- 27 Ekim 2020
- 118
- 147
- 18
Anladım canım.Yarın mı kan testi yaptıracaksın?Heyecanlı bekleyiş ve sonuca az kaldı.Bende belirti de yok.Benim belim ağrıyordu birde ben en başından beri sırılsıklam uyanıyorum geceleri ateş basıyor belirti mi tabi bunlar bilmiyorum
hayırlı olsun değerin katlanarak artsın, bende yarın vereceğim çok heyecanlıyım inşallah bizde güzel sonuçlar alırız .Canim sonuc cikti bugn 10.gun ve degerim 127.6 cikti
Evet yarin yaptrcm. Cok heycanlym ve tedirginimAnladım canım.Yarın mı kan testi yaptıracaksın?Heyecanlı bekleyiş ve sonuca az kaldı.Bende belirti de yok.
İnsallah canim burdan guzel haberlerini bekliyorumhayırlı olsun değerin katlanarak artsın, bende yarın vereceğim çok heyecanlıyım inşallah bizde güzel sonuçlar alırız .
İnşallah sonuc pozıtıf olur kac hucrelıydı embrıyonuz acabaKızlar Perşembe günü dondurulmuş 3. gün embriyosu transferim oldu.Yarın sabah test yapsam mı?Çok erken değil mi?Bu kadar erken öğrenen oldu mu acaba?
3. Gün embriyolarında 8 den fazla hücre sayısı oluyor mu?İnşallah sonuc pozıtıf olur kac hucrelıydı embrıyonuz acaba
Sanırım oluyor 9-10 falanda olabılır herhalde okumustum3. Gün embriyolarında 8 den fazla hücre sayısı oluyor mu?
Benim 3tane 8 hücreli 3. Gün embriyom donduruldu. Merkezden arayıp embriyolarınız 8 hücreli gayet iyi dediler ben de daha fazla olmuyor sandımSanırım oluyor 9-10 falanda olabılır herhalde okumustum
İnşallah canım.İyi kalitede olduğu söylendi kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ki.5. Gün embryomuz da vardı embryolog ve doktor 3. Günü tercih etti,daha kaliteli olduğundanmış.Artık sonucu bekliyoruz.İnşallah sonuc pozıtıf olur kac hucrelıydı embrıyonuz acaba
Insallah guzel sınuclanır saglıkla kucagınıza alırsınızİnşallah canım.İyi kalitede olduğu söylendi kaç hücreli olduğunu bilmiyorum ki.5. Gün embryomuz da vardı embryolog ve doktor 3. Günü tercih etti,daha kaliteli olduğundanmış.Artık sonucu bekliyoruz.
Hadi güzel haberler verirsin İnşallah.Evet yarin yaptrcm. Cok heycanlym ve tedirginim
İnşallah canım.Hepimiz için güzel sonuçlar olsun.Insallah guzel sınuclanır saglıkla kucagınıza alırsınız
Canım belirtin var mıydı dördüncü,beşinci günler?
Yok benim hiç belirtim olmadı bazen kasık ağrım oldu o da progestan kullandığım içindi
Aa çok erken bence sakın yapma boşuna üzülürsünKızlar Perşembe günü dondurulmuş 3. gün embriyosu transferim oldu.Yarın sabah test yapsam mı?Çok erken değil mi?Bu kadar erken öğrenen oldu mu acaba?
Ayy az önce okudum nasıl kutlu oldummm pozitif çıkmış sonucunYaa vok sevindm 2kattan da cok artmis amsallah degerin
Elaa çıktı mı sonucun ??Ay güzel haberi alır almaz bize verYayılınca çoğalsın
Saol cnm yarin tekrar vericem.insallah saglikli sekilde artis gosterir. Sen ne durumdasn artislara devamdir insallahAyy az önce okudum nasıl kutlu oldummm pozitif çıkmış sonucunhayırlı olsuuuuunn
Bugün tekrar kan verdim ben de sonuç 2 saate çıkar bakalım ama için kıpır kıpırSaol cnm yarin tekrar vericem.insallah saglikli sekilde artis gosterir. Sen ne durumdasn artislara devamdir insallah
Ayy insalalh Allah o gunleri de gosteriri insallah :Bugün tekrar kan verdim ben de sonuç 2 saate çıkar bakalım ama için kıpır kıpırinşallah senin de 2 katı artışı görürüz bir de kalp atışlarını duysak rahatlamak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?