Bizimde öyle testlerimiz negatif umutlar azalıyor insan çok stres oluyorAminn erken test yaptım 8.gün ama negatif çıktı. Hiç belirtim de yok biraz üzgünüm o yüzden umudum az. Hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde öyle testlerimiz negatif umutlar azalıyor insan çok stres oluyorAminn erken test yaptım 8.gün ama negatif çıktı. Hiç belirtim de yok biraz üzgünüm o yüzden umudum az. Hayırlısı
Devlettemi yaptırıyorsunuz özeldemiBizimde öyle testlerimiz negatif umutlar azalıyor insan çok stres oluyor
Devlette mi yaptırıyorsunuz özeldemiAminn erken test yaptım 8.gün ama negatif çıktı. Hiç belirtim de yok biraz üzgünüm o yüzden umudum az. Hayırlısı
Özelde aret kamarDevlettemi yaptırıyorsunuz özeldemi
Devlette mi yaptırıyorsunuz özeldemi
Ne kadar tuttuÖzelde aret kamar
Öyle demeyin 3.gün embriyolarında çıkmama şansı olabilirmişş.Aminn erken test yaptım 8.gün ama negatif çıktı. Hiç belirtim de yok biraz üzgünüm o yüzden umudum az. Hayırlısı
Sonradan gelen çizgi buharlaşma çizgisidirArkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 8 kasımda transfer oldum transfer gününüde sayarak hesapladım ben bugün 7. Günüm. Dün ve ondan önceki gün test yaptım confort marka ile sabah ilk idrarla çok silik çıktı ama bu hemen olan bir silik değil bekledikçe belli olmuş
Bugün tekrar yaptım sabah confort test ile negatifti elimde days doctor markasının testi vardı pek güvenilir olmadığını öğrendim ama ondada yaptım öğleden sonra hemen silik çizgi çıktı kafam çok karışık
Toplarlayacak olursam 5 ve 6. Gün bekledikten sonra çıkan silik çizgiler 7. Gün sabah negatif öğleden sonra days doctor marka ile silik çizgikaraları bağladım çok kafama takıyorum
Hayır bi sürü ilaç kullanıyoruz hiç aramayın boşuna strese girersiniz gerçektenYaaaaa gerçekten miiiYerleşme kanaması falan yazıyolar be o yüzden çok düşmüştüm
![]()
İnsan bu süreçte değişik birine dönüşüyo gerçektenHayır bi sürü ilaç kullanıyoruz hiç aramayın boşuna strese girersiniz gerçekten![]()
Günaydınnnn, kan verdiniz miBende de aynı sorun var 5 kez opu oldum 2 embriyo zor çıktı. 4 kasımda transfer oldum yarın kan vereceğim bakalım
Hayır merkezden sms geldi 17 si verin diyorGünaydınnnn, kan verdiniz mi![]()
Günaydınnnn, kan verdiniz mi![]()
Benim dün kahve rengş akıntım başladı bugün kırmızılık var sanki içinde,fitille birlikte geliyo.Aşırı gerilmiş bi haldeyim.Yarın test günüm ama dayanamadım demşn test verdim.nolcak bilmiyorumHayır merkezden sms geldi 17 si verin diyor
Güzel olucak inşallahhhEki Görüntüle 3674686 üstteki bir gün önce diğeri bir gün sonra olan test yaptıktan 2 dakika sonra silik çizgi çıkmıştı kuruyunca böyle olmuşlar ama dediğim gibi genede markasından dolayı güvenemiyorum![]()
Hadi hayırlı sonuçlar inşallah. Kahverengi iyi işaret derler yerleşme içinBenim dün kahve rengş akıntım başladı bugün kırmızılık var sanki içinde,fitille birlikte geliyo.Aşırı gerilmiş bi haldeyim.Yarın test günüm ama dayanamadım demşn test verdim.nolcak bilmiyorum
Sanki adete dönüyo gibi geliyo banaHadi hayırlı sonuçlar inşallah. Kahverengi iyi işaret derler yerleşme için
Ne zaman çıkacak sonuçSanki adete dönüyo gibi geliyo bana![]()
Çıktı sonuç,negatiffNe zaman çıkacak sonuç
Hayırlısı olsun.Çıktı sonuç,negatiff
inşallah.Hayırlısı olsun.
İlaçları bırakınca adet olunmuyormuydu ama sizin neden kanamanız geldi anlamadımÇıktı sonuç,negatiff