3. Gün embriyosu

Taze transfer mı oldun canım. Bana da 3. Gün 2 tane taze yapıldı 26sinda. Senin ne zaman yapıldı

3. gün embriyo için transfer sonrası 7. gün birde idrar testi bence erken. Çünkü HCG hormonu önce kanda çıkıyor kandan sonra idrara geçiyor. 10. gün falan yap bence tekrar

Benim 24 de transfer yapıldı evet tazeydi sizin. Hiç belirti mevcut mu kaçıncı denemeniz yaşınız kaç
Ilk denemem. Yaş 31 olacak 3 gün sonra. Ben bugün test yaptım. Çatlatma ıgnesinin etkisi geçmiş mı diye. Geçmemiş sanırım. 2. Silik çizgi çıktı.. o bi geçseydi sonra gönül rahatlığıyla test yapardım. Belirti olarak arada belime ağrı giriyor ve 1 2 dakikalık hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Sizde var mı belirti. Siz daha önce öğreneceksiniz benden

Bende belirti yok arada kasıklarım ağrıyor bide aşırı derecede akıntım var. Ama nedense negatif hissediyorum çok mutsuzum

Evet bencede çok erken. Daha tutunma aşamasında. 11. Gün kanda bile çok düşük çıkıyor değer..

Selamlar 2. Tüp bebek denemem ve 3. Gün 2 adet güzel kalitede embriyo transferi yapıldı. Bugün 7. Günüm ve idrar testi negatif çıktı. Çok mu erken yaptım testi
Kacinci kalitedeydi kac hucreliydi canim embriyolarin..normalde 3. Gun embriyosu icin en az 9. Gun test yapin diyolar..erken olabilir..insallah..pozitifi gorup..kucaginada alirsin canim..

Yaaa hayırlı haberleriniz olsun inşallah sizde bir belirti var mı kaçıncı gün embriyosu yaşınız kaç

Yaşım 26. 5. gün embriyosu :) ben transferin 7. gününden sonra sabah mide bulantıları yaşamaya başladım bu bulantılar gün içerisinde de ara ara vuruyor bana ama ilaçlardan olabilir gebeliğe yormadım hiç boşuna umutlanamak için. Birde adet sancısı gibi hafif sancılar giriyor ama göğüslerde hassasiyetlik yok mesela bilemiyorum o yüzden ilaçlardan büyük ihtimal. İlk denemem benim sizin yaş kaç ve ilk denemeniz mi? :)

Selamlar 2. Tüp bebek denemem ve 3. Gün 2 adet güzel kalitede embriyo transferi yapıldı. Bugün 7. Günüm ve idrar testi negatif çıktı. Çok mu erken yaptım testi
3. Gün embriyosu için erken bence. 5. Gün embriyosunun 5. Gün test yapması gibi düşün. Sonuç çıkar mıydı ? Çıkmazdı

Canım senin kesin çıkar bu akşam test yap bence bi de 5. Gün embriyosuydu kesin çıkar. Hayırlı güzel haber bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…