3 gün erken gelen adet

ada1123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
40
5
16
30
Selam kızlar
Adet günüme 3 gün kala regli oldum ama o sabah baya ağrı cektim ama çok kanamalı bir adet değildi ağrı kesici içtim ama bu adet kesenler ağrı kesici değil gebelere verilenden.1.gün sadece 1 pes kullandım ikinci gün ise yok denecek kadar az dı ve kesildi.3.günde tamamen kesildim daha sonraki gün çok az minik lekelenme gördüm neyin nesi bilmiyorum ilk defa başıma böyle birşeu geldi

Selam kızlar
Adet günüme 3 gün kala regli oldum ama o sabah baya ağrı cektim ama çok kanamalı bir adet değildi ağrı kesici içtim ama bu adet kesenler ağrı kesici değil gebelere verilenden.1.gün sadece 1 pes kullandım ikinci gün ise yok denecek kadar az dı ve kesildi.3.günde tamamen kesildim daha sonraki gün çok az minik lekelenme gördüm neyin nesi bilmiyorum ilk defa başıma böyle birşeu geldi
Hamilelikten şüpheleniyorsanız test yapın

Hamilelikten şüpheleniyorsanız test yapın
Evet şüphem var 1 seneye yakın istiyoruz geçen ay eşim ve ben de tüm testlerimizi yaptırdım bir sorun görünmüyordu ama her adet gününü bekleyip adet olduğumu gördüğümde çok üzülüyordum o yüzden biraz daha beklemek istedim benimle aynı durumu yaşayıp tecrübe eden varmı merak ettiğim bu

Selam kızlar
Merhabalar..
Bende 3 gun erken gelen bi adetim oldu. normalde 28 gunde bir olurdum gecen sefer 25. gunde geldi bu ayda 25. gunum 1 gun gecio acaba 28. gunumuz baz almam lazim yoksa gecen sefer 25. gunu mu anlamadim ?

Merhabalar..
Bende 3 gun erken gelen bi adetim oldu. normalde 28 gunde bir olurdum gecen sefer 25. gunde geldi bu ayda 25. gunum 1 gun gecio acaba 28. gunumuz baz almam lazim yoksa gecen sefer 25. gunu mu anlamadim ?
Genellikle 28 günde bir adet oluyorsan onu baz almalısın.Bazen adet döneminde erken veya geç gelebiliyor belli durumlardan

Back
X