktif değildim açıkcasııı, sizin nasıldı sürecinizz.
Benim demin kahve rengi lekem geldi,
Ama olası reglim dün ya da önceki gündü o yüzden biraz panik haldeyim şu ann🥹

Merhaba eşinizi sperm problemi var mı döllenmee sebebini söyledi mi doktor
Merhabaaa, hayır bizde bi tek ben de amh düşüklüğü var.M2 kalite çok iyi yumurta dedi aslında sperm de çok iyiymiş.Döllenmemesine kesin bişey diyemeyiz dedi doktor bize 😏

Ben aslında aktif hayatıma devam edicektim ama şansa izin dönemime denk geldi, yemek temizliği de annnemle eşim hallettiler bana bişey kalmayınca ben sadece sofra kurma,hafif dışarda yürüyüş falan yaptım.çok aktif değildim açıkcasııı, sizin nasıldı sürecinizz.
Benim demin kahve rengi lekem geldi,
Ama olası reglim dün ya da önceki gündü o yüzden biraz panik haldeyim şu ann🥹
Bende ilk gün uzandım lavaboya kalktım 2. Günden sonra yatağın içinde oturdum evde gezindim yemekleri kayınvalidem yaptı sağolsun yani bir iş yapmadım pek açıkçası ortalık toparladım en fazla yaptığım iş oydu oda yavaş yavaş. Kanamanız inşallah yerleşme kanamasıdır. Peki tüp bebek tutmayınca adet günü gelince adet mi olunuyor acaba yoksa ilaçları bırakıncamı benim diğeri kimyasaldıya ilaçları bırakınca düşük oldu adetle birlikte ama tutmayınca nasıl oluyor bilemedim kendiliğinden mi hasta olunuyor acaba

Merhabaaa, hayır bizde bi tek ben de amh düşüklüğü var.M2 kalite çok iyi yumurta dedi aslında sperm de çok iyiymiş.Döllenmemesine kesin bişey diyemeyiz dedi doktor bize 😏
Bende de aynı sorun var 5 kez opu oldum 2 embriyo zor çıktı. 4 kasımda transfer oldum yarın kan vereceğim bakalım

Bende ilk gün uzandım lavaboya kalktım 2. Günden sonra yatağın içinde oturdum evde gezindim yemekleri kayınvalidem yaptı sağolsun yani bir iş yapmadım pek açıkçası ortalık toparladım en fazla yaptığım iş oydu oda yavaş yavaş. Kanamanız inşallah yerleşme kanamasıdır. Peki tüp bebek tutmayınca adet günü gelince adet mi olunuyor acaba yoksa ilaçları bırakıncamı benim diğeri kimyasaldıya ilaçları bırakınca düşük oldu adetle birlikte ama tutmayınca nasıl oluyor bilemedim kendiliğinden mi hasta olunuyor acaba
Ben de yanlış bilmiyosam tutmayınca da ilaçları bırakınca regli olunuyo.

Back
X