- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah sağlıcakla devam eder güzel güzel artar iyiceCanim sonuc cikti bugn 10.gun ve degerim 127.6 cikti
Ayy insallah cnm yaaa Allah isteyen herkese versin insallah kimsenin kucagini bos birakmasn bu grupta daha bir suru guzel haber alicaz ben inaniormTebrik ederim darısı bizlerin başına inşallah sağlıcakla devam eder güzel güzel artar iyice
MaşallahhhCanim sonuc cikti bugn 10.gun ve degerim 127.6 cikti
Yarın birlikteyiz desenizeTebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende yarin test vericm. Bugun kahverengi akıntım mumdur olumsuz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Aynen sabah saglik ocağında veriliyorsa orada vermeyi düşünüyorum hakkımızdan hayirlisi bakalım cok korkuyorumYarın birlikteyiz desenizeleke gebelik belirtisi olarak bile gösteriliyor panik yapma bende hala gram belirti yok
Bende çok korkuyorumAynen sabah saglik ocağında veriliyorsa orada vermeyi düşünüyorum hakkımızdan hayirlisi bakalım cok korkuyorum
Benim yaşadığım yerde bakiliyo sağlık ocağında tlfn edip sormuştum diğer tetkikler pek bakilmiyoda beta bakiliyoduAynen sabah saglik ocağında veriliyorsa orada vermeyi düşünüyorum hakkımızdan hayirlisi bakalım cok korkuyorum
Yaa ben akintisi olup pozitif olanalri okudum burda belirti olarak kahverengi akinti yazmislardi umutsuz olmayin benceTebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende yarin test vericm. Bugun kahverengi akıntım mumdur olumsuz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Saoll canim insallah yarin sende bize guzel haberler verirsin de hep beraber sevinirizMaşallahhhya acayip mutlu oldum ya pozitifleri gördükçe gözlerim doluyor darısı yarın bana isteyen çaba harcayan herkese Sağlıkla Al kucağına canmm
İnşallah canım inşallah dua edin bizeSaoll canim insallah yarin sende bize guzel haberler verirsin de hep beraber seviniriz
Ederim tabi canim .yarin.guzel haberlerini bekliormİnşallah canım inşallah dua edin bize
Saol kuzumBenim yaşadığım yerde bakiliyo sağlık ocağında tlfn edip sormuştum diğer tetkikler pek bakilmiyoda beta bakiliyodu
Belki bende ozelde veririm yarin bakcm artık.Bende çok korkuyorumnegatif çıkarsa elimi ayağımı nereye koyarım bilmiyorum. sağlık ocağında bazen sonraki güne kalıyormuş o kadar beklemek istemediğim için özelde vercem erkenden sonra da işe gitcem evde bekleyemicek gibiyim artık
SOnucumuz güzel olsun da inşallah gerisini hallederiz yaBelki bende ozelde veririm yarin bakcm artık.
Amin inşallahSOnucumuz güzel olsun da inşallah gerisini hallederiz ya
Erken bence canim benim yarin 10. Gunum ben dahi erken mi diye düşünüyorum kan testi içinKızlar Perşembe günü dondurulmuş 3. gün embriyosu transferim oldu.Yarın sabah test yapsam mı?Çok erken değil mi?Bu kadar erken öğrenen oldu mu acaba?
Kan testi bile değil daha düşündüğümErken bence canim benim yarin 10. Gunum ben dahi erken mi diye düşünüyorum kan testi için
Benim belim ağrıyordu birde ben en başından beri sırılsıklam uyanıyorum geceleri ateş basıyor belirti mi tabi bunlar bilmiyorumKan testi bile değil daha düşündüğümevde normal gebelik testlerinden yapacaktım,hiç çıkmaz o zaman.Sende belirti var mıydı 6. gün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?