3. Gün Embriyosu

Ben 30 yaşındayım evet 9 sefer transfer yapıldı aralarda dondurulmuşlarda var taze transferlerde var bu 10. Transferim günlerimizde aynıymış ama sizin tahlil günü baya erken verilmiş transfer gününü sayarsak 10. Günde tahlil demiş doktorun ne güzel benimki 12 .gün tahlil dedi kaçıncı gün embriyosu sizin
Ben de 2 defa tüp bebek ilkinde 2 embriyo oluştu genetik yapıldı bozuk geldi transfer olamadım 2.sinde 4 embriyo oldu 2 kere transfer oldum 2 sini ocak 20 de 5. Gün embriyosuydu bugün erken gebelik testi yaptın çıkmadı akşamına lekelenmem başladı bizde sorunumuz morfoloji bende de çikolata kisti var eğer bu transfer tutmamışsa 2 embriyom kaldı 2 birlikte transfer etmeyi düşünüyoruz tahlil günüm cuma günü 29 ocak
Cevap verdiğin için teşekkürler 🤗 inşaAllah hayırlı haber alırsın

Bende korktum 3 embriyomun 2 si yerlestirildi 3.gun biri kalmıştı 5 e giderse dondurulcaktı ama 4.gun gelişimi durdu onun benimde korkum vardı ama anne rahmi en guzek labaratuvar dan kat kat iyi canım korkma günlerinin tadını çıkart ben pozitif gördüm betam yükseldi salı kese gorecez inşallah ama dün test yaptım 2.cizgi silik di daha geçmemiş tam iidrara kanda görduk ama testte de görmek istiyorum 😊 12 gün yapma derim moralini bozmamak için direk gidip kan ver canım acilde falan ❤️
Siz idrarda kaçıncı gün pozitif gördünüz
Ben 7. Gün erken gebelik testi yaptım silik gölge bile çıkmadı 5. Gün embriyosuydu
Hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun

Açıkçası düşünmüyorum geçen seferkinde 1 gün önceden yapmıştım negatifi görünce kötü olmuştum ama yinede bi tarafım inanmamıştı sonra ertesi gün kanda vermiştim yine negatif olunca bidaha yıkılmıştım oyüzden yapmayı düşünmüyoruö rabbğm sabır versin inş test günümü bekleyeceğim
canim onceki denemen negatifmis, benim de suan ki denemem hala adet olamadim hatta renksiz akintim var ilaclari birakali 4 gun oldu sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustun hatirliyor musun?

Kızlar 3.gün embriyosu transferin 9. Günü idrar testi negatif çıktı 😭😭 Allahım 5 yıldır bekliyorum bugünü yine olmadı
canim cok uzuldum. benim de negatifle sonuclandi transferim. ilaclari biraktiktan sonra adet oldun mu, ben birakali 4 gun oldu hala adetim gelmedi cok fazla siskinligim.

Ben de 2 defa tüp bebek ilkinde 2 embriyo oluştu genetik yapıldı bozuk geldi transfer olamadım 2.sinde 4 embriyo oldu 2 kere transfer oldum 2 sini ocak 20 de 5. Gün embriyosuydu bugün erken gebelik testi yaptın çıkmadı akşamına lekelenmem başladı bizde sorunumuz morfoloji bende de çikolata kisti var eğer bu transfer tutmamışsa 2 embriyom kaldı 2 birlikte transfer etmeyi düşünüyoruz tahlil günüm cuma günü 29 ocak
Cevap verdiğin için teşekkürler 🤗 inşaAllah hayırlı haber alırsın
Bence hemen sakın morelini bozma lekelenmem eğer adet kanamasına dönmediyse sevin bile belki yerleşme lekelenmesi benim öyle olmuştu ilikere leke geldiydi ve pozitif sonuç almıştım ikikere sonrasında sağlıklı ilerleyemedi benim ama bu leke geldiği için değildi tabiki oyüzden test gününü mutlaka bekle idrarda çıkmamış olabilir çünlü

canim onceki denemen negatifmis, benim de suan ki denemem hala adet olamadim hatta renksiz akintim var ilaclari birakali 4 gun oldu sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustun hatirliyor musun?
Evet canım bolca negatifim var çoğunda tahlilin ertesi günü adet oluyordum ama bi kaç kere 1 haftayı bulmuştu muhtemelen 1 hafta içinde olmuş olursun rabbimden hep hayırlısını istiyoruz daha başka denemelere inş durmak yok tabi şu ilaçlarlar keşke biraz daha uygun olsada daha rahat deneyebilsek

Bence hemen sakın morelini bozma lekelenmem eğer adet kanamasına dönmediyse sevin bile belki yerleşme lekelenmesi benim öyle olmuştu ilikere leke geldiydi ve pozitif sonuç almıştım ikikere sonrasında sağlıklı ilerleyemedi benim ama bu leke geldiği için değildi tabiki oyüzden test gününü mutlaka bekle idrarda çıkmamış olabilir çünlü
Adet kanamasına dönmedi fitil atmıştım onunla birlikte az bir kan gelmişti sonra kahverengç az birşey geldi kesildi sabah namazına kalktım hiç birşey gelmemiş..gece sol tarafına bir sancı girdi öyle böyle değil bir 10dk sürmüştür ama ne bileyim 7 güne hiç mi yerleşmedi Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..çok teşekkür ederim 🌺

Adet kanamasına dönmedi fitil atmıştım onunla birlikte az bir kan gelmişti sonra kahverengç az birşey geldi kesildi sabah namazına kalktım hiç birşey gelmemiş..gece sol tarafına bir sancı girdi öyle böyle değil bir 10dk sürmüştür ama ne bileyim 7 güne hiç mi yerleşmedi Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..çok teşekkür ederim 🌺
Benimde bugün 7 günüm çok sabırsızım

Benimde bugün 7 günüm çok sabırsızım
Benimde bugün 8.günüm sabah kalkınca test yaptım . Çok silik bi çizgi görüyorum ama psikolojik de olabilir diyorum görmek istediğim için 😔 günler geçmek bilmiyor inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen 🙏 içinde bizim de ..

