Bana 7-10 değil 15 gün sonra dediBana da 7-10gün arası dedi aslında ben direk 7gün sonrayı seçtim
Hadi yaZaten 6. ve 8. gunde test yapmistim negatifti, dun 10. gunde yaptigimda da hayalet bir cizgi vardi ama olmamis. Maalesef canim simdi sonucumu aldim negatif. Gelecek ay son embryomuz ile tekrar denemeyi dusunuyoruz. Nasip degilmis.
Bence seninki işini garantiye almışBana 7-10 değil 15 gün sonra dedi
Zaten sigara üçen biri değilim ama içsemde bu dönemde asla içmezdim sabret bence bende kahve ve koladan vazgeçtim buda benim için zor oluyor ama sabırKızlar ve kafayı yemek üzereyim sigarayla büyük bir sınavım psikolojim çok bozuldu gerçekten bırakamıyorum bu laneti çok az içiyorum ama yine de içiyorum işte var mı sigara içen ?
Birileri daha benim hibi grubun şansına inanıp yazanlardanHerkese Merhaba, 2 gündür bu başlığı okuyorum ve bana öyle umut oldu ki güzel haberleriniz teşekkür ederim. 23 ünde cumartesi günü 3. gün embriyosu transferim oldu. İlk iki gün kasık ağrısı oldu şimdi çok nadir oluyor ama başka belli bir beliritim yok. 2 tane transfer edildi hala oradalar mı tutundular mı diye çok merak ediyorum. Haftaya salı 2 şubatta kan testi vericem inşallah güzel haber alırım öncesinde idrar testi yapmaya cesaretim yok eğer negatif çıkarsa yıkılıcam gibi geliyor. Lütfen benim için de dua ederseniz çok sevinirim. Bu grubun güzel enerjisi üye olup yazmama neden oldu resmen :) Allah herkese evladını sağ salim kucağına almayı nasib etsin umutlarımızın müjdesini alalım inşallah.
Gözün aydın canım tebrikler sağlıkla ilerledin inş hamişliğin darısı bizim başımızadün betam 149 çıktı yarın tekrar kan vereceğim
İnşallah güzel sonuçları da paylaşırız valla tahlil için doktorum o günü belirledi gün sayıyorum resmen. Arada belirti olur diye kendimi dinleyip duruyorum.Birileri daha benim hibi grubun şansına inanıp yazanlardantransferlerimizin arasında 3 gün var bende 20 sinde transfer oldum ama tahlil günü sizin erken demişler bana 12 gün sonrasına dediler inş ikimizde ve bizim gibi bekleyenlerde burdaki arkadaşlar gibi güzel güzel sonuçlar alırız bugün benim biraz sağ trafımda dalga dalga gelip giden hafif bi kasık ağrım var ama ilaçlardan olma ihtimali yüksek gibi inş belirtidir ümidimde o yönde
İnş öyledir canım ben yürüyüşe falan çıkmadım açıkçası transferimin ertesi günü sistit oldum ve sürekli wc oda arası mekik dokuyup durdum zaten birde evim dubleks merdiven in çık falan derken gün içinde evde 1000 adım falan atmış oluyor sistit olayına gelince doktorum tek dozluk bir ilaç verdi geçti şükür ozaman bebişe bişe olmadıysa çok iyi diyorum tek korkum o onun dışında oturuyorum dinleniyorum ev işi falan yapmıyorum tek yaptığım kirli bulaşıkları makineye dizmek onun haricinde birşey yapmıyorum eltimle yanyamayız ona geçiyorum arada havalanmak için okadr onun dışında günde 1,5 litre su içiyorum havuç suyu içiyorum ve 1 avuç ceviz ve fındık yiyorum benim yaptıklarım bunlar he birde namazlarımıda doktorum normal kılabilirsin demişti ama ben korktuğum için oturarak kılıyorumCanım inşallah hissettiğin belirtiler tutunma belirtisidir müjdeyi alırısın K kbr90 bir de sormak istiyorum nasıl geçiriyorsun süreci daha önce okuduğum arkadaşlar yürüyüş yapıyorum falan yazmıştı. Covid den korkuma evden çıkamıyorum ben evden çalışıyorum zaten. Acaba yürüyüşe çıksam mı diye düşünüyorum arada. Beslenmende dikkat ettiğin bir şey oldu mu bir de
Ben de aynı canım evin içinde yürüyorum, 2 litre su içiyorum, daha düzenli beslenmeye çalışıyorum. Sen evde test yapmayı düşünüyor musun? Yaparsan mutlaka paylaş, merakla takip edicem vallahiİnş öyledir canım ben yürüyüşe falan çıkmadım açıkçası transferimin ertesi günü sistit oldum ve sürekli wc oda arası mekik dokuyup durdum zaten birde evim dubleks merdiven in çık falan derken gün içinde evde 1000 adım falan atmış oluyor sistit olayına gelince doktorum tek dozluk bir ilaç verdi geçti şükür ozaman bebişe bişe olmadıysa çok iyi diyorum tek korkum o onun dışında oturuyorum dinleniyorum ev işi falan yapmıyorum tek yaptığım kirli bulaşıkları makineye dizmek onun haricinde birşey yapmıyorum eltimle yanyamayız ona geçiyorum arada havalanmak için okadr onun dışında günde 1,5 litre su içiyorum havuç suyu içiyorum ve 1 avuç ceviz ve fındık yiyorum benim yaptıklarım bunlar he birde namazlarımıda doktorum normal kılabilirsin demişti ama ben korktuğum için oturarak kılıyorum
