Tamam canim biraz rahatladim cok sagolHayır sakın öyle birşeye kapılma bende 3.gün test yaptım negatif çıktı 6.günde öğrendim ama 5.gün embriyosuydu bekle kan testine kadar sakın kafana takma
Olabilir çok normal ama dikkatli ol oturup kalkmana falan sonucun az çokmış benim 118.2 çıkmıştıMerhabalar 5 haziranda 3.gün embriyosu taze transfer oldum. 17 haziran test günümdü kan verdim sonuç 15,5 çıktı test verdiğim akşam kahverengi lekelenmem oldu çok az ertesi gün geçti 19 hazirada verdim tekrar 33,2 çıktı sizce normal mi bu sonucum lütfen yardımcı olur musunuz sonucu bu şekilde olup olumlu olan var mı..
Evet az çıkması beni korkutuyorOlabilir çok normal ama dikkatli ol oturup kalkmana falan sonucun az çokmış benim 118.2 çıkmıştı
Peki neden bu şekilde az çıkmış olabilir benim acabaOlabilir çok normal ama dikkatli ol oturup kalkmana falan sonucun az çokmış benim 118.2 çıkmıştı
Ben ikiz transfer yaptırdım belki ikiside tutmuş olabilir ondan yüksektirPeki neden bu şekilde az çıkmış olabilir benim acaba
Anladım canım sağolasınBen ikiz transfer yaptırdım belki ikiside tutmuş olabilir ondan yüksektir
Ama dikkatli ol yinede oturup kalkmana yerden eğilip birşey alma dolaba yükselip elini sakın uzatmaAnladım canım sağolasın
Ama dikkatli ol yinede oturup kalkmana yerden eğilip birşey alma dolaba yükselip elini sakın uzatma
Sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim inşallah herşey gönlünce olur emeğin çaban boşa gitmezdikkat etmeye çalışıyorum yarın test verecegim bakalım ne çıkacak..
Ama dikkatli ol yinede oturup kalkmana yerden eğilip birşey alma dolaba yükselip elini sakın uzatma
Yarın paylaşırım inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederimSonucunu yaz mutlaka çok merak ettim inşallah herşey gönlünce olur emeğin çaban boşa gitmez
Sonucum çıkmış 63.5Sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim inşallah herşey gönlünce olur emeğin çaban boşa gitmez
Yani 2 katı artmış aslında doktorla görüştünüz muSonucum çıkmış 63.5
Hiç sıkıntı stres yapıp üzme kendini dengeli beslen ve pazartesiyi bekleAma bugün 4. Gün yanı en son test verdiğim günden 4 gün sonra verdim 100 ve üzeri değer bekliyorduk dedi ptsi tekrar ver dedi eğer bu şekil devam ederse sanırım ilaçları bıraktıracak
Hiç sıkıntı stres yapıp üzme kendini dengeli beslen ve pazartesiyi bekle
Bende 11. Günde silik çıktı. 12. Gün test günümdü ve beta hcg 567 çıktı Şuan 6buöuk haftalığımTransferin 9. Günü 3.gun taze embriyo transferi olmuştum silik çıktı var mıdır sizceEki Görüntüle 3257530
aa hatırlıyorum sizinle konuştuğumuzu. çok üzüldüm düşükle sonuçlanmasına. ama çokta sevindim tekrar tutunmasına. inşaallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliğiniz. çizgiyi çok net bir şekilde görüyorum bende. hakkınızda hayırlısı olsun.Konuyu ben açmıştım ilk transferde pozitifti ama düşük yaptım şimdi 2. Transferimin 6. Günü idrar testinde silik çıktı 3. Gün embriyosu 3 embriyo konulmuştu çoklu gebelikten dolayı erken çıkmış olabilir mi çatlatma iğnesi kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?