- 2 Ağustos 2023
- 294
- 86
- 28
- 26
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Resim kalitesi ölümüne düşüyorKızlar yengem için açıyorum konuyu üçüncü gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 11. Gün testler çok silik çıkıyor sebebi nedir böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı varsa yardımcı olursaniz çok sevinirim. Resimleri bırakıyorum aşağıya
Biri baya belirgin test markaları neKızlar yengem için açıyorum konuyu üçüncü gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Bugün 11. Gün testler çok silik çıkıyor sebebi nedir böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı varsa yardımcı olursaniz çok sevinirim. Resimleri bırakıyorum aşağıya
Biri prodoctor biri frely ama ikisinde de çizgi anında çıktıBiri baya belirgin test markaları ne
Günümüz yarınKan testi neden vermediniz
Tamam canım gebelik var duruyor endişe etmesinBiri prodoctor biri frely ama ikisinde de çizgi anında çıktı
İnşallah çok korkuyor acaba kimyasal mı diye. İnşallah güzel sonuç alırız yarın sabah hastaneye gidecek buradan yazarımTamam canım gebelik var duruyor endişe etmesin
Vallahi çizgi baya koyu canım. Değer iyi çıkar Allah’ın izniyleİnşallah çok korkuyor acaba kimyasal mı diye. İnşallah güzel sonuç alırız yarın sabah hastaneye gidecek buradan yazarım
Allah ağzınızdan duysunn çok uğraştılar bir bebeğini altı aylıkken erken doğdu kaybetti umarım bu sefer eli boş dönmezVallahi çizgi baya koyu canım. Değer iyi çıkar Allah’ın izniyle
Aminn inşallah bu belirgin çizgilerle kan vermeye gittim bende o yüzden endişe etmesin bu testler silik çizgiyi çıkarabilir ama koyu çizgi nadir olur sizde de bir tanesi koyu gözüküyor o nadirlerden birisinizdir inşallah. maşallah diyelim. Allahım kolaylaştırsınAllah ağzınızdan duysunn çok uğraştılar bir bebeğini altı aylıkken erken doğdu kaybetti umarım bu sefer eli boş dönmez
Allah razı olsun bin kere sizden gerçektenAminn inşallah bu belirgin çizgilerle kan vermeye gittim bende o yüzden endişe etmesin bu testler silik çizgiyi çıkarabilir ama koyu çizgi nadir olur sizde o nadirlerden birisiniz maşallah diyelim. Allahım kolaylaştırsın
Cümlemizden ne zaman isterseniz özelden de burdan da yardımcı olmaya çalışırım.Allah razı olsun bin kere sizden gerçekten
Çok çok sağolun yarın erken saatte test verilecek buraya yazacağım inşallah güzel sonuçlar alırlarCümlemizden ne zaman isterseniz özelden de burdan da yardımcı olmaya çalışırım.
İnşallah. Hayırlı haberle bol dua ile bende ikinci kan vereceğim yarın müjdeleyelim birbirimize Allah’ın izniyle bolca ya musavvir okusun elini karnına götürüpÇok çok sağolun yarın erken saatte test verilecek buraya yazacağım inşallah güzel sonuçlar alırlar
Şimdi söyledim oda hem korkuyor hem merak ediyor rabbim kimin gözü yoldaysa onu eksik bırakmasın gözlediği yolları açık eylesinİnşallah. Hayırlı haberle bol dua ile bende ikinci kan vereceğim yarın müjdeleyelim birbirimize Allah’ın izniyle bolca ya musavvir okusun elini karnına götürüp
Yengenle mi ilgileniyorsun çok tatlısın :)Şimdi söyledim oda hem korkuyor hem merak ediyor rabbim kimin gözü yoldaysa onu eksik bırakmasın gözlediği yolları açık eylesin
istediği gibi olsun üzülmesin diye rabbim kimseyi aratmasınYengenle mi ilgileniyorsun çok tatlısın :)
Aminnn benim de tek destekçim yengemistediği gibi olsun üzülmesin diye rabbim kimseyi aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?