3. Gün Embriyosu

Ben çok ağladım olmadı diye sonucuma bile bakmadım😅bunaltma kendini olcak inşallah 🙏🤩güzel düşün falan hikaye insan böyle bi zamanda hep olumsuza yöneliyor en azından ben öyleydim 🤭🤭
İşlh canım ya o kadar güzel moral veriyorsunuz ki ve anlıyorsunuz ki şuan sadece test gunune kadar burda takılmak istiyorum 😁

ÇOk şükür iyi ama ben biraz fazla pimpirikliyim🤭kasıklarım da ağrı var bugün biraz başka sıkıntım yok çok şükür
Maşallah canım pimpirik yapma bak maşallah çok şukur olmuş bundan sonra da işlh sağlık içinde güzelce büyür annesi yerleşmeye devam ediyor olabilir mi yada büyüyordur ondan olabilir bence kasık ağrın

Ben de de sanki gögüs hassasiyeyim var aslında krisn varda ilaçtan mı yoksa bebeğim benımle de ondan mı nilemedşm dunden beri gögsüme dokundugımda acıyor içi ama ben ilaçlar yapsr mı diye kendimi kaptırmamaya çalılıyorum dun hafifti bugun baya var

Maşallah canım pimpirik yapma bak maşallah çok şukur olmuş bundan sonra da işlh sağlık içinde güzelce büyür annesi yerleşmeye devam ediyor olabilir mi yada büyüyordur ondan olabilir bence kasık ağrın
İnşallah öyledir canım🙏Çok şükür allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben de de sanki gögüs hassasiyeyim var aslında krisn varda ilaçtan mı yoksa bebeğim benımle de ondan mı nilemedşm dunden beri gögsüme dokundugımda acıyor içi ama ben ilaçlar yapsr mı diye kendimi kaptırmamaya çalılıyorum dun hafifti bugun baya var
Az kaldı testine inşallah tutunmuştur 🥰 göğüs hassasiyeti belirtiler arasında bildiğim kadarıyla 🥰

İnşallah öyledir canım🙏Çok şükür allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım işlh ben de belirti diye biliyorum ama psikolojık olanilir mi yada progestan vurunuyorum o yapar mı bilemedim işlh ben de hamileyimdir sağlıklı hayırlı bi şekilde olur

Yaaaa benım de bugun 9. Günüm 3. Gün embriyosunda erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm

Back
X