3. Gün embriyosu transfer olup bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi eatn1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim negatif oldu malesef
Bu günler sizin için biraz zor geçecektir ama inşallah yolun sonunda evinize kollarınız dolu sağlıklı bir evlatla dönersiniz. Bende kendimi umutlandırmıyorum. Daha transfer olmadım bu hafta karar verilecek ama hiç heyecanım yok.

Merhaba bende 11 aralıkta oldum 3.gün tek embriyo transferi belirtisi olan var mı varsa kaçıncı gün başladı bende daha henüz başlamadı başlamaması normal diyorlar ama insan yinede merak ediyor aranızda pozitif çıkan var mı?

Karnında kasiklarin ağrın var mı ben daha sola dönerken bile ağrım var transferden 3gun önce yumurta toplanmıştı o günden beri ağrım var ..taze transfermi sennde

Karnında kasiklarin ağrın var mı ben daha sola dönerken bile ağrım var transferden 3gun önce yumurta toplanmıştı o günden beri ağrım var ..taze transfermi sennde
Benim dondurulmuş embriyo transferi taze değil. Bende henüz kasık ağrısı yok ama progestanın yan etkileri başladı. Keşke bir makine olsada görebilsek bizimle mi gelişiyor mu ne yapıyor böyle hiçbirşey bilmeden beklemek cok zor taze transferse eğer kasık ağrınız olması normal bence ben yumurta toplama işleminden sonra 1 hafta boyunca kendime gelememiştim ağrıdan

Son düzenleme:
Evet ağrılarım var hakkımızda hayırlısı olsun uzuluyorm ya sürekli stres halindeyim. Diğerinde avakadolar ananaslar vitaminler herşeyi denedim hüsrana uğradım . O yüzden umutlanmamsya calisiyorum Allah emeklerinizi bosa cikarmadsin insalllah

Aynı bende öyle etrafımdaki herkes cok umutlu bense endişeler içerisinde kıvranıyorum umarım hepimiz beklemediğimiz kadar güzel haberler alalım hep 5.gün embriyolarından pozitif haberler duyuyoruz inşallah bizlerde pozitif haberler yazalım sizin yaş kaçtı?

Kızlar 1 aralıkta 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün transfer+8 belirtim olmadı sizin süreciniz nasıl geçiyor ne zaman test yapacaksınız
Merhana bende 9 aralıkta taze transfer oldm ama hic belirti yok 3. Gün embriyosu 4 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…