Onu da yaptım aynı silik çıktı yarın kan vercem insallahHayrlı olsun bende çizgi görüyorum erken gebelik testi yapın bir tane de
Taze transfer miydi sizinde9.gün böyleydi 3.gün embriyosu
Hayrlı olsun bende çizgi görüyorum erken gebelik testi yapın bir tane de
U9.gün böyleydi 3.gün embriyosu
Çatlatma iğnesi olmadiysaniz kesin var hayirli olsun :)
15gün oldu çatlama iğnesi olalı şimdiye kadar etkisi geçmiştir diye düşünüyorumÇatlatma iğnesi olmadiysaniz kesin var hayirli olsun :)
Kan sonucunuzu paylaşın bizimle .insaallah olumlu sonuç alırsınız15gün oldu çatlama iğnesi olalı şimdiye kadar etkisi geçmiştir diye düşünüyorum
varrr hayırlı olsun benim de taze transferdi 10.gün 108 çıkmıştı kanda
Çatlatma iğnesi falan olduğunu sanmıyorum canım ben sağlıcakla gelsin evladın inşallahEki Görüntüle 3257750 bugün biraz daha koyulasmis vardır dimi fazlada umutlanmak istemiyorum
Benim 5.gün dondurulmuş transferden 7 gün sonra kan testi yaptım 118.2 çıktı sizin çok az çıkmış yada benim neden fazla çıktıvarrr hayırlı olsun benim de taze transferdi 10.gün 108 çıkmıştı kanda
5.gün embriyosu olduğu için 3.gün embriyosundan 2 gün önde gidiyor o yüzden. benim değerim az değildi :) kızım doğdu 9 aylık olacak bile.Benim 5.gün dondurulmuş transferden 7 gün sonra kan testi yaptım 118.2 çıktı sizin çok az çıkmış yada benim neden fazla çıktı
Allah bagislasin yorumlarinizi simdi okudum bnmde transferde 5. Günüm 3. Gun embriyosu bugun test yaptim negatif cikyi ve vok uzuldum bu ikinci denrmem taze transferdi5.gün embriyosu olduğu için 3.gün embriyosundan 2 gün önde gidiyor o yüzden. benim değerim az değildi :) kızım doğdu 9 aylık olacak bile.
Hayır çok erken daha test yapmayınAllah bagislasin yorumlarinizi simdi okudum bnmde transferde 5. Günüm 3. Gun embriyosu bugun test yaptim negatif cikyi ve vok uzuldum bu ikinci denrmem taze transferdi
Evet ama zaman hiç geçmiyor hamile olduğumu öğrendiğimden beri ev üstüme üstüme geliyor sanki5.gün embriyosu olduğu için 3.gün embriyosundan 2 gün önde gidiyor o yüzden. benim değerim az değildi :) kızım doğdu 9 aylık olacak bile.
Dayanamadim yaptim canimda sıkılmadı degil acaba nezaman idrarda cikar erken cikan srkadaslari okuyorumHayır çok erken daha test yapmayın
Hayır sakın öyle birşeye kapılma bende 3.gün test yaptım negatif çıktı 6.günde öğrendim ama 5.gün embriyosuydu bekle kan testine kadar sakın kafana takmaDayanamadim yaptim canimda sıkılmadı degil acaba nezaman idrarda cikar erken cikan srkadaslari okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?