Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde 3. Gün embriyosu transfer günü hariç 11. Gün 28 çıktı. İki kat arttığını düşünürsek 9. Gün yaptırsaydım 13-14 civarı çıkardı. Sonrasında katlanarak gitti salı günü kese randevum var bakalım. Yükselme ihtimali tabiki var canını sıkma inşallah katlanarak artar3. Gun embriyosu transferin 9. Günü beta 7 çıktı sizce yükselir mi
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahCanım insallah yükselir ama benim 2 deneyimde de 3.gun embriyosu 9.gun bu değerlerde çıktı ve kimyasal oldu.9 ve 10 gün en az 100 bekliyorlar
Hayırlı sonuçların olur inşallahAllah senden razı olsun öyle üzüldüm ki umut oldunuz bana benim 3. Gün embriyosu yarın 11. Gün olacak kan verip sonucu yazarım
Hayırlı olsunCanım benimde 3. Gün embriyosu transfer günü hariç 11. Gün 28 çıktı. İki kat arttığını düşünürsek 9. Gün yaptırsaydım 13-14 civarı çıkardı. Sonrasında katlanarak gitti salı günü kese randevum var bakalım. Yükselme ihtimali tabiki var canını sıkma inşallah katlanarak artar![]()
InsAllah yukselir3. Gun embriyosu transferin 9. Günü beta 7 çıktı sizce yükselir mi
Hayırlı olsunbu yazınız umut oldu 9.günğm değerim 60.97 düşük diye sabah tan beri moralim 0herkes o kadar yüksek bu kadar çok olmalı vs yazmıs ki formda üzülmüştüm umarım 12.gün test günüm ve değerim yükselmiş olur
![]()
Benim önceki transferimde de 11. Gün 42 yle öğrenmiştim oğlumu. Şimdi 4 yaşındaMerhaba neden 100 üstü bekliyorlar benimde 88 çıktı çok moralim bozuk 100 üstü normalde bekleriz dediler pazar günü gene test yukselir mi
Amin aminBenim önceki transferimde de 11. Gün 42 yle öğrenmiştim oğlumu. Şimdi 4 yaşındadeğerleriniz kötü değil ki önemli olan iki güne bir güzel artması katlanması. Moralinizi bozmayın. Tutunmuşlar işte mucizeleriniz. İnşallah sağlıklı bir şekilde artış devam eder.
![]()
Amin inşallahKızlar ben 10. Gün 13.52 ile öğrendim ve 5. Gün embriyosu olmasına rağmen doktorum normal olduğunu söyledi yeterki düzenli artış olsun dedi.
12. Gün 21.55 14. Gün 65.49 16. Gün 194.08 perşembe kese randevum var. Ümidiniz kaybetmeyin eminim güzel olacaktır kendinizi strese sokmayın olumlu düşünün olumlu olsun![]()
Benimde Salı günü kese randevum 3. Gün embriyosu inşallah güzel şeyler duyarızCanım benimde 3. Gün embriyosu transfer günü hariç 11. Gün 28 çıktı. İki kat arttığını düşünürsek 9. Gün yaptırsaydım 13-14 civarı çıkardı. Sonrasında katlanarak gitti salı günü kese randevum var bakalım. Yükselme ihtimali tabiki var canını sıkma inşallah katlanarak artar![]()
bende 57 betayla öğrendim 100 şartı yok artışın iyi olması önemli kendinizi vücudunuzu strese sokmayınMerhaba neden 100 üstü bekliyorlar benimde 88 çıktı çok moralim bozuk 100 üstü normalde bekleriz dediler pazar günü gene test yukselir mi
İnşallahBenimde Salı günü kese randevum 3. Gün embriyosu inşallah güzel şeyler duyarız
bende 57 betayla öğrendim 100 şartı yok artışın iyi olması önemli kendinizi vücudunuzu strese sokmayın![]()
I ivfannesi bu arkadaşımızın bakın ne güzel bi süreci olmış.size rehber olur inşallah.Canım benimde 3. Gün embriyosu transfer günü hariç 11. Gün 28 çıktı. İki kat arttığını düşünürsek 9. Gün yaptırsaydım 13-14 civarı çıkardı. Sonrasında katlanarak gitti salı günü kese randevum var bakalım. Yükselme ihtimali tabiki var canını sıkma inşallah katlanarak artar![]()
Banada ümit oldunuz rabbim kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzuKızlar ben 10. Gün 13.52 ile öğrendim ve 5. Gün embriyosu olmasına rağmen doktorum normal olduğunu söyledi yeterki düzenli artış olsun dedi.
12. Gün 21.55 14. Gün 65.49 16. Gün 194.08 perşembe kese randevum var. Ümidiniz kaybetmeyin eminim güzel olacaktır kendinizi strese sokmayın olumlu düşünün olumlu olsun![]()
Amin inşallah hepimizinHayırlı sonuçların olur inşallah![]()
3. Gün embriyosu 7 hücreli dediler tek embriyoInsAllah yukselir
3.gun kac hucreli embrioydu? Bir de tek transfer mi oldunuzv
Merhaba israr testinde belirgin çizgi çıktı mı acaba3. Gün embriyosu 7 hücreli dediler tek embriyo