3. Gün Embriyosu

Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende yarin test vericm. Bugun kahverengi akıntım mumdur olumsuz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım

Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende yarin test vericm. Bugun kahverengi akıntım mumdur olumsuz diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Yarın birlikteyiz desenizeleke gebelik belirtisi olarak bile gösteriliyor panik yapma bende hala gram belirti yok

Aynen sabah saglik ocağında veriliyorsa orada vermeyi düşünüyorum hakkımızdan hayirlisi bakalım cok korkuyorum
Bende çok korkuyorum negatif çıkarsa elimi ayağımı nereye koyarım bilmiyorum. sağlık ocağında bazen sonraki güne kalıyormuş o kadar beklemek istemediğim için özelde vercem erkenden sonra da işe gitcem evde bekleyemicek gibiyim artık

Aynen sabah saglik ocağında veriliyorsa orada vermeyi düşünüyorum hakkımızdan hayirlisi bakalım cok korkuyorum
Benim yaşadığım yerde bakiliyo sağlık ocağında tlfn edip sormuştum diğer tetkikler pek bakilmiyoda beta bakiliyodu

Yaa ben akintisi olup pozitif olanalri okudum burda belirti olarak kahverengi akinti yazmislardi umutsuz olmayin bence

Belki bende ozelde veririm yarin bakcm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…