Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom donduruldu ben beklemedeyim.yazmak istedim çünkü bende cok merak ediyorum 3.gün embriyosu tutan var mı şansımız nedir çok merak ediyorum.sizin transferiniz yapılı o zamanSonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Hayırlısı olsun inşallah sizin şansınız daha yüksek bence sağlıkla cozunurler insalah zamanı geldiğinde bende o kadar üzüldüm ki herşey Allahtan tabi ki dua ediyorum ama umutsuzluk varMerhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom donduruldu ben beklemedeyim.yazmak istedim çünkü bende cok merak ediyorum 3.gün embriyosu tutan var mı şansımız nedir çok merak ediyorum.sizin transferiniz yapılı o zaman
5. Gün transfer eden arkadaşlarım hamile kaldı 3. Gün duymadım hiç o yüzden konu actimMerhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom donduruldu ben beklemedeyim.yazmak istedim çünkü bende cok merak ediyorum 3.gün embriyosu tutan var mı şansımız nedir çok merak ediyorum.sizin transferiniz yapılı o zaman
Benim sonucum yarın belli olacak. İnşallah güzel haberler veririm size de umut olurSonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
@siyah_palto kardeşimiz var 3. Gün embriyola ikiz hamile kaldı doğurduMerhaba benim de 5 tane 3.gün embriyom donduruldu ben beklemedeyim.yazmak istedim çünkü bende cok merak ediyorum 3.gün embriyosu tutan var mı şansımız nedir çok merak ediyorum.sizin transferiniz yapılı o zaman
Benim bugün 5. Günüm hala yerleşmemiş olabilir mi acaba hiç duymamıştım daha önce1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyosu 12 Eylül'de verildi, 9. Gün kan testinde 7.63 çıktı sonuç 11. Günde 21.5 çıktı, doktor dedi geç yerlesme olabiliyormuş, 3. Gün ve 5. Gün arasındaki tek fark yerleşme süresiymiş. Beşinci gün embriyosu 3 günde yerleşiyorsa üçüncu Gün embriyosu 6 günde yerleşir dedi o yüzden günlere takilmayin
Allahtan umut kesilmrlez canım.ben burda okudum 3.gün tutanları.hic belli olmaz nasipte varsa olur hic üzülme moralini yüksek tut bu cok önemli.5. Gün transfer eden arkadaşlarım hamile kaldı 3. Gün duymadım hiç o yüzden konu actim
Merakla bekliyorum sonucunuBenim sonucum yarın belli olacak. İnşallah güzel haberler veririm size de umut olur![]()
İnşallah canım, onca günü geçirdim bugün geçmiyorMerakla bekliyorum sonucunuinsallah güzel haberler verirsin bize
![]()
İŞte nereye baksak herkes 5.gün embriyosu iyi diyo tutma ihtimali daha yüksek diyo ki sanirım bilimsel olarakta öyle.o yüzden insan ister istemez tedirgin oluyo ama umut her zaman var.Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun zor gercekten1 tane 5. Gün 2 tane 3. Gün embriyosu 12 Eylül'de verildi, 9. Gün kan testinde 7.63 çıktı sonuç 11. Günde 21.5 çıktı, doktor dedi geç yerlesme olabiliyormuş, 3. Gün ve 5. Gün arasındaki tek fark yerleşme süresiymiş. Beşinci gün embriyosu 3 günde yerleşiyorsa üçüncu Gün embriyosu 6 günde yerleşir dedi o yüzden günlere takilmayin
Arkadaşımın ikizleri tuttuSonunda beklenen gün geldi ve 4 yumurtadan 3 u olmuş 1 tane kalmış 3. Gün yani aynı gün transfer dediler çok üzüldüm 5 bekliyordum yaşım 39 yazarsaniz çok mutlu olurum
Ya aslında şundan dolayı, 3. gün embriyosu tutunma zamanına kadar rahimde kalabilecek mi diye düşünüyorsun. Çünkü 5. gün embriyosu rahme tutunmaya hazır bir şekilde yerleştiriliyor. O yüzden de endişe etmemek elde değilİŞte nereye baksak herkes 5.gün embriyosu iyi diyo tutma ihtimali daha yüksek diyo ki sanirım bilimsel olarakta öyle.o yüzden insan ister istemez tedirgin oluyo ama umut her zaman var.Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun zor gercekten
Evet öyle oldu onun tulumuna yandiklarm umut vardr hep bnde şuan 3. Ve .Gün transferi oldm bklemedym umut kesilmez@siyah_palto kardeşimiz var 3. Gün embriyola ikiz hamile kaldı doğurduyorumumu görürse yazacaktır bende burada okumuştum (etiket yapmayı bilmiyorum)
![]()
Çok sevindim :) maşallah ya Umut olduArkadaşımın ikizleri tuttu![]()
Aminnn inşallah yaEvet öyle oldu onun tulumuna yandiklarm umut vardr hep bnde şuan 3. Ve .Gün transferi oldm bklemedym umut kesilmez
Aminya evet o yüzden canım sıkıldı llqh razı olsunİŞte nereye baksak herkes 5.gün embriyosu iyi diyo tutma ihtimali daha yüksek diyo ki sanirım bilimsel olarakta öyle.o yüzden insan ister istemez tedirgin oluyo ama umut her zaman var.Allahım bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun zor gercekten