3. gün trasferi mi blastosist mi??

lahor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
436
0
96
İstanbul
tüp bebek tedavisi gördüm.3.günde transferim gerçekleştirildi.fakat kafama takılan bi soru var konu hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim
8 hücreli 3. gün transferiyle 5. gün yani blastosist arasında tutunma oranlarında farklılık var mıdır ?doktorlar transferin 3. gün mü yoksa blastosist transferi olmasını neye göre belirliyorlar??:44::44::44:

arkadaşlar 28 görüntüleme 0 cevap
hiç bilgisi olan yokmuuuuuu????????

yani doktorlar neye bakarak tmm 3. gün transfer yapalım yada 5. gün yapalım diyorlar??

canım doktor ve embriyolog beraber karar veriyolar toplanan yumurta sayısı ve 5 güne kadar dışardamı yoksa konduktan sonra mı bölünmenin daha iyi olacağına karar veriyolar.bazen 3gün embriyosu sağlılıklı duruyo ama 5 güne kadar lab.ortamında bölünemiyo anne rahminde bölünmesiolabiliyo ama...inşallah anlatabilmişimdir...senin 3 gün sanırım umarım pozitif sonucunu alırsın çünkü bu iş kısmet işi...
benim ilk tüp denememde 3 tane 5 gün kondu hatta biri 6 gün çünkü 5 gün beklenen 4 gün olmuştu ama tutmadı çok şükür ikincisinde güzel sonucu aldımm..

teşekkür ederim :)) ewt benim 3. gün embriyosu ve diğer embriyolarım 5. güne bölünerek gelemediler donduramadık. bakalım inşallah transferimden iyi sonuçlar alırım

Tedavin hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsın ve hamileliğin sonuna kadar çook güzel gider... ben 2 tane tüp bebek denemesi yaşadım 2 side 3. gün embriyosu ve 8-9 hücrelilerdi... ilk tedavide 3 transfer 3 ü de tutundu ve sonuç 6. ayda erken doğumla bebeklerimi kaybettim ( 2. deneme 2 embriyo transferi onlarda 8-9 hücreli embriyolardı ve şimdi 5.5 aylık boncuk gözlü tonton çook cici bir kızım var :)) darısı senin başına.....

Bu arada tedavini nerede yaptırdın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…