Merhaba benim 12 yumurtam toplandı 7 si dolu çıktı 2 tanesi 3. Gün donduruldu 5 tanesi takip edildi sadece 1 i 6. Güne gitti. Benim yaşım 36 bunun etkiside vardır e sperm etkiside büyük bizimki zaten erkek infertilitesi. labaratuvar emriyolog hepsinin etkisi var ben çok biliyorum sizin gibi benim gibi olup sonraki tedavilerde bir sürü 5. Gün 5aa emriyosu olan canınızı sıkmayın.Kızlar selam. Sizlerle konuşmak danışmak için yazıyorum benim ilk yumurta toplama işlemim sonrasında 15 tane yumurtam vardı 13 tanesi döllendi 10 tanesi gelişmeye devam ediyordu. Bir tanesi 3. Gün donduruldu geriye kalan dokuz tane de takip ediliyordu bugün altıncı gün aradılar hiçbirinin devam etmediğini söylediler o kadar moralim bozuldu ki anlatamam aranızda bu durumu yaşayan var mı neden bu kadar çok yumurtadan sadece bir tane kalır ki aklım almıyor
Benim de üçüncü gün donduruldu geri kalan dokuz tane de çok iyi gidiyor dediler beşinci gün aradılar üç tanesinin gelişimi iyi altıncı gün karar vereceğiz dediler sonra altıncı gün aradılar hiçbiri devam edemedi dediler insan gerçekten yıkılıyor. Bizde hiçbir sperm sorunu yok benim yaşım da 27 yumurta sayım da fazla neden böyle oldu diyorum bunu bilemeyiz diyorlar o kadar kafam karışık ki size transfer yapıldı mıMerhaba benim 12 yumurtam toplandı 7 si dolu çıktı 2 tanesi 3. Gün donduruldu 5 tanesi takip edildi sadece 1 i 6. Güne gitti. Benim yaşım 36 bunun etkiside vardır e sperm etkiside büyük bizimki zaten erkek infertilitesi. labaratuvar emriyolog hepsinin etkisi var ben çok biliyorum sizin gibi benim gibi olup sonraki tedavilerde bir sürü 5. Gün 5aa emriyosu olan canınızı sıkmayın.
Evet gençmişsiniz peki tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir?Benim de üçüncü gün donduruldu geri kalan dokuz tane de çok iyi gidiyor dediler beşinci gün aradılar üç tanesinin gelişimi iyi altıncı gün karar vereceğiz dediler sonra altıncı gün aradılar hiçbiri devam edemedi dediler insan gerçekten yıkılıyor. Bizde hiçbir sperm sorunu yok benim yaşım da 27 yumurta sayım da fazla neden böyle oldu diyorum bunu bilemeyiz diyorlar o kadar kafam karışık ki size transfer yapıldı mı
Aslında bir sebep de bulunamadı hafif pcos deniliyor sadece tüp bebek doktoru da sebepsiz infertilite dediEvet gençmişsiniz peki tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir?
Banada sorulmamıştı 3.gün kaç tane donduralım diye aradı emriyolog doktorunuzla konuştum 3. Gün 2 tane dondurduk gerisinin gelişimini bekliyoruz demişlerdi.Size soruldu mu peki kaç tanesini donduralım 3. Gun die
Neden böyle bi risk alıp 5 tanesini ileri bırakıp 5 tane dondurmamışlar 3. gün ?
Şimdi bu tutmazsa sil baştan yeniden tedavi uygulayacaklar bunları baştan konuşmuyor musunuz ? belkide şansınız o embriyolardan birindeydi .
21 yumurta toplandı . İleri gidemez die
7 tane 3.gün donduruldu . Transfer oldum 2 tanesini ikizlerimi bekliyorum .
