Üzerinde 4 damla diyordu 4 damlattım. Off yaa cok mutsuzumbaşka bir test daha yap fazla idrar damlatmışsın
Çok fazla idrar damlatmişsin sanki tekrar yap bnceKizlar selam,bugün 10.günüm.İdrar testini ilk yaptiğimda tek cizgiydi.Aradan 10 dk geçince aşağıdaki şekilde değisti. Yani bu test negatif mi veya bozuk mu anlayamadım. Normalde test tarihim 14.gündü erken mi yaptım? Aranızda idrarda negatifi görüp pozitif sonuç alan var mı? Umudumu kesmeli miyim
Yarin sabah ilk idrarla tekrar deneyeceğimÇok fazla idrar damlatmişsin sanki tekrar yap bnce
3.gun embriyosuymus 2 gün sonra tekrar et
Çizgi görünüyor canm inşallah guzel sonuc alırsınN narantikibi F flower world F Flamingo00 çok hafif silik çizgi var mı yoksa negatif mi ne dersiniz?
Insallahhh çok tesekkurlerÇizgi görünüyor canm inşallah guzel sonuc alırsın
Canım çizgi görünüyor hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyosuN narantikibi F flower world F Flamingo00 çok hafif silik çizgi var mı yoksa negatif mi ne dersiniz?
Yaa gerçekten miCanım çizgi görünüyor hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyosu
Canım o hayalet çizgiyi görmek icin can atıyorum ben. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder insYaa gerçekten miçok silik olması korkutuyor beni açıkçası 3.gün embriyosu 11.gün bugün. Normalde test günüm cuma.
İnsallahh hepimiz pozitif sonuçları alırız.Beklemek çok zor.Senin kaçinci günün canim?Canım o hayalet çizgiyi görmek icin can atıyorum ben. Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip eder ins
Evet canım 2. Çizgi gözüküyor insAllah cuma günü güzel haberle gelN narantikibi F flower world F Flamingo00 çok hafif silik çizgi var mı yoksa negatif mi ne dersiniz?
Yaa mutluluktan ağlayabilirim gercektennn zor duruyorum şuan gidip kan vermemek için, teşekkür ederimEvet canım 2. Çizgi gözüküyor insAllah cuma günü güzel haberle gel
Cok iyi anlıyorum seni canım benim ben aglamistim bile çok muhteşem bı andıYaa mutluluktan ağlayabilirim gercektennn zor duruyorum şuan gidip kan vermemek için, teşekkür ederim
Tesekkur ederimSilikte olsa var canım ilk başta böyle çıkıyor idrarda hayırlı olsun
Sizinde hamileliğiniz hayirli olsun sağlicakla kucağınıza alın inşallahCok iyi anlıyorum seni canım benim ben aglamistim bile çok muhteşem bı andı
Biraz daha sabretmeye çalış zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?