3. gün transferi mi, yoksa 5. gün transferi mi?

elifcamli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
67
1
86
Muğla
slm arkadaşlar, bu benm 3. tüp bebek denemem.İzmir de Kent Hastanesinde İsrael Aruh'a gidiyoruz.Doktorumdan çok memnunum ilk denemeyi Symrna da yapmıştık ikinciyi burda ve 3. de İsrael beyde dewam ediyoruz.. pazartesi yumurtalarım toplandı 22 yumurtam wardı, 13 tanesi döllendi 3. gün veya 5. emriyosu olmasına perşembe karar verilecek aslında ama doktorum her ikisi içinde durumun müsait olabileceğini söyledi bugün. ben nette biraz araştırdım ama kafam karıştı 5. olsa daha ii olur mu, yaptıranlar varsa bana yardımcı olabilir mi? avantajları yada dezavantajları nelerdir? bu son olsun istiyorum artık Allahım çok heyecanlıyımmmmm....lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum...

bnce bunlara takılma
5. gune dayanmıs olması embrıyonun cok kalıtelı oldugunu gsteır
ama 3. gunde kalıtelıdır
yeterkı verecek olsun
rabbm
sen kafanı böle seylerlen daraltma
hayırlı sonuclar alman dılgylen ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bencede bunlara takılma canım verecek olan Rabbim diğerleri sadece vesile..
şunuda belirteyim benim 3. gün ebriyosuydu ikiside tutundu bana çok şükür,
fakat diğer bir arkadaşımın 5. gün blast embriyo idi maalesef onunki olmadı tutmadı yani bunlar birazda Allahın takdiri inş. senin bebişlerinde tutunur bu sefer mucizen gerçekleşir canımmm dualarım seninle olacak hiç heyecanlanma inş. herşey güzel olsun...

teşekkür ederim arkadaşlar, sanırım kaçıncı gün transfer olacağına doktor karar verio ama ben düşünmeden edemiom. Allahım isteyen herkese versin...

İlk denememde 5. gün transferi yapıldı sonuç kimyasal gebelik. 2. denememde 3. gün transfer yapıldı sonuç hamileyim çok şükür. Olacağı varsa hepsi bahane...

MERHABALAR
inan ki nasip kısmet bu işler nasipinde varsa olur insallah, benim ki 3 gün embryosuydu 3 denemede allah nasip etti. Bol sanslar .....

canım allah hayırlısını versin inşallah yeterki ol desin benim ilk denememdi 5 gün ama olmadı veren rabbim 3 5 fark etmez takma kafana bunları sadece dua et rabbim gönlündekini tez zaman da versin inşallah

valla çok sayıda embriyo gelişmişse 5. güne kadar bekletiyolarmış benim sadece iki tane olduğu için riske atmak istemediler öyle açıklamışlardı bana da. 5. gün embriyosu daha iyi oluyor anladığım kadarıyla. ama tabii ki her şey kısmet kader hayırlısı Hak'tan.

elbette Rabbim isterse olur ondan hiç şüphem yok ama düşünmeden yapamıom,artık 3. denemem olunca iice evham yaptım. ama çok şükür bu sabah aradı doktorum we 10 kadar emriyonun çok kaliteli olduğunu ve cumartesi bekleyelim dedi. normalde transferin bugün olması gerekiodu. Allahım isteyen herkese nasip etsin benmle birlikte bu heyecanı yaşayan herkese hayırlısını nasip etsin.. ilk blastokist denemem olacak umarım olumlu sonuç alırım..... dualarınızı eksik etmeyinn arkadaşlarr....

elbette Rabbim isterse olur ondan hiç şüphem yok ama düşünmeden yapamıom,artık 3. denemem olunca iice evham yaptım. ama çok şükür bu sabah aradı doktorum we 10 kadar emriyonun çok kaliteli olduğunu ve cumartesi bekleyelim dedi. normalde transferin bugün olması gerekiodu. Allahım isteyen herkese nasip etsin benmle birlikte bu heyecanı yaşayan herkese hayırlısını nasip etsin.. ilk blastokist denemem olacak umarım olumlu sonuç alırım..... dualarınızı eksik etmeyinn arkadaşlarr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…