3. Gün Embriyosu

Canım 3. Gün embroyosu degilmi

Peki hangi kalite
Evet 3. gün önceki transferim a kalite denip tutmadı bende sormadım onlarda söylemedi burda okuduğuma göre kalitesi pek farketmiyor diyorlardı arkadaşlar bizim merkezde kağıda filanda yazılı verilmiyor sorarsan söylüyorlar kafama takmamak için sormadım

Evet 3. gün önceki transferim a kalite denip tutmadı bende sormadım onlarda söylemedi burda okuduğuma göre kalitesi pek farketmiyor diyorlardı arkadaşlar bizim merkezde kağıda filanda yazılı verilmiyor sorarsan söylüyorlar kafama takmamak için sormadım
Dondurulmuş embriyo mu sizinki

Herkese merhaba🌺 5 yıldır evliyim ve 3 gun embrıyosu 2 tane transfwr oldum ınanın vakıt zamn gecmek bilmiyor bugun transferım den sonrakı 6.gunum ıcdıgım ılaclardanmı psikolojik mı anlayamadım gogsum agrıyo kasıklarım agrıyo anlam veremiyorum ınsallah bebeklerım benı bırakmamıstır. Buarada dayanamayıp 4 ve 5. Gun ıdrar testı yaptım tabıkı hıc bır cızgı belırtısı olmadı 😅 ama cok heyecanlıyım. Lutfen dua edın🙏

Bilmiyorum ben merkeze geldim bir odaya aldılar sonra embryolog geldi çõzdürdük bi problem olmadı dedi.

Canım sen oncesinde hiç idrarda falan test yaptın mı yada kanda yoksa direkt 15. Gün yapıp pozitifi gördün mü
11.gün akşam test yaptım idrarda çıkınca hemen kan testi verdim çıktı 123.sonra iki günde bir testi yeniliyorsunuz .bugün 15. Günüm

Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayıda nasip etsin işlh benım de yarın kan testi günüm idrarda 2 gün önce negatifti ama bakalıö

Canım ben de bikac ay once yaptık tutmadı malesef. Aynı şekil bize de kağıt falan vermediler sordum öyle soylediker a kalite dediler ama olmadi

Back
X