- 17 Şubat 2023
- 83
- 40
- 3
- 24
Hayır normal gebelik testiydi canım marketten aldım hatta eczaneye bile gitmedimYaptığınız test erken gebelik mi acaba bende transfer sonrası 6. Gün erken test yaptım çıkmadı bise
Hayırlısı artıkHayır normal gebelik testiydi canım marketten aldım hatta eczaneye bile gitmedim
Olabilir canımı sıkma bazen geç tutunuyor da olabilir bebekler
Canım bende 13 Şubat'ta transfer oldum 4. Günden başladım idrar testi yapmaya benim de aynı seninki gibi çıktı hiç yoktu 4. Gün 5. Gün yaptım yine çizgi yoktu 6. Gün yaptım aynı senin gibi varla yok arası bir çizgi belirdiMerhaba arkadaşlar ben de 20 Şubat'ta transfer oldum 3. Gün embriyosu fotoğraftaki gibi dün silik görünce bugün dayanamayip kan verdim 6.4 çıktı 5 üzeri pozitif sayılıyor ama daha çok küçük dediler inşallah artarak devam eder sevinmeye korkuyorum
Canım bende 13 Şubat'ta transfer oldum 4. Günden başladım idrar testi yapmaya benim de aynı seninki gibi çıktı hiç yoktu 4. Gün 5. Gün yaptım yine çizgi yoktu 6. Gün yaptım aynı senin gibi varla yok arası bir çizgi belirdi
Ama bu pozitif sayılır hayırlı olsun
Biraz bekledim 10. Gün kan verdim ben ve 165.70 çıktı kan değerim idrar testi yaptım ve baya belirgin çizgi çıktı
Sen çok erken kan vermişsin daha belli olmaz canım 4-5 gün sonra ver kanını çünkü yeni tutunmaya başlamış hcg hormonu hemen salgilanmaz gününde ver yükselir bak bende idrar testlerimi atahem
Hem senin hem kendi adıma sevindim kanı baya erken verdim inşallah ümitler boşa çıkmayacakCanım bende 13 Şubat'ta transfer oldum 4. Günden başladım idrar testi yapmaya benim de aynı seninki gibi çıktı hiç yoktu 4. Gün 5. Gün yaptım yine çizgi yoktu 6. Gün yaptım aynı senin gibi varla yok arası bir çizgi belirdi
Ama bu pozitif sayılır hayırlı olsun
Biraz bekledim 10. Gün kan verdim ben ve 165.70 çıktı kan değerim idrar testi yaptım ve baya belirgin çizgi çıktı
Sen çok erken kan vermişsin daha belli olmaz canım 4-5 gün sonra ver kanını çünkü yeni tutunmaya başlamış hcg hormonu hemen salgilanmaz gününde ver yükselir bak bende idrar testlerimi atayim
Canim sonucun nasıl oldu güzel haberler var mıSelam canlar bugün transferimin 14. Günü 10. Gün kan verdiğimde değerin 165.70 çıkmıştı bugün verdim değerim <1000 çıktı
Doktor asistanim beklediğimizden daha iyi bir değer dedi yüksek çıkmış 3-4 haftalıkken bu değeri gören varmı acaba ikiz gebelik olabilir mi yoksa normal bir değer mi
Kuzu doktorum 13 marta gün verdi kalp atışını dinleyeceğiz keseyi de o zaman göreceğiz inşallahCanim sonucun nasıl oldu güzel haberler var mı
Sen ne yaptın cnm tekrar kan verdinmiKuzu doktorum 13 marta gün verdi kalp atışını dinleyeceğiz keseyi de o zaman göreceğiz inşallahtek mi çift mi
Şuan herşey güzel ve normal tekrar degerlerime baktirmadim çünkü hep aynı yüksek çıkar dedi doktorum artık kalp atışını dinlemeniz gerekiyormuş
4+6 benim gebeliğim
13 Mart'ta tekrardan alalh izin verirse haber vereceğim size
Verdim canim 6 katına çıkmış çok şükür biz de haftaya doktora gideceğiz inşallah biraz daha büyüsün dediSen ne yaptın cnm tekrar kan verdinmi
Ay çok sevindimmm inşallah ikimiz de sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız senin gebeliğin ne kadarlıkVerdim canim 6 katına çıkmış çok şükür biz de haftaya doktora gideceğiz inşallah biraz daha büyüsün dedi
Biz 20 sinde transfer olduk ne kadar oluyor artık oAy çok sevindimmm inşallah ikimiz de sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız senin gebeliğin ne kadarlık
Son adet bitiş tarihin ne cnm bu güne kadar say adet bitiş tarihindenBiz 20 sinde transfer olduk ne kadar oluyor artık o
Uygulamaya göre 3+5 izSon adet bitiş tarihin ne cnm bu güne kadar say adet bitiş tarihinden
Happy Mom mu kullanıyorsun canımUygulamaya göre 3+5 iz
Moralini bozma hemen canım geç tutunan embriyolar da var idrarda çıkmayan ama kanda belli olanmerhaba kızlar benim beta test günüm yarın neden se çok umutsuzum9. Cu gün erken gebelik testi negatif çıktı malum öyle olunca umutsuzluga kapıldım 2. Deneme 5. Gün embriyosu bakalım nolucal
Hamilelik+ diye bir uygulama canım PhilipsinmisHappy Mom mu kullanıyorsun canım
Ben o uygulamayı kullanıyorum
Maşallah aramızda 1 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?