3. Gün embriyosu transferin 9. Günü beta 7 çıktı sizce yükselir mi

mlk1990

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
15
3
18
35
3. Gun embriyosu transferin 9. Günü beta 7 çıktı sizce yükselir mi

Canım insallah yükselir ama benim 2 deneyimde de 3.gun embriyosu 9.gun bu değerlerde çıktı ve kimyasal oldu.9 ve 10 gün en az 100 bekliyorlar

3. Gun embriyosu transferin 9. Günü beta 7 çıktı sizce yükselir mi
Canım benimde 3. Gün embriyosu transfer günü hariç 11. Gün 28 çıktı. İki kat arttığını düşünürsek 9. Gün yaptırsaydım 13-14 civarı çıkardı. Sonrasında katlanarak gitti salı günü kese randevum var bakalım. Yükselme ihtimali tabiki var canını sıkma inşallah katlanarak artar 🤲

Allah senden razı olsun öyle üzüldüm ki umut oldunuz bana benim 3. Gün embriyosu yarın 11. Gün olacak kan verip sonucu yazarım

Canım benimde 3. Gün embriyosu transfer günü hariç 11. Gün 28 çıktı. İki kat arttığını düşünürsek 9. Gün yaptırsaydım 13-14 civarı çıkardı. Sonrasında katlanarak gitti salı günü kese randevum var bakalım. Yükselme ihtimali tabiki var canını sıkma inşallah katlanarak artar 🤲
Hayırlı olsun💕 bu yazınız umut oldu 9.günğm değerim 60.97 düşük diye sabah tan beri moralim 0herkes o kadar yüksek bu kadar çok olmalı vs yazmıs ki formda üzülmüştüm umarım 12.gün test günüm ve değerim yükselmiş olur 🌸

Back
X