- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi defnekaram
9aralıkta transfer oldum 3.gun emrıyosu orta kalıtenın ustunde dedı doktor3+6 da betaya baktırdım 1 cıktı
daha once boyle bısey yasayıp hamıle olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.günde çıkar düşük de değer olsa çıkar. 12.gün kesin ama9aralıkta transfer oldum 3.gun emrıyosu orta kalıtenın ustunde dedı doktor3+6 da betaya baktırdım 1 cıktıdaha once boyle bısey yasayıp hamıle olan varmı
merhaba embriyonuz kaç hücreliydi bende 3. gün embriyo transferi yaptırıcam sizin içinde hayırlısı olsun umarım pozitife döner9aralıkta transfer oldum 3.gun emrıyosu orta kalıtenın ustunde dedı doktor3+6 da betaya baktırdım 1 cıktıdaha once boyle bısey yasayıp hamıle olan varmı
merhaba embriyonuz kaç hücreliydi bende 3. gün embriyo transferi yaptırıcam sizin içinde hayırlısı olsun umarım pozitife döner
10.günde çıkar düşük de değer olsa çıkar. 12.gün kesin ama
Evet bizim de öyle oldu süreç ama 3. günde dondurdular bize de 8 hücreli dendi dondurulmuş transfer olacağım bende çok heyecanlıyım ya valla 5. günleri duya duya 3. güne inancımı yitiriyorum bazenSizdemi yaptırdınız bnım ıkı gundur kasık agrım oluyo arada ama adet agrısı gıbıde degıl devamlılıgı yok bılemedım daha hıc arastırmadan dırek hadı gıdelım dedık 2 haftada bıttı hersey oyuzden hıc bılgım yok burdan bıseyler ogrenmeye calısıyorum![]()
Hiç yiritmeyin üçüncü gün gebesi çok gördüm benim bu 4.denemem beş de transfer oldum üç de. Hiçbiri tutmadı nasipte varsa 2.gün bile tutuyor.Evet bizim de öyle oldu süreç ama 3. günde dondurdular bize de 8 hücreli dendi dondurulmuş transfer olacağım bende çok heyecanlıyım ya valla 5. günleri duya duya 3. güne inancımı yitiriyorum bazenumarım hayırlısı olur hakkımızda
Kasık ağrısı hormonlardan, inşallah bu süreç hakkında çok bilgiye sahip olmadan bebeğinzii alıp çekilirsiniz bu piyasadanSizdemi yaptırdınız bnım ıkı gundur kasık agrım oluyo arada ama adet agrısı gıbıde degıl devamlılıgı yok bılemedım daha hıc arastırmadan dırek hadı gıdelım dedık 2 haftada bıttı hersey oyuzden hıc bılgım yok burdan bıseyler ogrenmeye calısıyorum![]()
Kasık ağrısı hormonlardan, inşallah bu süreç hakkında çok bilgiye sahip olmadan bebeğinzii alıp çekilirsiniz bu piyasadan![]()
Yitirmeyın 3-5 farketmıyo nasıpte varsa hersekılde tutuyo 5den az yumurta toplandıysa 3.gun transfer edıyolar mesela bn 27yasındayım azalmıs overım var 1 tane yumurtam vardı buyudu kalıtelı bı yumurta cıktı ustune dollendı ustune duzenlı buyume gosterdı bu bıle buyuk mucıze bnım ıcın bazıları okadar yumurtadan dollenme sonucunu alamıyo bıze saglıklı sıhatlı bı tane olsa yeter sızınde olmus cok sukur bol bol dua edın gerısı alahın taktırıEvet bizim de öyle oldu süreç ama 3. günde dondurdular bize de 8 hücreli dendi dondurulmuş transfer olacağım bende çok heyecanlıyım ya valla 5. günleri duya duya 3. güne inancımı yitiriyorum bazenumarım hayırlısı olur hakkımızda
Bende 28 yaşındayım benimde yumurta rezervim az. gerçekten öyle benim de çok az yumurtam toplandı sizin pozitif haberinizi heyecanla bekliyoruum :)Yitirmeyın 3-5 farketmıyo nasıpte varsa hersekılde tutuyo 5den az yumurta toplandıysa 3.gun transfer edıyolar mesela bn 27yasındayım azalmıs overım var 1 tane yumurtam vardı buyudu kalıtelı bı yumurta cıktı ustune dollendı ustune duzenlı buyume gosterdı bu bıle buyuk mucıze bnım ıcın bazıları okadar yumurtadan dollenme sonucunu alamıyo bıze saglıklı sıhatlı bı tane olsa yeter sızınde olmus cok sukur bol bol dua edın gerısı alahın taktırı
Bende 28 yaşındayım benimde yumurta rezervim az. gerçekten öyle benim de çok az yumurtam toplandı sizin pozitif haberinizi heyecanla bekliyoruum :)
Ben inanıyorum bence sizin olacakınsalah bugun kan vermeyı dusunuyorum test günüm pazartesi ama varsa bugunde cıkar artık ınsaph bnımledır![]()
Verdım heyecanla bekliyorum ınsalah hepmızın bekledıgımız sonucları alırızBen inanıyorum bence sizin olacakBize de haber verin :))
Amin canım benimVerdım heyecanla bekliyorum ınsalah hepmızın bekledıgımız sonucları alırız![]()
Malesef 0,50 cıktıAmin canım benim