Açıkçası düşünmüyorum geçen seferkinde 1 gün önceden yapmıştım negatifi görünce kötü olmuştum ama yinede bi tarafım inanmamıştı sonra ertesi gün kanda vermiştim yine negatif olunca bidaha yıkılmıştım oyüzden yapmayı düşünmüyoruö rabbğm sabır versin inş test günümü bekleyeceğimBen de aynı canım evin içinde yürüyorum, 2 litre su içiyorum, daha düzenli beslenmeye çalışıyorum. Sen evde test yapmayı düşünüyor musun? Yaparsan mutlaka paylaş, merakla takip edicem vallahiinşallah mutlu haberler alırız
Merhaba hoşgeldinizHerkese Merhaba, 2 gündür bu başlığı okuyorum ve bana öyle umut oldu ki güzel haberleriniz teşekkür ederim. 23 ünde cumartesi günü 3. gün embriyosu transferim oldu. İlk iki gün kasık ağrısı oldu şimdi çok nadir oluyor ama başka belli bir beliritim yok. 2 tane transfer edildi hala oradalar mı tutundular mı diye çok merak ediyorum. Haftaya salı 2 şubatta kan testi vericem inşallah güzel haber alırım öncesinde idrar testi yapmaya cesaretim yok eğer negatif çıkarsa yıkılıcam gibi geliyor. Lütfen benim için de dua ederseniz çok sevinirim. Bu grubun güzel enerjisi üye olup yazmama neden oldu resmen :) Allah herkese evladını sağ salim kucağına almayı nasib etsin umutlarımızın müjdesini alalım inşallah.
İşlh güzel güzel artar canım çok mutlu oldumdün betam 149 çıktı yarın tekrar kan vereceğim
Herşey gönlünce olsun canım işlh sıkıntısız bir şekilde hamilelik haberlerini senin de buradan alırız hep beraberMerhaba bayanlar oncelikle insallah hepimiz dilegimize kavusur evlatlarimizi kucagimiza saglikla aliriz. Sonrasinda 22 ocakta bende basladim igneolmaya 150 mg.ile.25inde tekrar gittim 3 yumurta olusmus birrisi tam catlayacakmis doktor bu defada catlatmama ignesi yapti yarin yine kontrole gidecegim insallah daha fazla olusmustur. Ilginc duygular icerisindeyim.
Prograf bende kullanıyorum ocak 20 de transfer oldum bende cuma günü test günüm 5. Gün idrar testi yaptım birşey çıkmadı yarında erken gebelik testim var onu yapmayı düşünüyorumAmin canım bizim gibi umutla bekleyen herkesin yüzü gülsün inş o yazdıklarım yeni eklenen ilaçlardı diğer kullamdıklarım estrofem prednol corasprin parograf climara bant folik asit bolca ilaç yani
Ahh bilimezmiyim canım o atakları ilk transferimde bırakamamıştım bu ikinci transferde 1 gün önceden bıraktım Elhamdulillah stres olmadım kendini şartla ve hamilelikte sigara içenlerin topiklerini okudum bayağı faydalı olduKızlar ve kafayı yemek üzereyim sigarayla büyük bir sınavım psikolojim çok bozuldu gerçekten bırakamıyorum bu laneti çok az içiyorum ama yine de içiyorum işte var mı sigara içen ?
Ben 30 yaşındayım evet 9 sefer transfer yapıldı aralarda dondurulmuşlarda var taze transferlerde var bu 10. Transferim günlerimizde aynıymış ama sizin tahlil günü baya erken verilmiş transfer gününü sayarsak 10. Günde tahlil demiş doktorun ne güzel benimki 12 .gün tahlil dedi kaçıncı gün embriyosu sizinPrograf bende kullanıyorum ocak 20 de transfer oldum bende cuma günü test günüm 5. Gün idrar testi yaptım birşey çıkmadı yarında erken gebelik testim var onu yapmayı düşünüyorum
Ben 39 yaşındayım siz kaç yaşındasınız acaba bayağı tüp bebek yapmışsınız bu 9 defa tedavi mi yoksa transfer olarak mı Rabbim gönlünüze göre hayırlısını versin
Ahh bilimezmiyim canım o atakları ilk transferimde bırakamamıştım bu ikinci transferde 1 gün önceden bıraktım Elhamdulillah stres olmadım kendini şartla ve hamilelikte sigara içenlerin topiklerini okudum bayağı faydalı oldu
Ben 25 yıllık içiciydim 15-16 dal içiyordum kendini kararlı bir şekilde şartla inan çok kolay oluyor
Amin insallah butun isteyenler kavussun dileklerine insallahHerşey gönlünce olsun canım işlh sıkıntısız bir şekilde hamilelik haberlerini senin de buradan alırız hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?