3.gün embriyosu transferi olanlar

Haklısınız hanımefendi benim size veya başkasına bir lafım yok tabii ki istesin raporunu tabii ki detaylarını doktoruna sorsun ama ben sonuç odaklı konuştum şuan yumurtası dondurulmuş ve diğerleri olmamış süreç bitirilmiş geriye dönüp alamazlar zaten psikolojik olarak yorulmuş bir beden burada gelipte hayır olamaz yanlış vs vs diyipte daha fazla yıpratmaya gerek yok 3. Gün embriyosu olmayacak psikolojisiyle endişesiyle transfer edilirse daha sağlıksız sonuçlar doğurabilir ben moral vermek amaçlı yazdım 3.gün yumurtası tutma şansı var ve o kalan umudunu da burada olamaz yanlış diyerek heba etmeyelim.

Teşekkür ederim inşallah bakalım şu anlık bişey yapmak istemiyorum

Banada sorulmamıştı 3.gün kaç tane donduralım diye aradı emriyolog doktorunuzla konuştum 3. Gün 2 tane dondurduk gerisinin gelişimini bekliyoruz demişlerdi.
Bence hiç üzülmeyin zaten 6. Güne gidememiş hiç biri muhtelemelen 3. gün de dondurulsa bir şey değişmeyecekti. Sağlıklı değilmiş. Benim de sadece 3 yumurta toplanabildi. Biri 4. Gün embriyosu transfer edildi. Diğeri de 4. Gün donduruldu. Bende kızdım içimden niye 5. Günü beklemediler diye zaten 1 embriyoydu gitmezse 5. Güne sorun etmezdim :/ üzülmeyin belki bir dahaki opuda kaliteli yumurta gelir her ay değişiyor kadın vücudu. Benim amh 1.70 3 yumurta toplandı mesela. Olmayacak bir şey ama oldu. Bi bakarsınız 3. Gün embriyonuz tutar

İnanın sırf haftasonu girdi , kim beklicek başını die cuma günü 3. Gun olarak
gelişimi devam eden embrıyoları dondurduklarını okuduk burda .
Ben buna katılıyorum bu arada ya. Benim toplanan 3 yumurtamdan 1 tanesi 2. Gün gelişimini durdu. Diğer ikisinin gayet iyi gittiğini söylediler bi tanesini 4. Gün 1. Grade embriyo transfer ettiler iyiyse 5. Günü göremez miyiz dedim riske atmak istemiyoruz dediler dedim ok bi bildikleri vardır. Diğer kalan embriyoyu da 4. Gün dondurmuşlar. Günahları boynuna 5. Gün 15 Temmuz resmî tatile geliyordu bence tek sebep oydu. Yani benim 4. Gün embriyom negatif gelirse yine 4. Gün transferi olacağım. Çok can sıkıcı cidden.

Rabbım Insallah nasibinize yazmış olsun . Niyetinizi güzel tutun

Niyetim asla negatif enerji vermek değil ancak kendimizden başka hiç kimseye ve kuruma güvenmememiz gerektiğini, olası bir şüphede peşine düşmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Gerçekten inanılmaz ama baya negatif enerji oldu şuan bu haberi hiç okumamış olmak isterdim

İnanamıyorum gerçekten. Ben de bir tanıdığımdan duymuştum yurtdışında bir doktor sperm sorunu olan hastaların yumurtalarını kendi spermiyle döllemiş galiba. Hiç detay bilmiyorum ama şok olmuştum şoook. İnşallah gerçek değildir.

Acaba o aile sonra naptı ki bebeği gerçek ailesine mi teslim ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…