3. Gün Embriyosu

Merhaba kızlar dayanmayıp 8. Gün erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı bu Umut var demek mi ?

Eklentiler

• 991196E6-0B58-4EC0-9E5A-1E491C853FEF.webp
    991196E6-0B58-4EC0-9E5A-1E491C853FEF.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar benimde 3. Gun embriyosu çift transfer bugun 8. Günüm. Dune kadar belirti biraz da olsa vardı ama bu sabah gayet iyim . Bende olan şey akıntı ve aşırı terleme transferden beri her gece sırılsıklam uyandım. 10. Gun test yapsam cikar mi doktor 11. 12. Gun yap farketmez dedi ama ben 10 gun progestan igne vurulmak icin sağlık ocağına gidicm gitmişken kan vereyim diyorum

Valla canim. Var demek herhalde ☺ arkadaşım 3. Gun embriyosunu 8. Gunde sikim şekilde gordugunu söylemişti simdi Allah bağışlasın 11 haftalık hamile
İnşallah doğrudur bu test hiç ümidim olmadan belirtisiz yaptım silik çizgi bile beklemiyordum 😞 arkadaşında sağlıkla alsın kucağına inşallah 🙏🏻 Darısı tüm isteyenlerin olsun hepimizin 🙏🏻

İnşallah doğrudur bu test hiç ümidim olmadan belirtisiz yaptım silik çizgi bile beklemiyordum 😞 arkadaşında sağlıkla alsın kucağına inşallah 🙏🏻 Darısı tüm isteyenlerin olsun hepimizin 🙏🏻
Amin canim. Sende bende yuregi evlat hasretiyle yanan herkes alsin kucağına evladını. B3nimde bugun 8 günüm 9 ocakta mi transfer oldun.

Kızlar merhaba benim de 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün transfer gününü de sayarsak 4. günüm.Kaçıncı günde test yapabilirim en erken?Siz kaçıncı günde yaptınız?

merhaba pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum ,denemeye devam eden arkadaşlara sabır diliyorum,
Ben dondurulmuş embriyo transferimin 9.günündeyim belki küçük bir belirti alırım diye sizin paylaşımlarınızdan dolayı denemek istedim bende 7.günde hemde erken testlerden aldım hiç çizgi yoktu.Moralimi bozmuyorum tabi pek ama insan biran önce sonuca ulaşmak istiyor.İlk transferim benmim yumurta toplama ardından transfer yapılamadı polip çıkınca opere oldum bekledim sonra doğal yolla hamile kalmışım kimysal oldu düşük yaptım sonra rahim duvarı kalınlaşması sebebiyle tedaviye başlandı ve böylece 1 yıl geçti malesef.
İdrar testi tamamen şans işi bence. Herkes idrar da goremeyebilir en net sonuç kan testi. Umarım her şey çok güzel olur♥️

Kızlar merhaba benim de 3. Gün embriyosu transferim oldu bugün transfer gününü de sayarsak 4. günüm.Kaçıncı günde test yapabilirim en erken?Siz kaçıncı günde yaptınız?
Sen bize bakma biz çok erken yaptık 😂 8. Günü bence idrar da bakabilirsin ben 6. Günü idrarda öğrendim sanırım ya da 7 ✌️

Benimde 2embriyom transfer oldu 3.gun bekleme aşamasındayım yatıyorum kalkıyorum evin içinde yürüyorum dışarı yasak eşim ve annem tarafından annemin evine hapis olmuş durumdayım Çarşamba dan beri 😂
Yaaa kıyamam eve hapis etmeyin kendinizi ben dışarda günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum 3. Günden bu yana yürüyüş çok etkili bence doktorunuza bı sorun derim eve hapis kalmayın 🙈 umarım çooook güzel sonuçlar alırsınız ♥️♥️

merhaba hayırlı olsun transferiniz benim bugün 8. günüm bu sabah yaptım silik çizgi çıktı gene de yanıltmak istemem kanda görmedim henüz Salı günü kan vermeyi düşünüyorum.

Back
X