Yani 3. Gun die gözden çıkarmaları çok saçma olmuş resmen sonraki deneme haklarınız elinizden alınmış . Yeniden tedavi için ücret talep edip yine bi dünya hormon ilaçları alacaksınız bedeninize çok üzüldüm
Aslında bir sebep de bulunamadı hafif pcos deniliyor sadece tüp bebek doktoru da
Dediğim gibi hep böyle olacak diye bir şey yok sakın canınızı sıkmayın evet sinir bozucu bir durum ama psikolojinizi sağlam tutmanız lazım. Nerede tedavi görüyorsunuzAslında bir sebep de bulunamadı hafif pcos deniliyor sadece tüp bebek doktoru da sebepsiz infertilite dedi
Keşke kabul etmeseydınız riske atmak istemiyorum deseydinizBanada sorulmamıştı 3.gün kaç tane donduralım diye aradı emriyolog doktorunuzla konuştum 3. Gün 2 tane dondurduk gerisinin gelişimini bekliyoruz demişlerdi.
3. Günlerim tuttu ama dış gebelik oldu hatta tüpte kalp atışlarını dinledim. Şimdi 6. Gün embriyomdan gebeyim şükürler olsun rabbime mücizelerin sahibi o dur. Rabbim sizinde benimde kucağımıza almamızı nasip etsin. Ve isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. Bir anım yoktur ki hepimize dua etmeden geçsin.Keşke kabul etmeseydınız riske atmak istemiyorum deseydinizolan olmuş
İnşAllah kalan embrıyonuz altın embrıyodur ve bebegınıze kavuşursunuz
Oy maşallah o zaman sağlıkla doğsun kuzunuz3. Günlerim tuttu ama dış gebelik oldu hatta tüpte kalp atışlarını dinledim. Şimdi 6. Gün embriyomdan gebeyim şükürler olsun rabbime mücizelerin sahibi o dur. Rabbim sizinde benimde kucağımıza almamızı nasip etsin. Ve isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. Bir anım yoktur ki hepimize dua etmeden geçsin.
Bana hiçbir şekilde sorulmadı yani donduralım mı diye falan bizden fikir alan olmadı zaten çok bir bilgimiz de yok ki bu konuda nasıl karar verebiliriz onların doğru bir şekilde yönlendirmesi gerekiyor bence yani benim üçüncü gün on tane embriyo vardı ama sadece bir tane donduruldu neye göre buna karar verdiler Bilmiyorum gelişimleri iyi demişti diğerlerinin de yani devam eder diye mi düşündüler dediğiniz gibi yani tutmazsa eğer ki silbaştan tekrardan her şey yapılacak tabii aynı paralar verilecek yine çok da zorlu bir süreç yumurta toplama işlemi her açıdan zor yani dediğiniz gibi keşke üçüncü gün iki tane üç tane dondursalardı en azından. Siz nerede tedavi görüyorsunuz üçüncü gün gerçekten bayağı çok dondurmuşlar ve size iki tane yumurta transfer edildi yani ilk denemeniz miydi bana üçüncü denemede iki tane yumurta koyabiliyoruz dedilerSize soruldu mu peki kaç tanesini donduralım 3. Gun die
Neden böyle bi risk alıp 5 tanesini ileri bırakıp 5 tane dondurmamışlar 3. gün ?
Şimdi bu tutmazsa sil baştan yeniden tedavi uygulayacaklar bunları baştan konuşmuyor musunuz ? belkide şansınız o embriyolardan birindeydi .
21 yumurta toplandı . İleri gidemez die
7 tane 3.gün donduruldu . Transfer oldum 2 tanesini ikizlerimi bekliyorum .
