Anladım canım.. Keske devlette öyle dese yaYok özel tüp bebek merkezi canım ben bişey demeden doktorum çift koyacam dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım.. Keske devlette öyle dese yaYok özel tüp bebek merkezi canım ben bişey demeden doktorum çift koyacam dedi
Ben de 2 defa tüp bebek ilkinde 2 embriyo oluştu genetik yapıldı bozuk geldi transfer olamadım 2.sinde 4 embriyo oldu 2 kere transfer oldum 2 sini ocak 20 de 5. Gün embriyosuydu bugün erken gebelik testi yaptın çıkmadı akşamına lekelenmem başladı bizde sorunumuz morfoloji bende de çikolata kisti var eğer bu transfer tutmamışsa 2 embriyom kaldı 2 birlikte transfer etmeyi düşünüyoruz tahlil günüm cuma günü 29 ocakBen 30 yaşındayım evet 9 sefer transfer yapıldı aralarda dondurulmuşlarda var taze transferlerde var bu 10. Transferim günlerimizde aynıymış ama sizin tahlil günü baya erken verilmiş transfer gününü sayarsak 10. Günde tahlil demiş doktorun ne güzel benimki 12 .gün tahlil dedi kaçıncı gün embriyosu sizin
Siz idrarda kaçıncı gün pozitif gördünüzBende korktum 3 embriyomun 2 si yerlestirildi 3.gun biri kalmıştı 5 e giderse dondurulcaktı ama 4.gun gelişimi durdu onun benimde korkum vardı ama anne rahmi en guzek labaratuvar dan kat kat iyi canım korkma günlerinin tadını çıkart ben pozitif gördüm betam yükseldi salı kese gorecez inşallah ama dün test yaptım 2.cizgi silik di daha geçmemiş tam iidrara kanda görduk ama testte de görmek istiyorum12 gün yapma derim moralini bozmamak için direk gidip kan ver canım acilde falan
![]()
Bana dedi ama ne zamana kadar bilmiyorum canımBende transferden 5 gün önce aldım transfer günü aldım bakalım sonuca göre devam dicekmi doktor
canim onceki denemen negatifmis, benim de suan ki denemem hala adet olamadim hatta renksiz akintim var ilaclari birakali 4 gun oldu sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustun hatirliyor musun?Açıkçası düşünmüyorum geçen seferkinde 1 gün önceden yapmıştım negatifi görünce kötü olmuştum ama yinede bi tarafım inanmamıştı sonra ertesi gün kanda vermiştim yine negatif olunca bidaha yıkılmıştım oyüzden yapmayı düşünmüyoruö rabbğm sabır versin inş test günümü bekleyeceğim
canim cok uzuldum. benim de negatifle sonuclandi transferim. ilaclari biraktiktan sonra adet oldun mu, ben birakali 4 gun oldu hala adetim gelmedi cok fazla siskinligim.Kızlar 3.gün embriyosu transferin 9. Günü idrar testi negatif çıktıAllahım 5 yıldır bekliyorum bugünü yine olmadı
Bence hemen sakın morelini bozma lekelenmem eğer adet kanamasına dönmediyse sevin bile belki yerleşme lekelenmesi benim öyle olmuştu ilikere leke geldiydi ve pozitif sonuç almıştım ikikere sonrasında sağlıklı ilerleyemedi benim ama bu leke geldiği için değildi tabiki oyüzden test gününü mutlaka bekle idrarda çıkmamış olabilir çünlüBen de 2 defa tüp bebek ilkinde 2 embriyo oluştu genetik yapıldı bozuk geldi transfer olamadım 2.sinde 4 embriyo oldu 2 kere transfer oldum 2 sini ocak 20 de 5. Gün embriyosuydu bugün erken gebelik testi yaptın çıkmadı akşamına lekelenmem başladı bizde sorunumuz morfoloji bende de çikolata kisti var eğer bu transfer tutmamışsa 2 embriyom kaldı 2 birlikte transfer etmeyi düşünüyoruz tahlil günüm cuma günü 29 ocak
Cevap verdiğin için teşekkürlerinşaAllah hayırlı haber alırsın
Evet canım bolca negatifim var çoğunda tahlilin ertesi günü adet oluyordum ama bi kaç kere 1 haftayı bulmuştu muhtemelen 1 hafta içinde olmuş olursun rabbimden hep hayırlısını istiyoruz daha başka denemelere inş durmak yok tabi şu ilaçlarlar keşke biraz daha uygun olsada daha rahat deneyebilsekcanim onceki denemen negatifmis, benim de suan ki denemem hala adet olamadim hatta renksiz akintim var ilaclari birakali 4 gun oldu sen ilaclari biraktiktan kac gun sonra adet olmustun hatirliyor musun?
