3. Gün Embriyosu

Merhaba herkese benimde dün transferim oldu 3.gün taze embriyo 1.kalite dediler ama çok tedirginim bu 5. Tüp bebek denemem inş olumlu sonuç alırız hepimiz

Benimde dün oldu transferim senin gibi 2 tane 3.gün embriyosu benimde test günüm 5 şubatta umarım pozitif olur sonucumuz

Merhaba bayanlar.. Bende dün opu oldum 10 tane yumurta toplanmış.. Bugun aradım cuma günü transfer için gel dediler.. Zeynep kamilde tedavi görüyorum.. Acaba 2 tane koyarlar mı? Yas 29 cuma günü gittiğimde söylesem mi acaba

Daha önce tüp bebek geçmişin varsa 2 embriyo koyma olasılıkları yüksek ben 20 yaşında başladım tedavilere hiç tek koyulmadı hep çiftti

Daha önce tüp bebek geçmişin varsa 2 embriyo koyma olasılıkları yüksek ben 20 yaşında başladım tedavilere hiç tek koyulmadı hep çiftti
Anladım canım.. İlk tüp bebek olacak kısmetse.. O zaman bana da tek koyarlar galiba

Merhaba! Kızlar yeni katıldım baya msj okudum 22 Ocak transferim oldu bugün 6 günüm dondurulmuş 3 gün embriyosu. Hiç bir belirtim yok çok endişeliyim Allah’ım hepimize nasip etsin birbirmize dua edelim inşallah. Ama birşey çok kafama takılıyor 3 embriyo çözdürmüşler ikisini transfer ettiler tekinize eğer 5 güne ulaşırsa dondurucaz dediler takip etmişler aradılar 5 güne çıkmamış bozulmuş. Korkum şuki transfer ettikleride 5 güne ulaşamadıysa rahimde!!! bir bilgisi olan var mı ?

Bende korktum 3 embriyomun 2 si yerlestirildi 3.gun biri kalmıştı 5 e giderse dondurulcaktı ama 4.gun gelişimi durdu onun benimde korkum vardı ama anne rahmi en guzek labaratuvar dan kat kat iyi canım korkma günlerinin tadını çıkart ben pozitif gördüm betam yükseldi salı kese gorecez inşallah ama dün test yaptım 2.cizgi silik di daha geçmemiş tam iidrara kanda görduk ama testte de görmek istiyorum 12 gün yapma derim moralini bozmamak için direk gidip kan ver canım acilde falan

Ben bile beta da görmeme rağmen leke belirti olmadı canım sadece 7 8 di galiba ondan sonra göğüs ağrısı başladı ve devam ediyo halen bide kanda öğrendiğim gün gece kasik ağrısı yaşadım arada girip o ağrı halen çok nadir belirti arıyorsun şu an kafayı yiyceksin ama bekle rabbim vermistir inşallah tutunmustur bebisin sana

Bin maşallah rabbim sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin amin. Çok sağol canım bi kaç gün hiç yatamadım.. ya rahim de de öyle olduysa diye içime su serptin canım. Peki hiç belirtin oldu mu benim hiç birşeyim yok turp gibiyim

Yeni kullandığım için bu platformu cevabı görmeden yazmışım belirti ile ilgili msj çok çok sağol inşALLAH o mutluluğu ben ve benim gibi herkes Yaşar. Çok sağol bende 8 gün idrar testi yapayım diyordum insan çok merak ediyor

Kızlar ve kafayı yemek üzereyim sigarayla büyük bir sınavım psikolojim çok bozuldu gerçekten bırakamıyorum bu laneti çok az içiyorum ama yine de içiyorum işte var mı sigara içen ?
Ben tiryaki değilim ama günde 8-9 kalem içiyordum en büyük zevkimdi. Transferden sonra 2 gün hiç içmedim , sonra günde 2 3 tane yarısını dışarıya üfleyerek içiyorum içmesek daha iyi ama sürekli leblebi çekirdek meyve yoğurt vs ağzın boş durmayacak yoksa zor canım

Canım merhaba bende 21 ocakta transfer oldum 2 şubatta kan testi vericem . Lekelenme falan olmadı henüz. Adet olacakmışım gibi dehşet bel ağrılarım , vajinamı aşağı çekiyorlar hissi kasık ağrısı falan var arada belirtiler böyle. Yarın 8.günüm idrar testi yapsam mı kararsızım . Rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberleri veririz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…