• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün taze transfer tutanlar

momm26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
37
14
3
26
3. Gün taze transfer olup ilk denemede tutan varmı Ankara etlikte cuma günü transfer oldum 21 inde test vercem

3. Gün taze transfer olup ilk denemede tutan varmı Ankara etlikte cuma günü transfer oldum 21 inde test vercem

Rabbim inşallah hayırlısıyla tutunmasını nasip eylesin Amin 🤲🏻

Canım hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah, benim 3. Gün taze transferle pozitif sonuçlandı 😇🙏🏼 öyle elle tutulur çok bi belirtim de yoktu. 9. Günde test yapıp silik çizgi görmüştüm kan verdiğimde de 56 gelmişti 🥹

Aminnnn 🙏 8. Günüm bi belirtim yok test yapmaya korkuyorum

Belirti olmaması tutmadığı anlamına gelmez bazen sessiz sedasız tutunur minik mucizeler onun için umutsuz olma Rabbim seni evlat haberiyle müjdelesin inşallah Amin 🤲🏻💗

Merhaba 3. gün embriyosu ve taze transferle hamileyim. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Kan testine az kalmış☺️

Merhaba 3. gün embriyosu ve taze transferle hamileyim. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Kan testine az kalmış☺️
Yaaa çok teşekkür ederim yapcam ama korkuyorum aslında bugünde yapsam çıkarmış ama yarın arkadaşıma gitcem moralim falan bozulsun istemiyorum ama desteğiniz için çok teşekkür ederim

Evet bu zamana kadar hep idrar testi yaptım evde negatif bu sefer tüp bebek ya bide evde test yapmaya korkuyorum inşallah pozitif olur 2 3 saate haber vermiş olurum 🥹
Olur Allah’ın izniyle kalbini bozma canım. Rabbim kolaylaştırsın. Ayyy İnşalah güzel haberlerimi bekliyorum 🥹

Sizde hiç belirti varmıydı leke falan geldimi bende hiçbişey yok sadece göğüsüm şiş o kadar
Canım bende 0 belirti idi. 8.gün gecesi leke geldi sabahına idrar testi yaptım çıktı çok şükür. Belirti arama

Canım bende 0 belirti idi. 8.gün gecesi leke geldi sabahına idrar testi yaptım çıktı çok şükür. Belirti arama
Bende hiç leke falan yok herkeste leke gelmiş tutmuş çok korkuyorum gerçekten ağlamaktan helak olcam diye

Bende hiç leke falan yok herkeste leke gelmiş tutmuş çok korkuyorum gerçekten ağlamaktan helak olcam diye
Hayır korkma ya. Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Transfer sonrası ilk 3 gün lekelenmem hiç durmadı benim. Herkesin vücudu ayrı verdiği tepki ayrı. En büyük belirtim aşırı ayaklarımın üşümesiydi ben üşüme nedir bilmem normalde ayaklarım buz kesti

Hayır korkma ya. Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Transfer sonrası ilk 3 gün lekelenmem hiç durmadı benim. Herkesin vücudu ayrı verdiği tepki ayrı. En büyük belirtim aşırı ayaklarımın üşümesiydi ben üşüme nedir bilmem normalde ayaklarım buz kesti
Benimde ayaklarım hiç ısınmaz halada soğuk zaten siz kaç yaşındaydınız

Hayır korkma ya. Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Transfer sonrası ilk 3 gün lekelenmem hiç durmadı benim. Herkesin vücudu ayrı verdiği tepki ayrı. En büyük belirtim aşırı ayaklarımın üşümesiydi ben üşüme nedir bilmem normalde
31 yaşındayım.
hamilemisiniz şu an bilmiyorum ne zaman tuttu ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız eğer doğduysada sağlıkla büyüsün inşallah 🙏

Back
X