Siz test yaptınız mı evdeHayır merkezden sms geldi 17 si verin diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz test yaptınız mı evdeHayır merkezden sms geldi 17 si verin diyor
Evet 8.gün erken test yaptım negatif çıktı. 3. Gün embriyoyduSiz test yaptınız mı evde
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah yarın çok güzel sonuçlar alın banada umut olunEvet 8.gün erken test yaptım negatif çıktı. 3. Gün embriyoydu
Aminnnn belirtim de yokHayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah yarın çok güzel sonuçlar alın banada umut olun
Benim kasık ağrıları bel bacak ağrıları göğüs sızlamaları falan çok vardı ama azaldı sanki öyle hissediyorumAminnnn belirtim de yok
Sen ne zaman transfer oldun ve kaçıncı günü embriyosuBenim kasık ağrıları bel bacak ağrıları göğüs sızlamaları falan çok vardı ama azaldı sanki öyle hissediyorum
Pazartesi benimde test günüm evde negatif çıktı hep bekliyorum ama umudum kalmadı umarım vardır hepimizinAyyyy o kada içim rahatladı ki şu an.Dün test yaptım negatif çıkmıştı çok aldırmadım ama pazartesi test günüm bugün de negatifi görünce çok canım sıkılmıştı.Çok teşekkür ederimSizin belirtiniz var mıydı peki ?
Sen ne zaman transfer oldun ve kaçıncı günü embriyosu5
5. Gün çift embriyo 8 kasımda oldum 8. Günüm bugünSen ne zaman transfer oldun ve kaçıncı günü embriyosu
Sizin kaçıncı gün embriyosuPazartesi benimde test günüm evde negatif çıktı hep bekliyorum ama umudum kalmadı umarım vardır hepimizin
3. Gün benimSizin kaçıncı gün embriyosu
Benim de test günüm yarındı,hayırlı güzel haberler alırsın inşallahPazartesi benimde test günüm evde negatif çıktı hep bekliyorum ama umudum kalmadı umarım vardır hepimizin
3. Gün ben
3 cü embriyosu ama karnım ağrıyor Gelicek adetim testdede çıkmayınca yarın gidip kan bile veresim gelmiyor çok düşük ihtimal bakalımSizin kaçıncı gün embriyosu
İnşallah en kısa zamanda nasip olur kucağınız boş kalmasınBenim de test günüm yarındı,hayırlı güzel haberler alırsın inşallah![]()
Allah razı olsun hepimizin inşallahhİnşallah en kısa zamanda nasip olur kucağınız boş kalmasın
Benim 2. Transferim öyle olmuştu bende lekelenme şandım hiç kırmızı da değil di halbuki adetim başlamış. Kadın vücudu çok değişik gerçekten p kadar ilaca bile aldırış etmemişti hiçİlaçları bırakınca adet olunmuyormuydu ama sizin neden kanamanız geldi anlamadım
Geçmiş olsun canım kaçıncı transferdi bu? Üzülmeyin demek ki daha zamanı değilmiş herşey Allahtan. Biliyorum insanın içi daralıyor ama güzel şeyler düşünmeye çalışAllah razı olsun hepimizin inşallahh![]()
İlk tedavimde 2yumurtam çıktı hiç biri döllenmemişti,transfer olamadım hiç.Geçmiş olsun canım kaçıncı transferdi bu? Üzülmeyin demek ki daha zamanı değilmiş herşey Allahtan. Biliyorum insanın içi daralıyor ama güzel şeyler düşünmeye çalış