Adet kanamasına dönmedi fitil atmıştım onunla birlikte az bir kan gelmişti sonra kahverengç az birşey geldi kesildi sabah namazına kalktım hiç birşey gelmemiş..gece sol tarafına bir sancı girdi öyle böyle değil bir 10dk sürmüştür ama ne bileyim 7 güne hiç mi yerleşmedi Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..çok teşekkür ederimBence hemen sakın morelini bozma lekelenmem eğer adet kanamasına dönmediyse sevin bile belki yerleşme lekelenmesi benim öyle olmuştu ilikere leke geldiydi ve pozitif sonuç almıştım ikikere sonrasında sağlıklı ilerleyemedi benim ama bu leke geldiği için değildi tabiki oyüzden test gününü mutlaka bekle idrarda çıkmamış olabilir çünlü
Benimde bugün 7 günüm çok sabırsızımAdet kanamasına dönmedi fitil atmıştım onunla birlikte az bir kan gelmişti sonra kahverengç az birşey geldi kesildi sabah namazına kalktım hiç birşey gelmemiş..gece sol tarafına bir sancı girdi öyle böyle değil bir 10dk sürmüştür ama ne bileyim 7 güne hiç mi yerleşmedi Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..çok teşekkür ederim![]()
Benimde bugün 8.günüm sabah kalkınca test yaptım . Çok silik bi çizgi görüyorum ama psikolojik de olabilir diyorum görmek istediğim içinBenimde bugün 7 günüm çok sabırsızım
Canım şöyle diyim 10. Günün sabahında ezan saatleriydi kaldım wcde kahverengi ile karışık kan gelmişti deli ağladım olmadı die ogünde sabah 9 da teste gidicem hiç gidesim yoktu eşimin ve kuzenimin zoruyla gittim ve sonuç pozitifti o düşükle sonuçlandı ama dediğim gibi lekeden kynaklı değildi düşük benim gibi olupta sonradan lekesi kesilen çok oldu ondan sonra bi tadavi daha denedim oda lekeyle belli etmişti bana tutunduğunu ama onuda ben düşğncelerimle ittim sanki vucüdümdan psikolojinin öneminin büyük olduğunu ikinci düşüğümde aldım oyüzden yerleşme diyip geçme kaç gün sürüyor bilemiyoruz ki içimdeki ses sen pozitifsin diyor ve şuda var arkadaşlar eğer idrarda o kadar erken çıkıcak olsa doktorlarımız neden ısrarla 10 veya 12 gün ısrarla kanda bakılacak diyor tabiki çıkan arkadaşlar var idrarda ama onlar istisna her vücut bir değilki ben bi kere yaptım o hatayı bi daha günüm gelmeden asla tahlil yaptırmam diyorum tahlil günümü ve bugünü saymassam sadece 3 günüm kaldı ve çok heycanlıyım tek yapmamız gereken birbirimize bolca dular edicez özelliklede hamiş anneler siz sizlerin duası çabuk kabul olurmuşAdet kanamasına dönmedi fitil atmıştım onunla birlikte az bir kan gelmişti sonra kahverengç az birşey geldi kesildi sabah namazına kalktım hiç birşey gelmemiş..gece sol tarafına bir sancı girdi öyle böyle değil bir 10dk sürmüştür ama ne bileyim 7 güne hiç mi yerleşmedi Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin..çok teşekkür ederim![]()
İnş canım pozitifsindir ama moral bozmamak adına test gününü sabırla bekle bugün benimde 8. GünümBenimde bugün 8.günüm sabah kalkınca test yaptım . Çok silik bi çizgi görüyorum ama psikolojik de olabilir diyorum görmek istediğim içingünler geçmek bilmiyor inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen
içinde bizim de ..
Ayyy maşallah345 çıktı teyzeleri değerimizsalı günü kesemizi göreceğiz vitamin imin inşallah
![]()
Allah yardımcımız olsun hayırlı haberler nasip etsinBenimde bugün 7 günüm çok sabırsızım
Amin cnm inşallah koyulduğu günü sayıyoruz demi benim o şekilde 7 gün ama aşırı turp gibiyim adet günümede 8 gün var yani ne adet ne hamilelik belirtisi yok burdan arkadaşlar yazdı sağolsun hiç belirti olmuyor diye amaaaaaa tırsıyorum. Gerçi karnım falan ağırsa göğüslerim ağırsa adet belirtsi diye bilicem o daha üzecek beni karman çormanım yaniBenimde bugün 8.günüm sabah kalkınca test yaptım . Çok silik bi çizgi görüyorum ama psikolojik de olabilir diyorum görmek istediğim içingünler geçmek bilmiyor inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen bekleyen
içinde bizim de ..
İnşaallah canım hayırlısıyla pozitif görmek nasip olurCanım şöyle diyim 10. Günün sabahında ezan saatleriydi kaldım wcde kahverengi ile karışık kan gelmişti deli ağladım olmadı die ogünde sabah 9 da teste gidicem hiç gidesim yoktu eşimin ve kuzenimin zoruyla gittim ve sonuç pozitifti o düşükle sonuçlandı ama dediğim gibi lekeden kynaklı değildi düşük benim gibi olupta sonradan lekesi kesilen çok oldu ondan sonra bi tadavi daha denedim oda lekeyle belli etmişti bana tutunduğunu ama onuda ben düşğncelerimle ittim sanki vucüdümdan psikolojinin öneminin büyük olduğunu ikinci düşüğümde aldım oyüzden yerleşme diyip geçme kaç gün sürüyor bilemiyoruz ki içimdeki ses sen pozitifsin diyor ve şuda var arkadaşlar eğer idrarda o kadar erken çıkıcak olsa doktorlarımız neden ısrarla 10 veya 12 gün ısrarla kanda bakılacak diyor tabiki çıkan arkadaşlar var idrarda ama onlar istisna her vücut bir değilki ben bi kere yaptım o hatayı bi daha günüm gelmeden asla tahlil yaptırmam diyorum tahlil günümü ve bugünü saymassam sadece 3 günüm kaldı ve çok heycanlıyım tek yapmamız gereken birbirimize bolca dular edicez özelliklede hamiş anneler siz sizlerin duası çabuk kabul olurmuş![]()
Amin canım olumlu yaklaştığı. İçin çok teşekkür ederimAllah yardımcımız olsun hayırlı haberler nasip etsin![]()