- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
Amiin canım insAllah çok sağol darısı sana ve tüm isteyenlere olsun insAllahTesekkur ederim
Sizinde hamileliğiniz hayirli olsun sağlicakla kucağınıza alın inşallah
Yorum yazan arkadaşların coğu hamile.Hepinize çok güzel bir hamilelik diliyorum. Darısıda biz uğraşanların başına insallah :)
Insallahhhmaşallahhhh maşallahhhh
gözün aydın olsun canım sağlıkla dogsun inşallahhh bebegın
darısı isteyen olmayan herkese inşallahh
Git kan testi yap kesin cikarKizlar cumaya kadar her sabah test sonucumu atacağim buraya, sizlerde yapiyorsaniz eger idrar testi sizde atın karsilikli yorumlayalim.
Evet dogru ama doktorum çok sıkı tembihledi cumadan önce yapmak yok diye o sebeple bekliyorum canım.Git kan testi yap kesin cikar
Kizlar merhaba, benim sonucum çıktı. NEGATİFbenim size tavsiyem benim gibi gününden önce idrar testi yapıpta boşa ümitlenmeyin pozitifi görünce. Doktorum kullandığımız hormon ilaçlarından dolayi yalanci pozitif olabileceğini söyledi.
[/QUOTEcanim uzulup yipratma kendini Hayirlisi degilmis oyle dusun ikinciye sapasaglam tutunur insallahhhhh
Çok üzüldüm canım. Pozitifi görüp negatif almak daha da üzücü olmuştur. Tez zamanda kucağın dolay inşallah. Şu mübarek ramazanın cuması hürmetine.Kizlar merhaba, benim sonucum çıktı. NEGATİFbenim size tavsiyem benim gibi gününden önce idrar testi yapıpta boşa ümitlenmeyin pozitifi görünce. Doktorum kullandığımız hormon ilaçlarından dolayi yalanci pozitif olabileceğini söyledi.
Yaa canım benimKizlar merhaba, benim sonucum çıktı. NEGATİFbenim size tavsiyem benim gibi gününden önce idrar testi yapıpta boşa ümitlenmeyin pozitifi görünce. Doktorum kullandığımız hormon ilaçlarından dolayi yalanci pozitif olabileceğini söyledi.
Benimde negatif olacak canim buyuk ihtimal nasip degilmis simdi demekkiMinokk D dikenliyonca F Flamingo00 sağolun kızlar. Ben alıştım artık negatifi görmeye. Sanki hiç olmayacak gibi.. Umarim sizler biran önce kavuşursunuz meleklerinize.
Canım niye öyle söylüyosun. Inş pozitif çıkar burda kutlarız hepberaberBenimde negatif olacak canim buyuk ihtimal nasip degilmis simdi demekki
Insallah canim benimCanım niye öyle söylüyosun. Inş pozitif çıkar burda kutlarız hepberaber
Kaçıncı günün canim? Umarim pozitif olur. Haber ver olur muBenimde negatif olacak canim buyuk ihtimal nasip degilmis simdi demekki
Benimde böyleydi ve 1 hafta sonra kan tahlili yapınca 5 haftalık hamile olduğumu öğrendimGÜNCELLEME
Son test; 11.günümEki Görüntüle 2268569
- - -
Kizlar selam,bugün 10.günüm.İdrar testini ilk yaptiğimda tek cizgiydi.Aradan 10 dk geçince aşağıdaki şekilde değisti. Yani bu test negatif mi veya bozuk mu anlayamadım. Normalde test tarihim 14.gündü erken mi yaptım? Aranızda idrarda negatifi görüp pozitif sonuç alan var mı? Umudumu kesmeli miyim
Bugun 9.gunum canim insallahKaçıncı günün canim? Umarim pozitif olur. Haber ver olur mu
Ben sonucumu aldım. NegatifBenimde böyleydi ve 1 hafta sonra kan tahlili yapınca 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Amiin canım Seni çok iyi anlıyorum bende ilk tüp bebek negatif sonucu aldığımda hiç olmayacakmis gibi geldi ama sabret,şükret ve dua et insAllah olacak canımMinokk D dikenliyonca F Flamingo00 sağolun kızlar. Ben alıştım artık negatifi görmeye. Sanki hiç olmayacak gibi.. Umarim sizler biran önce kavuşursunuz meleklerinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?