hayırlısı inş.kanda çıkarHayır erken gebelik testi yaptım 9. Gün negatif çıktı kanda bakmadım kanda 12. Gğn bakılacaktı ama negatiftir diye düşünüyorum artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı inş.kanda çıkarHayır erken gebelik testi yaptım 9. Gün negatif çıktı kanda bakmadım kanda 12. Gğn bakılacaktı ama negatiftir diye düşünüyorum artık
İşlh ama çok umutsuzum artık baya gögüs hassasiyetim oluştu kasıkda batma vardı bir umut yaptım negatifhayırlısı inş.kanda çıkar
doktor bana 10.gün kan testi dedi amaÇok erken yapmissin ben 11.gün yaptım o zaman çıktı
3. Gün mu 5. Gün embryosu mu?zaten önce kana geçiyor 3. gün se 12 gün sonrasına veriyorlar normaldedoktor bana 10.gün kan testi dedi ama
Arkadaşlar idrar testine güvenmeyin yanıltıcı oluyorYaaaa benım de bugun 9. Günüm 3. Gün embriyosunda erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm
Benım 3. Gün embriyosu sadece erken gebelik testinde çıkar diye düşündüm ama negatifi görünce üzüldüm acaba benım gibi erken gebelikte negatif çıkıp kanda pozitif çıkan olmuş öudur duydunuz mu3. Gün mu 5. Gün embryosu mu?zaten önce kana geçiyor 3. gün se 12 gün sonrasına veriyorlar normalde
Canım zaten senin bide normal gebelik testiymiş hiç çıkmaz brn erken gebelik testi yaptım diye üzüldüm olsa onda çıkardı diyeben normal gebelik testi yaptım ama
CANIM ÜZÜLME bakaırsın 10.gün olur senin için dua edecemArkadaşlar idrar testine güvenmeyin yanıltıcı oluyor
Cok erken zamanalr da idrar tedti yapip kendinizi uzuyorsunuz amaAma ben çok üzüldüm umudum kırıldı gibi biraz bana da dua eder misiniz 25inde test vericem yine de
Teşekkürler canım desteğin için umarım perşembe günü güzel bir haber alırım da boşuna üzülmüş olurumCok erken zamanalr da idrar tedti yapip kendinizi uzuyorsunuz amadoktorun dedigi gunler en dogru sonuc alacginiz zamanlar uzme kendini insallah guzel haberler alirsin kan sonucunda
![]()
Canım benımde 3.gun embriyosuydu 2 tane verildi. 11 gün test yaptım sonuç 1.20 12.gun idrarda test yaptım maalesef o da negatifBenım 3. Gün embriyosu sadece erken gebelik testinde çıkar diye düşündüm ama negatifi görünce üzüldüm acaba benım gibi erken gebelikte negatif çıkıp kanda pozitif çıkan olmuş öudur duydunuz mu
Hayırlısı olsun hepimiz için benim de 12. Gün kan testi günüm 9gün idrarda erken gebelikte negatif gördüm ama yine kan vereceğim 12. GünCanım benımde 3.gun embriyosuydu 2 tane verildi. 11 gün test yaptım sonuç 1.20 12.gun idrarda test yaptım maalesef o da negatifherseye baştan başlayacağım sanırım ama gücüm tükendi..
merhaba. bende 11 günün içindeyim 3. gün embriyosu erken gebelik testi sonuc verir mı acaba? cok korkuyorumEvet cok hayalet bir cizgiydi emin olamadim hic. Tabi kullandigim ilaclar beta iceriyodu bunuda biliyordum. Ama 7.-8.gun bir tik daha koyulasinca emin oldum cok sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım ben ve kk bir arkadas yaptık negatif erken gebelik ama ben 9. Gün yaptım kan tetsi gunum de gelmedi bilemiyorum ben o hatayı yaptım bence sen yapma kan testi günün git kan testi yaptırmerhaba. bende 11 günün içindeyim 3. gün embriyosu erken gebelik testi sonuc verir mı acaba? cok korkuyorum