Ben kanda gördüm 12.gun e kadar hiç test yapmadım evde 13.gun test yaptım kanda görünce beta degerini cizgi cok silikti lütfen 12.gunden önce yapmayin test falan moraliniz bozuluyo oyle olunca da sabredin kızlar lütfen yarın yine yapacağım test evde kendim görmek istediğim için i

Canım şöyle diyim 10. Günün sabahında ezan saatleriydi kaldım wcde kahverengi ile karışık kan gelmişti deli ağladım olmadı die ogünde sabah 9 da teste gidicem hiç gidesim yoktu eşimin ve kuzenimin zoruyla gittim ve sonuç pozitifti o düşükle sonuçlandı ama dediğim gibi lekeden kynaklı değildi düşük benim gibi olupta sonradan lekesi kesilen çok oldu ondan sonra bi tadavi daha denedim oda lekeyle belli etmişti bana tutunduğunu ama onuda ben düşğncelerimle ittim sanki vucüdümdan psikolojinin öneminin büyük olduğunu ikinci düşüğümde aldım oyüzden yerleşme diyip geçme kaç gün sürüyor bilemiyoruz ki içimdeki ses sen pozitifsin diyor ve şuda var arkadaşlar eğer idrarda o kadar erken çıkıcak olsa doktorlarımız neden ısrarla 10 veya 12 gün ısrarla kanda bakılacak diyor tabiki çıkan arkadaşlar var idrarda ama onlar istisna her vücut bir değilki ben bi kere yaptım o hatayı bi daha günüm gelmeden asla tahlil yaptırmam diyorum tahlil günümü ve bugünü saymassam sadece 3 günüm kaldı ve çok heycanlıyım tek yapmamız gereken birbirimize bolca dular edicez özelliklede hamiş anneler siz sizlerin duası çabuk kabul olurmuş ❤️❤️❤️❤️

Benimde bugün 8.günüm sabah kalkınca test yaptım . Çok silik bi çizgi görüyorum ama psikolojik de olabilir diyorum görmek istediğim için 😔 günler geçmek bilmiyor inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen 🙏 içinde bizim de ..
İnş canım pozitifsindir ama moral bozmamak adına test gününü sabırla bekle bugün benimde 8. Günüm 😍

Merhaba arkadaşlar öncelikle Allah herkesin gönlüne göre hayırlı evlatlar versin. Transfer günümü saymazsam 5. Günüm. Dün gece aşırı bi regl ağrısı gibi ağrı yaşadım uykumdan uyandırdı aşağı iniyor yada baskı yapıyor şeklinde 😔 böyle bir durum yaşayan var mı . Düne kadar hiçbir şeyim yoktu şimdi gene o baskı hissi var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲

Amin cnm inşallah koyulduğu günü sayıyoruz demi benim o şekilde 7 gün ama aşırı turp gibiyim adet günümede 8 gün var yani ne adet ne hamilelik belirtisi yok burdan arkadaşlar yazdı sağolsun hiç belirti olmuyor diye amaaaaaa tırsıyorum. Gerçi karnım falan ağırsa göğüslerim ağırsa adet belirtsi diye bilicem o daha üzecek beni karman çormanım yani 😕

Canım şöyle diyim 10. Günün sabahında ezan saatleriydi kaldım wcde kahverengi ile karışık kan gelmişti deli ağladım olmadı die ogünde sabah 9 da teste gidicem hiç gidesim yoktu eşimin ve kuzenimin zoruyla gittim ve sonuç pozitifti o düşükle sonuçlandı ama dediğim gibi lekeden kynaklı değildi düşük benim gibi olupta sonradan lekesi kesilen çok oldu ondan sonra bi tadavi daha denedim oda lekeyle belli etmişti bana tutunduğunu ama onuda ben düşğncelerimle ittim sanki vucüdümdan psikolojinin öneminin büyük olduğunu ikinci düşüğümde aldım oyüzden yerleşme diyip geçme kaç gün sürüyor bilemiyoruz ki içimdeki ses sen pozitifsin diyor ve şuda var arkadaşlar eğer idrarda o kadar erken çıkıcak olsa doktorlarımız neden ısrarla 10 veya 12 gün ısrarla kanda bakılacak diyor tabiki çıkan arkadaşlar var idrarda ama onlar istisna her vücut bir değilki ben bi kere yaptım o hatayı bi daha günüm gelmeden asla tahlil yaptırmam diyorum tahlil günümü ve bugünü saymassam sadece 3 günüm kaldı ve çok heycanlıyım tek yapmamız gereken birbirimize bolca dular edicez özelliklede hamiş anneler siz sizlerin duası çabuk kabul olurmuş ❤️❤️❤️❤️
İnşaallah canım hayırlısıyla pozitif görmek nasip olur🤗 ben de idrarda test yaptım ama kabullenerek yaptım esas günüm test tarihim dedim sadece erken öğrenirsem erken sevinirim düşündüm.. sabah kalktım bu saat oldu hiç leke yok akıntım normal rengine dönmüş çok heycanlıyım🤩

Back
X