• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün embriyosu tutunanlar yazarsa sevinirim. ♥️

Amiin cok tesekkur ederim bu yolda imtihan veren tum kardeslerim icin hep dua ediyorum 🥹🥰 hepimiz saglikla guzellikle kolaylikla kucağımızda gorelim yavrularimizi 🤲🏻🥹
1000079645.webp
bir de bakin bu iki ayet ekran goruntusu yapmistim her ekrani actigimda hep okudum hep ezberledim artik bu ayetlerin de gucune inanıyorum 🤲🏻🧿 daha kolay diye dogru okunuslariyla yazmistim. Ilki Ali imran suresi ama ikinciyi hatırlayamadım

Şimdi 4,5 yaşında kızım ama çıkmayabilirdi o kadar silikti ki kanda da test verdiğimde daha yeni yeni testte görünecek kadar beta salgılamıstı vücudum. Birçok kişinin o günde sonucu negatif çıkıyor. En azından 7. Veya 8. Gün beklenmeli 5. Gün embriyosu için

Şimdi 4,5 yaşında kızım ama çıkmayabilirdi o kadar silikti ki kanda da test verdiğimde daha yeni yeni testte görünecek kadar beta salgılamıstı vücudum. Birçok kişinin o günde sonucu negatif çıkıyor. En azından 7. Veya 8. Gün beklenmeli 5. Gün embriyosu için
Of malesef yaptırdım

Back
X