- 13 Ağustos 2025
- 145
- 48
- 13
Bu günler sizin için biraz zor geçecektir ama inşallah yolun sonunda evinize kollarınız dolu sağlıklı bir evlatla dönersiniz. Bende kendimi umutlandırmıyorum. Daha transfer olmadım bu hafta karar verilecek ama hiç heyecanım yok.Benim negatif oldu malesef
merhaba,test yaptınız mı tekrar?Rüyamda ikiz olduğunu gördüm uyandım test yaptım İnşallah benim de pozitife döner
Merhaba bende 11 aralıkta oldum 3.gün tek embriyo transferibelirtisi olan var mı varsa kaçıncı gün başladı bende daha henüz başlamadı başlamaması normal diyorlar ama insan yinede merak ediyor aranızda pozitif çıkan var mı?
Benim dondurulmuş embriyo transferi taze değil. Bende henüz kasık ağrısı yok ama progestanın yan etkileri başladı. Keşke bir makine olsada görebilsek bizimle mi gelişiyor mu ne yapıyor böyle hiçbirşey bilmeden beklemek cok zorKarnında kasiklarin ağrın var mı ben daha sola dönerken bile ağrım var transferden 3gun önce yumurta toplanmıştı o günden beri ağrım var ..taze transfermi sennde
Aynı bende öyle etrafımdaki herkes cok umutlu bense endişeler içerisinde kıvranıyorumEvet ağrılarım var hakkımızda hayırlısı olsun uzuluyorm ya sürekli stres halindeyim. Diğerinde avakadolar ananaslar vitaminler herşeyi denedim hüsrana uğradım . O yüzden umutlanmamsya calisiyorum Allah emeklerinizi bosa cikarmadsin insalllah
İdrar yaptım ama negatif maalesef pozitif olsa silikte olsa çizgi olurdumerhaba,test yaptınız mı tekrar?
Bir belirtiniz olmuş muydu?İdrar yaptım ama negatif maalesef pozitif olsa silikte olsa çizgi olurdu
Kaçıncı günde yaptınız? 3.günde 10.gün sonrasında bile pozitife dönebiliyormuşİdrar yaptım ama negatif maalesef pozitif olsa silikte olsa çizgi olurdu
Bir belirtiniz olmuş muydu?
Kasık ağrıları, ani gelen üşümeler olmustu ama ilaçların yan etkisi sanırım hormon dalgalanmaları diye düsünüyorumBir belirtiniz olmuş muydu?
9. günde yaptım. Pazartesi kan vereceğim İnşallah dönerKaçıncı günde yaptınız? 3.günde 10.gün sonrasında bile pozitife dönebiliyormuş
Canm bugün test gunundu galiba sonuç ne olduKızlar T+9 dayım yarın doktor çağırdı kan vermek için sabah gideceğim benim de 3. Gün embriyosu transferi 2 embriyo biri iyi biri orta kalite bakalım ne olacak
Merhana bende 9 aralıkta taze transfer oldm ama hic belirti yok 3. Gün embriyosu 4 taneKızlar 1 aralıkta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün transfer+8 belirtim olmadı sizin süreciniz nasıl geçiyor ne zaman test yapacaksınız
Aa ne kadar cok 4 tane ilk defa duydum umafim sizin pozitif olur birisi her embriyonun genetigi farkliMerhana bende 9 aralıkta taze transfer oldm ama hic belirti yok 3. Gün embriyosu 4 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?