Yani 3. Gun die gözden çıkarmaları çok saçma olmuş resmen sonraki deneme haklarınız elinizden alınmış . Yeniden tedavi için ücret talep edip yine bi dünya hormon ilaçları alacaksınız bedeninize çok üzüldüm
Ama bir de şöyle bir şey var benim mesela üçüncü gün dondurulan embriyo sekiz hücrelimiş Yani üçüncü güne göre en kalitelisi dediler bana belki de ona uygun yani dondurmaya uygun başka bir embriyo yoktu o gün yani olsalardı dondurlardı diye düşünüyorumKeşke kabul etmeseydınız riske atmak istemiyorum deseydinizolan olmuş
İnşAllah kalan embrıyonuz altın embrıyodur ve bebegınıze kavuşursunuz
Ya da öyle düşünmek istiyorum bilmiyorum yani onlara güvenmekten başka çaremiz yok gibi geliyorAma bir de şöyle bir şey var benim mesela üçüncü gün dondurulan embriyo sekiz hücrelimiş Yani üçüncü güne göre en kalitelisi dediler bana belki de ona uygun yani dondurmaya uygun başka bir embriyo yoktu o gün yani olsalardı dondurlardı diye düşünüyorum
Konya’da yaşıyorum Novafertil tüp bebek merkezinde tedavi gördüm . Benım yumurtalarım kalitesiz dendi 7 tane kaldı dendi, dondurun dedik .Bana hiçbir şekilde sorulmadı yani donduralım mı diye falan bizden fikir alan olmadı zaten çok bir bilgimiz de yok ki bu konuda nasıl karar verebiliriz onların doğru bir şekilde yönlendirmesi gerekiyor bence yani benim üçüncü gün on tane embriyo vardı ama sadece bir tane donduruldu neye göre buna karar verdiler Bilmiyorum gelişimleri iyi demişti diğerlerinin de yani devam eder diye mi düşündüler dediğiniz gibi yani tutmazsa eğer ki silbaştan tekrardan her şey yapılacak tabii aynı paralar verilecek yine çok da zorlu bir süreç yumurta toplama işlemi her açıdan zor yani dediğiniz gibi keşke üçüncü gün iki tane üç tane dondursalardı en azından. Siz nerede tedavi görüyorsunuz üçüncü gün gerçekten bayağı çok dondurmuşlar ve size iki tane yumurta transfer edildi yani ilk denemeniz miydi bana üçüncü denemede iki tane yumurta koyabiliyoruz dediler
Yok bazı merkezler gerçekten insanları mağdur ediyorlar . Insallah tutar bebeğinize kavuşursunuz . İçinizi ferah tutun dua edin benımde 8 hücreliler tuttuAma bir de şöyle bir şey var benim mesela üçüncü gün dondurulan embriyo sekiz hücrelimiş Yani üçüncü güne göre en kalitelisi dediler bana belki de ona uygun yani dondurmaya uygun başka bir embriyo yoktu o gün yani olsalardı dondurlardı diye düşünüyorum
Yok artık ya gerçekten şaka gibi ama ben de güvenilir bir yere gittiğimi düşünüyorum Bahçeciye gidiyorum yani böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum pazar günü bile aradılar yani beni üçüncü gündü o gün uygun olsa doldururlardı diye düşünüyorum herhalde fazla yumurta var gelişir gibi mi düşündüler bilmiyorum kiİnanın sırf haftasonu girdi , kim beklicek başını die cuma günü 3. Gun olarak
gelişimi devam eden embrıyoları dondurduklarını okuduk burda .
Ne kadar güzel ya çok şanslısınız ben burada sordugumda direk olmaz dediler çift embriyo içinKonya’da yaşıyorum Novafertil tüp bebek merkezinde tedavi gördüm . Benım yumurtalarım kalitesiz dendi 7 tane kaldı dendi, dondurun dedik .
Resmıyette yaşım 31 olduğu ve ilk deneme olduğu ıcın kayıtlara tek embrıyo transferi yazıldı ama iki tane transfer edildi . Bizim doktor iyiydi ya
Kuzenım
Kuzenımın eltisi
Ben
Üçümüz gittik üçümüzde ikiz gebeyiz şimdi ilk deneme .
Kaç yasındasınızNe kadar güzel ya çok şanslısınız ben burada sordugumda direk olmaz dediler çift embriyo için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?