Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. Gün taze transfer olup ilk denemede tutan varmı Ankara etlikte cuma günü transfer oldum 21 inde test vercem
AminnnnRabbim inşallah hayırlısıyla tutunmasını nasip eylesin Amin![]()
Aminnnn8. Günüm bi belirtim yok test yapmaya korkuyorum
Merhaba 3. gün embriyosu ve taze transferle hamileyim. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Kan testine az kalmış3. Gün taze transfer olup ilk denemede tutan varmı Ankara etlikte cuma günü transfer oldum 21 inde test vercem
Yaaa çok teşekkür ederim yapcam ama korkuyorum aslında bugünde yapsam çıkarmış ama yarın arkadaşıma gitcem moralim falan bozulsun istemiyorum ama desteğiniz için çok teşekkür ederimMerhaba 3. gün embriyosu ve taze transferle hamileyim. İnşallah siz de güzel haberler alırsınız. Kan testine az kalmış![]()
Benim tuttu canım elhamdülillah3. Gün taze transfer olup ilk denemede tutan varmı Ankara etlikte cuma günü transfer oldum 21 inde test vercem
Sağlıkla büyütün inşallah bende birazdan kan vermeye gitcem 10. Günüm dayanamıyorum inşallah pozitif olur dua edinBenim tuttu canım elhamdülillah
İdrarda cesaret mi edemiyorsun canım. İnşallah çok çok güzel haberler alırsınSağlıkla büyütün inşallah bende birazdan kan vermeye gitcem 10. Günüm dayanamıyorum inşallah pozitif olur dua edin![]()
Evet bu zamana kadar hep idrar testi yaptım evde negatif bu sefer tüp bebek ya bide evde test yapmaya korkuyorum inşallah pozitif olur 2 3 saate haber vermiş olurumİdrarda cesaret mi edemiyorsun canım. İnşallah çok çok güzel haberler alırsın
Sizde hiç belirti varmıydı leke falan geldimi bende hiçbişey yok sadece göğüsüm şiş o kadarİdrarda cesaret mi edemiyorsun canım. İnşallah çok çok güzel haberler alırsın
Olur Allah’ın izniyle kalbini bozma canım. Rabbim kolaylaştırsın. Ayyy İnşalah güzel haberlerimi bekliyorumEvet bu zamana kadar hep idrar testi yaptım evde negatif bu sefer tüp bebek ya bide evde test yapmaya korkuyorum inşallah pozitif olur 2 3 saate haber vermiş olurum![]()
Canım bende 0 belirti idi. 8.gün gecesi leke geldi sabahına idrar testi yaptım çıktı çok şükür. Belirti aramaSizde hiç belirti varmıydı leke falan geldimi bende hiçbişey yok sadece göğüsüm şiş o kadar
Bende hiç leke falan yok herkeste leke gelmiş tutmuş çok korkuyorum gerçekten ağlamaktan helak olcam diyeCanım bende 0 belirti idi. 8.gün gecesi leke geldi sabahına idrar testi yaptım çıktı çok şükür. Belirti arama
Hayır korkma ya. Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Transfer sonrası ilk 3 gün lekelenmem hiç durmadı benim. Herkesin vücudu ayrı verdiği tepki ayrı. En büyük belirtim aşırı ayaklarımın üşümesiydi ben üşüme nedir bilmem normalde ayaklarım buz kestiBende hiç leke falan yok herkeste leke gelmiş tutmuş çok korkuyorum gerçekten ağlamaktan helak olcam diye
Benimde ayaklarım hiç ısınmaz halada soğuk zaten siz kaç yaşındaydınızHayır korkma ya. Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Transfer sonrası ilk 3 gün lekelenmem hiç durmadı benim. Herkesin vücudu ayrı verdiği tepki ayrı. En büyük belirtim aşırı ayaklarımın üşümesiydi ben üşüme nedir bilmem normalde ayaklarım buz kesti
31 yaşındayım.Benimde ayaklarım hiç ısınmaz halada soğuk zaten siz kaç yaşındaydınız
Hayır korkma ya. Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bişey yok. Transfer sonrası ilk 3 gün lekelenmem hiç durmadı benim. Herkesin vücudu ayrı verdiği tepki ayrı. En büyük belirtim aşırı ayaklarımın üşümesiydi ben üşüme nedir bilmem normalde
hamilemisiniz şu an bilmiyorum ne zaman tuttu ama inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız eğer doğduysada sağlıkla büyüsün inşallah31 yaşındayım.![]()
Benimde ayaklarım hiç ısınmaz halada soğuk zaten siz kaç yaşındaydınız