- 27 Mayıs 2024
- 325
- 171
- 18
- Konu Sahibi kirmizigull123
Transfer sonrası belirtiler ne zaman başladı? 3.gün transfer olup doğum yapan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah5.gun taze tek embriyo transferi olmuştum şükür şuan 25haftalik olduk .belirti flaanda yoktu diyebilirim.
Amin hepimiz insallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbnde 3.gun taze tek embriyo transferi oldum
Belirti olarak karın ağrısı kasık ağrısı göğüsler de ağrı olmuş muydu5.gun taze tek embriyo transferi olmuştum şükür şuan 25haftalik olduk .belirti flaanda yoktu diyebilirim.
3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum,tek embriyo. Şuan 10+2 deyim. İnanın hiçbir belirtim olmadı. Ama şuan belirtileri dibine kadar yaşıyorumTransfer sonrası belirtiler ne zaman başladı? 3.gün transfer olup doğum yapan var mı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum,tek embriyo. Şuan 10+2 deyim. İnanın hiçbir belirtim olmadı. Ama şuan belirtileri dibine kadar yaşıyorum![]()
Tabi kiii dualarım sizinle ve tüm isteyenlerle,Allah'ım sizlere de nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahbana da dua eder misiniz bnde 3.gun taze transfer oldum hayırla sonuçlanmasını bekliyorm inşallah
![]()
![]()
Göğüs hassasiyetim başta olmadı benim ilerleyen zamanda oldu .kasıkta batma transfer gününden itibaren vardı başka da şu belirti diyecek bişey yaşamadımBelirti olarak karın ağrısı kasık ağrısı göğüsler de ağrı olmuş muydu
Kasıkta batma tek taraflı mıydı, kaçıncı günü kan verdinizGöğüs hassasiyetim başta olmadı benim ilerleyen zamanda oldu .kasıkta batma transfer gününden itibaren vardı başka da şu belirti diyecek bişey yaşamadım
Tek taraftaydi sanırım.15ocakta transfer oldum kan günüm 25ocakti canimKasıkta batma tek taraflı mıydı, kaçıncı günü kan verdiniz
3. Gün tek taze transferim tutmadı.Transfer sonrası belirtiler ne zaman başladı? 3.gün transfer olup doğum yapan var mı
Bende heyecanla test günümü bekliyorumTek taraftaydi sanırım.15ocakta transfer oldum kan günüm 25ocakti canim
İnşallah tutunur3. Gün tek taze transferim tutmadı.
3. Gün çift dondurulmuş transferim tuttu ❤hiçbir belirtim olmadı.
Umarım seninki de tutar canım ❤![]()
Olumlu düşün olumlu olsun inşallah sağlıklaBende heyecanla test günümü bekliyorum![]()
Ben 3 gun transfer oldum 4 tane yerlestirdiler persembe gunuTransfer sonrası belirtiler ne zaman başladı? 3.gün transfer olup doğum yapan var mı
Hayırla sonuçlanır inşallahBen 3 gun transfer oldum 4 tane yerlestirdiler persembe gunu
Amin insallah hepimize nasipHayırla sonuçlanır inşallah![]()