• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu tecrübeleriniz

inşallah canım umutsuz olma nasipte varsa oluyor bol bol dua et. bir de ben transfere çok sıkışık girmedim onu söyleyeyim ilkinde aşırı sıkışıktım hatta dayanamayıp hemen tuvalete gitmiştim tutmamıştı zaten. birde keşke transfere girmeden histeroskopi ve rahme çizik atılsa bana ikinci de bu yapılmıştı. etkisi olduğunu düşünüyorum.
Rahme çizik şans arttırıyor evet duydum embriyoglue da arttırıyor şansı. Ben embriyoglue ile transfer olacağım. Rahme çizik sormadım gerek duydu mu doktor bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla engel varsa rahim kalınlaşmaz ise yapılabiliyor diye okudum 🙏

İnşallah burdan yazın lütfen belirtileriniz var mı 🙏
Sadece göğüs hassasiyetim var 1 hafta sadece regl ağrısı çektim son 2 gündür ağrım yok ama bi gerginlik var karnım da bilmiyorum inşallah benimledkr bebeğim yya🫶🏻 insallah haber veririm tabi allahin iznihle arada bel ağrım oluyor ama normal hayatımda gibiyim

Rahme çizik şans arttırıyor evet duydum embriyoglue da arttırıyor şansı. Ben embriyoglue ile transfer olacağım. Rahme çizik sormadım gerek duydu mu doktor bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla engel varsa rahim kalınlaşmaz ise yapılabiliyor diye okudum 🙏
bizim hiçbir sorunumuz yoktu doktor sorun yokken neden tutmadı diye rahim içine bakmak istedim sırada çizikte attım dedi. hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemende tutar 🤲

Sadece göğüs hassasiyetim var 1 hafta sadece regl ağrısı çektim son 2 gündür ağrım yok ama bi gerginlik var karnım da bilmiyorum inşallah benimledkr bebeğim yya🫶🏻 insallah haber veririm tabi allahin iznihle arada bel ağrım oluyor ama normal hayatımda gibiyim
İnşallah güzel haberlerinizi alırız merak ediyorum bende 🙏

Arkadaşlar çok emek veriyoruz tüp bebek maddi manevi ben ilk tüp bebek tedavimi oldum.50 gün rahim dinlendirmeden sonra 3. Gün 8 hücreli rahime yerleştirecekler . Yaş 40 . ilk denemem bebek kaybım yok gebeliğim olmadı geç evlendim rahmimde polip kist yok . Gerçekleri duymak istiyorum ve tavsiye. Umudum Tabiki Rabbimden sonsuz.
  • Rahim dinlendirmede ne yaptınız ve
  • sonra rahimde tutunması için ne yaptınız?
-3. Gün embriyo tutma şansı ne görüyorsunuz neyle ilintili?
Merhabalar, benim de 3.gün embriyosu oldu, dondurmadan transfer edildi 2 tane. Biri iyi biri normal kalite denildi yanlış hatırlamıyorsam iyi denilen 6ya da 7 hücreliydi. Çok şükür bir tanesi tuttu, şimdi doğum için bekliyorum.
3.gün embriyosu ile ilgili çok endişelerim vardı benim de ama inşallah sizin de ilk denemede tutar 🙏🏻 beklemek, emek vermek zor süreçler.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah 🙏🏻

ben transferi olduktan sonra 1 hafta neredeyse hiç kalkmadım, rapor almıştım.
İnanılmaz gaz sancım vardı, karnım o kadar gergindi ve ağrıyordu ki şu an 34.hafta da bile o kadar gerilme hissetmiyorum. Sağ kasığım inanılmaz ağrıdı. Her an burada yazılanları okudum, belirti aradım.. zor süreçler gerçekten. Allah kimseyi darda bırakmasın 🙏🏻

Lütfen üzülmeyin inşallah gönlünüze göre rabbim nasip eder. Rahim çiziği yaptırmışmıydınız?
Yok yaptırmadım yaşım 28 1 sene içinde 5 kez denedim daha yapılacak ne kaldı bilmiyorum adetten sonra kontrole çağıracak ne dedin tutmadı gibisinden

Back
X